View tracker

Just nu handlar det mesta om renoveringen här hemma.
För precis en vecka sedan gick våra snickare på semester och lämnade oss med två färdiga rum! Så himla kul att fixa inuti dem, men dessvärre kommer ingen få sitt eget rum förens i september.

Så just nu delar Liam och Lexie rum.

Liam älskar detta skrivbord från jollyroom.
Märket är Alice & fox, de gör så stilrena barnmöbler! Skulle kunna möblera både Liam och Lexies rum med endast deras produkter!
Den är verkligen perfekt för en treåring som älskar att måla och pyssla.

Bästa enligt Liam är lådan där han har gömt några av sina favoritsaker, en pikatchu och solbrillorna.

Skrivbordet hittar ni här , passa på nu när det är rabatt 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Ännu en underbar dag som spenderats i solen.
Nu på kvällen har vi målat litegrann med gatukritor, närmare bestämt målat Pokémon och sedan har vi gissat vem vi målat.


Gyarados, hunter och pichu.
Barnen är oerhört engagerade och inne i sin uppgift.


Mina favoriter är eevees alla utvecklingar, här har Léon gjort Leafeon 💚

Likes

Comments

View tracker


Blev en sen premiär i djurparken 2016, men idag blev det äntligen av. Vi tillsammans med typ 1000 skolbarn var och njöt av värmen som nästintill var olidlig idag. Eftersom djurparken ligger i en grop blir det mer eller mindre som en bastu när solen står högt på himmelen.

Vi hade verkligen jättekul, mysigt att strosa runt och kika på alla djuren. Mina favoriter zebra mangusten hade fått bebisar och de var så små & söta!


Efter fyra timmar kände vi oss färdiga och åkte hem. Barnen slängde av sig klädena och hoppade i poolen,jag gjorde detsamma men satte mig i skuggan och satt där nästan tills Lenny kom hem från jobbet, var helt slut.


På kvällen blev det ännu en premiär, Léon och Theo tog ett dopp i sjön. Det var inte jättekallt sa han, men jag väntar nog några veckor till innan jag vågar mig i.

Likes

Comments


Varit riktigt varm och skönt även idag, barnen har lekt med littlest pet shop på altanen och druckit smoothie.


Vid tvåtiden åkte vi in till maxi för att hämta paketet från hm jag beställt, skönt att de äntligen kommit. Efteråt åkte vi in till stan där mötte vi upp Amanda och Loah, har inte setts på två veckor så det var kul att äntligen ses igen. Kikade runt i butikerna, även om man kan utbudet nästan utantill är det alltid kul att strosa runt därinne.


Strax innan vi skulle åka hem stannade vi till en stund på lekplatsen så barnen kunde springa av sig.

Blev en väldigt söt syskonmatchning idag, Liam ville också ha flamingos! Och självklart får han ha det, shortsen är i stl 80 och de satt väldigt bra.

Likes

CommentsPassade på att fylla på barnens sommargarderober litegrann nu när lindex hade ett helt ok erbjudande.


Detta ser har jag väntat på sen jag såg dem på pressbilderna i början av året. Älskar flamingos så dessa var ett måste för mig.

Blev även ett tvåpack med trosor till Lexie, tycker att det ser bättre ut under klänningarna när man har något så inte blöjan syns. En blomsterkrans och halsband med glittriga fåglar som Liam gärna ville ha.

Likes

Comments


Startade veckan med lek på öppnis med kompisarna. Lexie var överlycklig över att de läste babblarna på sagostunden och satt och pillade med figurerna och försökte lyssna så gott hon kunde mellan glädjetjuten.

Denna härliga skulptur har precis blivit placerad på stora torget och den är Verkligen rolig.

Vi kikade runt lite i butikerna och sedan åkte vi hem, stannade på lekplatsen en stund så de fick springa av sig innan.

Lexie älskar mynta/passionsfruktsfrappinon från espresso house, den är verkligen mums! En riktigt fräsch dryck i hettan.

Likes

Comments


Ett av mina största intressen är dessvärre barnkläder.
Lexies är oftast roligast att handla till, men killarna är inte långt efter. 

Här är lite av det jag köpt i veckan. Denna underbara klänning har jag sedan tidigare fast i aprikos. Ska även släppas en lila senare.
Men denna blev jag alldeles mållös av, älskar färgen! Så smickrande till Lexie.


Och detta köpte jag tidigare i veckan.
Nattlinne, bodys, solhatt och skor.


Skorna tyckte Lexie väldigt mycket om och vi använder dem som inneskor eftersom hon gärna har på sig skor inne.

Likes

Comments


Idag fick Léon stanna hemma från skolan. Klassens kulle iväg till en bondgård och eftersom allergimottagningen rått oss om att han inte ska vistas i sådana miljöer så var det självklart att han skulle vara hemma. Vill inte riskera något och särskilt inte om jag inte är där.

De senaste gångerna han tagit sin medicin har den inte gett den effekten vi önskat. Han reagerar ändå och det är olika varje gång, det växlar mellan att - det kliar i ögonen, han blir snorig, utslag på huden eller att han får svårt att andas.


Men vi åkte iallafall in till stan eftersom Léon skulle på möte klockan 11. Vi startade dagen med att åka upp till biblioteket och lånade några nya böcker. Mamma mu är just nu väldigt poppis att läsa på kvällen och nu är jag ganska trött på "mamma mu simmar" som vi läst varje kväll under en hel månad 😂Vi hann även gå en sväng i butikerna efter mötet, då Léon fick kika på nya kläder. Har fått rensa ut det mesta ur hans garderob och fyller nu på med stl 146/152! Galet vad han vuxit.

Likes

Comments

Har varit på BVC idag med barnen.
Liam var på extrakontroll med sin vikt, i dagsläget ligger han på 13.5kg och är 92 lång! Så skönt att han faktiskt gått upp nästa än ett kilo på ett halvår! Vi kämpar massor med hans mat och det är så skönt att det går åt rätt håll nu igen.

Lexie växer och frodas, hon äter som en hel karl. Idag vägde hon in strax under 10kg, 9985gram till sina 82cm.Blev vaccination, denna gången gjorde det inte så ont som det tidigare gjort. Knepet kan ha varit att hon tittade på babblarna och åt tom och Jerry kex som BVC sköterskan Martina gav henne, haha!

Likes

Comments


För ett tag sedan fick jag hem ett par ljuvliga shorts från bästa rekokids.nu i mint! Härlig passform och såklart gör färgen verkligen sitt.


Passade på att använda våra nya favoriter när solen äntligen var framme under dagen. Lexie försökte åka skateboard, eller ja satt på den mest vilket jag var väldigt glad över, haha!

Likes

Comments