​Idag är det måndag och bara en vecka kvar på sommarlovet, gud vad jag inte längtar tillbaka till skolan. Men jag ska inte klaga för jag har haft ett jätte bra och härligt sommarlov, t.ex har jag varit i Spanien i nästan 2 veckor och sen har jag varit med många fina och underbara kompisar. Också har jag träffat och lärt känna nya människor.

Jag börjar alltså 9:an om en vecka och det kommer att bli spännande, roligt men framförallt jobbigt med alla nationella prov, och allt pluggande. Så det kanske inte kommer så många inlägg på ett tag, men när det är helg så lovar jag att det kommer nya inlägg.<3<3

Ses i nästa inlägg:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ville bara skriva att jag har gjort lite ändringar på bloggen, som t.ex lagt till google translate så man kan läsa mina blogginlägg på andra språk, sedan har jag lagt till mitt instagram konto så ni får gärna följa mig där. Det är några små ändringar som jag har gjort.

Det vart ett kort inläg idag men jag tror att det kommer ett nytt inlägg redan imorgon.

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan jag gjorde ett blogg inlägg nu, men det är för att den 20 juni så åkte vi till Spanien. Redan har varit jätte rolig och jag längtar tills nästa år när vi ska åka dit igen.

Men nog om detta, i torsdags så kom jag hem från Spanien och i fredags så kom vi till pappa och senare på kvällen åkte vi ut till våran stuga. Nu är det söndag och har typ nyss vaknat, och nu så ska jag äta frukost så vi hörs!❤️

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det jätte bra.

Nu är det inte långt till skolavslutningen, så himla skönt. Den här veckan blir bara en lugn vecka i skolan och på fredag så går jag ut 8:an. Och på fredag så ska jag och några kompisar gå ut och äta någonstans.

I sommar så ska jag åka till Spanien i typ en vecka och efter det så har jag inga speciella planer för sommaren.

På fredag kommer det ett nytt inlägg på bloggen med lite bilder från min skolavslutning.

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat på en vecka, så det blir bara ett tråkigt inlägg bara för att uppdatera bloggen lite.

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Olivia Hagéus och Alva Frostander podcast, den är super bra så jag tycker att ni ska ta och lyssna på den "vad sa hon?" heter den.

Men hörni det är snart sommarlov jag längtar såå mycket, är så trött på skolan nu.

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och har haft matte prov, de gick väll sådär jag är inte så bra på matte och proven är ganska svåra så då blir det extra svårt för mig. Men men.

Idag ska jag på stan efter skolan och kolla på skor till skolavslutningen jag har redan beställt en klänning får bubbleroom det finns en bild lite längre ner. Nej nu måste jag sluta för jag ska ha no så vi hörs puss!

Likes

Comments

Idag är det måndag och just nu är klockan 22.05, har inte uppdaterat på länge så måste bara skriva något nu.

Tänkte att jag kunde dela med mig av några av mina favvo låta dom ser ni här:

Ha det så bra så hörs vi snart igen❤️
Puss!

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag. Är just nu i skolan och ska ha min näst sista lektion, på lördag är det Valborg och då ska jag sova hos isa och vi kanske ska gå och kolla på majbrasan.

Ikväll ska jag till pappa och ha det mysigt, ha en bra fredag❤️

Likes

Comments

​Hej alla fina nu är det en ny vecka, med nya möjligheter. 

På onsdag har jag no prov i biologi och jag har glömt böckerna i skolan, typiskt mig jag glömmer saker så ofta. Hur ska jag göra om ni har något bra tips så får ni gärna skriva det till mig.

Nää hörni nu måste jag ta och försöka plugga så gott jag kan så vi hörs imorgon igen.

Puss!

Likes

Comments

Idag är det söndag och skolan börjar imorgon men det är inte så trist för att idag var isa och jag i skogen och hade det mysigt med jordgubbar och annat gott.

Isa kom till mig vid klockan 13.00 och då tog vi cyklarna till Ica maxi för att köpa jordgubbar och lite annat, sedan åkte vi hem till mig för att hämta en filt och efter det tog vi cyklarna till skogen och hade det mysigt i det fina vårvädret.
Jag tycker att ni gärna kan gå in på isas blogg den heter "isasundberg"


Nu är vi hemma igen, och vet inte riktigt vad vi ska göra. Klockan 17.00 ska mina kusiner komma och äta pizza med oss det ska bli gott.😊

Den 10 juni är det skolavslutningen, men jag vet inte vad jag ska ha på mig, om ni vet någon bra hemsida som man kan köpa skolavslutnings kläder på så kan ni gärna skriva det till mig.

Puss på er!❤️

Likes

Comments