Header

Hej! Idag är dagen jag gruvat mig för kommit... pussade och kramade av Emil på flygplatsen imorse. Utan varandra i fyra månader, fy vad jag inte vill det här. Är glad för hans skull, de han ska uppleva och få göra men att säga hejdå är det värsta jag vet! Jag har en resa bokad till Sydkorea och Emil i december så jag har något att se framemot och längta till. Förhoppningsvis kommer dagarna att gå fort, det är min önskan iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Hade standby imorse mellan 05-11 men ingen ringde vilket var ganska tur. För idag är det sista lediga dagen jag och Emil har tillsammans innan han åker iväg. Både han och jag jobbar i helgen och sedan åker han iväg på måndag morgon kl 10. Vi passade på att göra scones till frukost och sedan en sväng på stan. Vi fick med oss varsitt skopar på rean, perfekt! Jag köpte ett par skor till jobbet, alltid bra med några extra par.

Likes

Comments

Hej! Igår blev det en cykeltur till stan innan middagen. Vi köpte fika på Café Station. Så perfekt då man får med sig en picknickkorg med filt så kan man sätta sig ute. Sedan blev det hemmagjord pizza för att sedan cykla till matchen. Löven vann med 0-6, inga konstigheter om man säger så.

Likes

Comments

Hej! Är ledig en dag som denna. Sol och varmt ute, vad händer? Jobbet ringde imorse och frågade ifall jag ville hoppa in på ledig dag. Tyvärr kunde jag inte idag annars hade jag tagit det jobbet. Hoppar man in på en ledig dag går man med ganska bra vinst, det är väldigt värt om man säger så. Emil slutar 15 idag och vi tänkte passa på att sätta oss i någon av stans parker och ta en fika. Sedan blir det att kolla Teg-Löven träningsmatch ikväll.

Likes

Comments

Hej! Igår var det hejdåkalas/avskedsmiddag för Emil som snart åker till Sydkorea för utlandsstudier... Kommer bli så tomt och ledsamt då han är borta. Hoppas på mycket jobb så man har något för sig iallafall. Han fyller även 25 under tiden han är borta så han fick några paket igår. Bla en klocka av mig och lite annat smått och gott av de andra.
Idag har jag jobbat och kom nästan nyss hem, ska få i mig lite käk nu, en sen middag.

Likes

Comments

Hej! Igår var det en dag man inte satt still länge. Vi bokade bord på Pinchos igårkväll då Emil hade massa gratis tapas. Sedan mötte vi upp min bror Jonas för en match i biljard. Syntes tydligt vem som var den bristande länken haha... Kom hem i bra tid för idag är det avskedsmiddag/släktmiddag för Emil innan han åker iväg, fy vad tråkigt...

Likes

Comments

Hallå! Blev bjuden på lunch på Sen Street Kitchen av Emils föräldrar. Aldrig ätit där förut då jag är rätt petig i maten med grönsaker osv osv. Men det var väldigt väldigt gott men väldigt starkt så man blev snorig haha. Dit kommer vi tillbaka.
Sedan åkte vi och spelade minigolf med mamma och Jonas och ikväll har vi bokat bord på Pinchos.

Likes

Comments

Hej! Igår var det middag på Umedalen hos mina föräldrar. Sedan bestämde vi oss för att sätta oss i utehuset och se film, jätte mysigt!
Idag blir de en sväng på stan med Emil och hans mamma, sedan en minigolfmatch med min familj nu när Jonas också är hemma i helgen. Vår årliga tävling.

Likes

Comments

Hej! Igår var jag och Emil på bio och såg Baby Driver. Hade inte så höga förväntningar först då jag såg omslaget på filmen. Men filmen var väldigt bra. Innehöll allt en film ska ha. Rekommenderas starkt.

Likes

Comments

Hej! Har just ätit lunch och ska snart gå ut med Frasse. Måste ner på stan sen för att lämna in telefonen på lagning för andra gången... touchen och skärmen är helt paj. På så sätt suger Iphone. Fattar inte varför man köper en telefon man vet typ håller i max 1år. Men jag kommer ändå alltid köpa Iphone, sjukt men så är det haha.

Likes

Comments