Allmänt, Mat, Skola

Som de några av er kanske vet så har gymnasiemässan tagit fart. Den började i torsdags och tar slut idag, super kul och stå för sin skola och se alla blivande skolkamrater. Sjukt hur mycket folk det var haha, pratade i princip med någon varje sekund och gud vad ont man får i halsen man behöver ju skrika på grund av den höga ljudnivån. Sen någon timme efter mässan börjat så bultar fötterna av smärta från att stått upp i timmar. Fyy kom hem och hade så grovt ont i fötterna och mina knän.

That's life med att ha universums sämsta knän! Förutom den fysiska smärtan så var det svin kul att stå där, väldigt nytt men otroligt bra att göra. För att lära sig utveckla. Vilket då var mitt syfte att utvecklas och gå utanför min comfort zone. Som jag kan garantera att jag gjorde. Lite jobbigt i början men när rädslan släppt så är det bara kul.

Efter att ha stått på gymnasiemässan hela dagen så lyxade jag och hjärtis aka Sagzter till med Phil's. Vi båda var så OTROLIGT sugna på det så det var självklart att vi var tvungna och dra dit. Eftersom jag fick gå lite tidigare från mässan så blev det en tidig middag. Klagar inte!! Men vi hade en hel del tidsfördriv för min pappa skulle hämta oss gullig som han är vid åtta. Vad gör man när man har tidsfördriv och dör av matkoma? Jo man drar till MoS, aka Mall of Scandinavia. Tyvärr blev det ingen shopping för mig, chock. Men Sagzzter köpte en pälsväst från Zara. Någonting hittade någon av oss iallafall.

Idag ska jag till mässan igen och förhoppningsvis ha lika roligt som jag hade i torsdags!! Kramis på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Skola

Nu är käraste måndagen avklarad. Mina måndagar är ganska sköna, börjar klockan 11 och slutat 17. Enligt mig är det ganska chill, har bara två lektioner som jag i för sig har alla dagar? Lite segt brukar det bli på franskan som vi har sista timmen, men så är det väl alltid sista lektionen? ;)

Är väldigt exalterad över denna vecka eftersom den är väldigt lugn med en schema brytande dag på onsdag då vi har lika behandlings dag. Plus på de så ska jag vara på Stockholms mässan för min skola på torsdag, tycker det ska bli super kul och prova på det!! Kommer även vara där på lördag, så blir ingen sovmorgon för mig :(

Anyway, nu ska jag hem och plugga lite företagsekonomi som tur nog är det enda jag behöver göra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Allmänt, Skola

Fredagar så som jag älskar dig! Skönaste dagen i veckan eftersom vi bara har två lektioner och brukar sluta senast halv ett. Sedan blir det ju ännu bättre eftersom man har helg!! Dessutom har jag inte så extremt mycket som jag ska göra, men sysselsatt kommer jag garanterat att bli.

Denna vecka har varit väldigt skojig eftersom vi hade inspark i onsdags, var där med ett härligt tjejgäng och vi gjorde det bästa av situationen.

Snacka om att jag var trött på torsdagen! Men till min förvåning var jag ännu tröttare idag? Kanske för att det är veckoslut och det enda man vill ha är helg.

Likes

Comments

Allmänt, Skola

Godmorgon på er! Nu sitter jag på pendeln påväg till skolan, ganska tidigt men så blir det när man börjar åtta. Första lektionen ska vi ha samhällskunskaps prov. Inte så jätte taggad på det men förhoppningsvis går det bra. Förutom prov så har jag bara företagsekonomi lektion, inte en så jätte jobbig dag ändå!

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt, Skola

​Hej på er finisar!! Denna vecka har jag så otroligt mycket plugg, massa prov, inlämningsuppgifter och redovisningar. Fast antar att det bara är att vänja sig, så kan det vara ibland. På tal om andra tråkiga saker så är även min mobil sönder :(, så är fast med min pappas gamla till min nya iPhone som vi köpt kommer på fredag. LÄNGTAR! Så himla irriterande och ha en halv förstörd telefon.

Kvällen blir inte mer rolig än att jag ska plugga matte, hade faktiskt ett matte prov idag men ska ha ett till på fredag!! Usch blir så stressad med massa plugg, men i helgen kommer jag vara klar så jag kan vila ut! Såå skönt.

Likes

Comments

Fyfan!! Hur dålig har inte min upptadatering varit?? Vi ska inte snacka om den. Tur nog så är jag tillbaka nu och ska första blogga om min ordinära vardag så gott som till och med jag borde kunna göra ;) !!

Vad är det som händer i dagsläget? och ja inte mycket alls helt ärligt talat. Skola, plugg och repeat!! Känner mest att det inte har varit så roligt att dela med sig om sånt, men ska göra ett försök och skriva dag som dag oberoende vad som faktiskt händer. Kort och tråkigt inlägg men mer kommer.

Likes

Comments