Kod för att importera min blogg till Nouw: 5193264515

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej, jag ska inte skylla på att jag har haft massor med annat för mig, för det vore som att ljuga. Men jag har inte haft ork då skolan har tagit över totalt med prov hit och prov dit. Jag är verkligen hur trött som helst när det kommer till skolan, det känns som att det kommer nya saker och nya krav som man måste uppfylla hela tiden vilket inte är något för mig. Jag vill ta det i min takt och ofta inte alls, men vad har vi pluggande ungdomar att säga till om när det kommer till skola? Det är bara köra på och se glad ut! Men snart är sommaren faktiskt här på riktigt, och jag verkligen ser fram emot att bara vara. Jag ser fram emot att inte ha några måsten eller ångest över skolarbeten som man ligger efter i, eller över att man inte hinner göra allt som man vill göra på grund av att man som sagt inte hinner, men det är väl sånt som hör till antar jag. Samtidigt som jag är glad över att tien går så snabbt, så är det snart dags att ta nya tag inför 2:an, som jag har hört är jobbigare än 1:an så jag vet inte hur det här ska gå… Kanske ??r det sommarlovet som räddar oss alla ifrån att tröttna totalt, att man har något som ser fram emot. Men nu är det så att i år så har jag tagit mig tiden som många andra och sökt sommarjobb, så veckan efter vi slutar så börjar jag att jobba. Jag har fått jobb på ett dagis, och vem älskar inte barn? Jag blev verkligen hur glad som helst då det faktiskt är något som jag tycker om att göra, eller det är iallafall vad jag tror…

För övrigt så går det långsamt framåt, men samtidigt känns det som att tiden flyger förbi med tanke på att hela 1:an snart är slut och det känns som att jag tog mitt första steg in på gymnasiet för bara några veckor sen och det är verkligen ingenting som jag vill klaga över!

Imorgon har jag nationella hela dagen och det är matte som står på schemat. Vi ska sitta och slita hela dagen och jag hoppas att det ska gå hur snabbt som helst då jag både vill ha det gjort och att matte inte är min starkaste sida.

Vad har jag gjort idag då? Jo, idag har jag varit i skolan precis som varje annan dag. Den var lika seg som vanligt då det är så stressigt nu på slutet. När jag slutade åkte jag till sjukhuset och jag behöver inte ens säga vad jag gjorde där då alla säkert redan vet, så nu väntar jag på en remiss! Jag hoppas det går snabbt så jag får det gjort… När jag var klar där så åkte jag raka vägen hem till Emelie och Robert där jag var hela kvällen med dom och Janina, alltid lika kul! Jag är verkligen glad över att vi hittat varandra igen efter så enligt mig lång tid!

Klockan börjar ticka iväg och nu är det dags för mig att hitta kudden och sova för att vara hyfsat utvilad till morgondagens ”lilla” nationella som håller på hela dagen… Önska mig lycka till och med det säger jag godnatt!

Likes

Comments

Hejhej! Idag har jag varit i skolan hela dagen och trots att jag inte slutade förrän vid 16 så blev det ändå en helt okej dag, iallfall för att vara måndag. Jag kom hem, drog på mig ett par shorts och gick ut och satte mig på våran halvfärdiga balkong, hur underbart är inte det? Hur underbart är det inte att sommaren är påväg och att det bara är april? HELT UNDERBART!

Min helg spenderades hos Emelie, Robert och lilla Milton som verkligen är helt oemotståndlig! Alla bebisar är självklart hur söta som helst, men det är något litet extra med den där lilla människan! Nu längtar jag verkligen tills jag har pluggat klart och gjort allt det där som för många är väldigt svårt att göra med ett litet liv med i bilden, sen är det förmodligen min tur också ;)

Jag sitter förstås fortfarande kvar på balkongen mitt i solen och har verkligen svårt för att slita mig härifrån, men snart kommer Hannes då en liten promenad väntar, hur skönt är inte det?

Som ni förstår är det väldigt mycket just nu som är både skönt och underbart, nu väntar vi bara in sommarlovet och hoppas att dom har av sig och vill ge mig ett sommarjobb på det!

Jag har även fått hem mina älskade skor som jag har längtat efter. Nu vill jag bara att det som blev av mitt skoskav ska läka så att jag kan börja använda dom! Åh vad jag älskar vädret!

Likes

Comments

Hejhej, jag sitter just nu i skolan och ska svara på lite frågor om imperialism, vad det nu är… Historia är verkligen inte mitt starkaste ämne men på nått sätt är det ändå intressant. Samtidigt så har jag aldrig förstått varför vi ska veta saker som hände för flera hundra år sen och alltid när jag frågar så säger dom alltid för att vi inte ska göra om samma misstag igen. Jag antar att det kanske ligger något i det någonstans.

Vad ska jag göra idag då?

Jo, idag ska jag först hem och sen runt 16:00 så kommer Ebba och hämtar upp mig för att åka in till stan för att dansa. Jag har verkligen ingen lust med det idag och jag känner att jag verkligen måste plugga till talet som jag ska hålla på fredag. Vilken press! Jag hade ingen aning om hur jobbigt gymnasiet faktiskt är. Man får höra hur tidigt alla slutar och hur långa hål dom har, men aldrig hur mycket skolarbeten som dom får ta med hem. Det är verkligen hur mycket som helst och mycket mer än vad jag skulle kunna föreställa mig! Som sagt, vilken press!

Likes

Comments

Jag har nu haft ännu ett långt samtal med Christer. Jag har suttit och lyssnat, lyssnat och lyssnat ännu mer. Det är verkligen hur kul att göra det. Ibland kan man ju känna sådär att man bara vill att dom ska sluta prata för det känns så oviktigt. Men det är både kul och intressant att lyssna på honom och det är rätt coolt hur rätt man kan ha, enligt mig iallafall. Liksom hur man ska ha den där lilla borgen med sin familj som man alltid har och när man väl lämnar den så är det inte till något viktigt, eller iallafall mindre viktigt och sen hur man kommer tillbaka till den där borgen igen och bara släpper allt och låter tankarna och känslorna flyga fritt. Eller hur pengar inte spelar någon som helst roll om man inte har någon att dela alla upplevelser och tankar med. Liksom att det är alla dom där små sakerna som betyder mest, det handlar liksom inte om hur dyr din tröja var, eller vilken bil du kör. Det handlar bara om att ha någon att dela det med. Det är nästan skrämmande hur sant det är, enligt mig som sagt. Det handlar inte om att döma folk positivt eller negativt, det handlar bara om att se vad som faktiskt krävs för att man ska vara lycklig och det är väldigt tydligt att det inte är mycket alls som krävs för den fronten.

Jag skulle kunna fortsätta, men jag måste sova. Godnatt!

Likes

Comments

Hejsanhoppsan! Idag har jag varit i skolan som dom flesta andra också har, men till skillnad från dom så fick vi sluta 10:30 istället för kl 14:00 och hur skönt är inte det? Det ledde till att jag, Patricia som för övrigt fyller år idag och Jossan gick upp till gymmet för att få igång kroppen lite! Det gick väldigt bra idag och som ni vet så hade jag ett mål på idrotten där jag skulle stå i plankan i 2 minuter vilket jag gjorde idag, fast 2 gånger med en paus på 30 sekunder i mellan och enligt mig är det en riktigt bra framgång!

Nu sitter jag hemma och väntar på att resten av familjen ska komma hem så jag får lite sällskap!

Likes

Comments

Hej!

Anledningen till att jag har valt att byta bloggportal till WordPress är egentligen ingen stor, utan bara så enkelt att jag ansåg att designen var lite roligare här. Jag hoppas nu att det kommer bli roligare att blogga och ett större intresse för mig då jag mer än gärna delar med mig av min vardag för er som väljer att läsa och följa min blogg. Jag hoppas att ni alla har det bra, kram!

Likes

Comments

Jag är en helt vanlig tjej på snart 17 år som egentligen inte är något alls extra utöver de flesta i den lilla byn Finspång som jag bor i tillsammans med min familj. Jag gillar mina vänner, jag gillar glass och jag undviker gärna att prata bakom ryggen på folk. Som jag sa, inget speciellt.

Jag hoppas att ni gillar min blogg och att den är tillräckligt intressant för att följa!

Likes

Comments

I min förra blogg skrev jag väldigt mycket om folk i största allmänhet, trots det så tog många åt sig. Så nu har jag bestämt mig för att vara så objektiv som möjligt vilket jag hoppas leder mig till något bra eller åtminstone bättre. Jag tycker verkligen inte om att höra saker som folk har sagt bakom min rygg, så jag tänker inte göra något som får någon annan att känna så heller. Ingen är perfekt och det har säkert vi alla fått svart på vitt många gånger, kanske till och med för många. Men jag tror inte det handlar just om vad vi säger som gör ont, utan mer hur vi får reda på det vilket är en väldigt stor del i det hela. Jag ska inte skriva för mycket, men jag hoppas ni har fått en hyfsad bild om hur jag vill se på saker och ting, men självklart så lyckas man inte alla gånger.

Åh gud, jag trivs redan på den här portalen!

Likes

Comments

Som säkert många andra så har jag också en dröm om att resa. Jag har varit utomlands och jag har rest. Men jag vill resa själv, utan familj med mitt egna ansvar. Jag vill känna att jag faktiskt kan om jag vill vilket jag vet är sant.

Jag och en kompis hade planerat att åka till USA i sommar bara vi två. Just för att få den där känslan att vi kan göra vad vi vill på egen hand. Men det gick tyvärr inte som planerat av olika anledningar vilket inte kommer leda oss längre än till skiren. Som många säkert redan vet så är jag en person som tar väldigt hårt på saker som jag har förväntat mig men inte händer av vissa anledningar, så ni kan ju tänka er hur jag tog det här…

Likes

Comments