Header


I onsdags åkte jag, mamma, pappa, Lisa och Johan över till Avesta för att äta massa gott hos Sven-Olov och farmor. Sven-Olov som hade varit och fiskat dagen innan bjöd på sin fångst. Men jag höll mig till vegetariska biffarna istället!

Dom bor ute på landet och det är så lugnt och harmoniskt där ute. Otroligt mysigt! Åt massa bär direkt från buskarna och bara gick runt i trädgården och andades.

Vi hade det så fantastiskt trevligt så vi kom inte hem förrän jag tror klockan hade närmat sig nio på kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FRÅGA: Bor du hemma hos dina föräldrar? Är du och tjejen ihop? 😃 framtidsplaner? Jobba? Resa? Vad händer? 😃

SVAR: Yes! Jag bor hemma hos mamma. Har tagit över Elins rum medan hon bor i USA.
Ja det är vi.
Framtidsplaner är nog att fokusera på att jobba och spara pengar. Ta körkort borde jag också försöka ta är tag i!

FRÅGA: du vegan på heltid nu? Har du ett jobb? Vad ska du göra resten av det här året? Vad har du för skostorlek?

SVAR: Nej det är jag inte. Jag ÄTER vegansk mat till största del. Annars är det vegetariskt. Dock händer väldigt sällan att jag äter fisk. Tex nu över midsommar åt jag sill. På påsken och jul kan jag också äta sill.  Annars så äter jag nästan bara veganskt. Jag försöker så gott  jag kan med att leva efter veganska livsstilen. Men jag har störst fokus på maten!

Resten av året blir det nog jobb, kanske någon resa och förhoppningsvis ta körkort.
jag har skostorlek 36/37.


FRÅGA: ida! Jag har inte läst din blogg sen ni systrar bloggade.. Kan du inte göra ett inlägg där du uppdaterar vad som händer runt omkring dig just nu? Jobbar du? Har du flyttat? Bytt livsstil? Som sagt en nyfiken gammal läsare..
Kramkram😃

SVAR: Det kan jag absolut göra. Jag fixar det i ett annat inlägg isåfall.  KRAM ❤


FRÅGA: Hej! Undrar om du inte kan göra ett inlägg där man får se/träffa din närmaste vänner lite närmare? Både tjej och kill! Man ser dom ju så ofta på bloggen så! Typ vad dom heter, jobbar, förhållande hobbys osv!

SVAR: Jo men det kanske jag kan fixa!
 

FRÅGA: Är Beatrice den coolaste av dina vänner? Alltså Ohlsson!

SVAR: Självklart;)!!!


FRÅGA: Hur ser dina närmsta framtidsplaner ut? Plugga vidare, jobba, resa eller liknande?
Var bor du nu?

SVAR: Mina planer för framtiden är nog just ju att bara jobba och spara pengar, försöka ta körkort, resa kanske. Jag bor i Fagersta just nu.
 
 

FRÅGA: Vad hände med James? Vad jobbar du med? Hur träffades du och Erica?

SVAR: James och jag valde som sagt att dela på oss pga av vi är på helt två olika vägar i livet. James som är arkitekt har en karriär i London att fokusera på. Medan jag  vill leva mitt liv i Sverige tillsammans med min familj och vänner. Jag har alltid sagt att när Lisa blir gravid så flyttar jag hem och det visste James. Familjen går före och så är det. I samma veva som jag kom hem så fick jag ju veta att Lisa var gravid. Och jag  upptäckte också en helt ny sida av mig själv som jag på egen hand ville veta mer av.  Jag och James hörs av då och då och är bra vänner.

Jag sommarjobbar på ett stödboende för missbrukare. Vikarierar även på ungdomsgården här i Fagersta.
Erica och jag träffades på tinder 👌👏😂


Likes

Comments


Dagen har jag spenderat med familjen. Alltid lika behövligt.  Alla syrrorna (utom Elin då som bor i Boston) samlades hemma hos mamma för mys. Senare åkte vi till hembygdsgården för att fika och kika runt lite.

Känner mig så himla hängig idag. Huvudvärk, ont i halsen och mått lite konstigt.  Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är som händer. Men ska alldeles strax tvätta bort mitt smink sen lägga mig. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!

Likes

Comments


Slänger upp lite bilder från när jag, mamma och Fia-lotta var och solade/ picknickade. Tanken var väl att jag skulle ta första doppet för i år, men det blåste kallt och så jag stannade på torra land och solade och drack kaffe istället, pensionär varning på den alltså. Haha!

Annars så har jag börjat sommarjobba. Gick av mitt 24 timmars pass i morse. Sova på jobbet var något nytt. Spännande och lite nervöst. Men det gick hur bra som helst! Ligger just nu i soffan och bara tar det lugnt. Har inga planer alls på att göra något annat faktiskt ;)!

Likes

Comments


I lördags fyllde Erica år. Så i present av mig fick hon en helg på hotell.  Fredag till måndag.
Vi bodde centralt  i Örebro så det var kanon. Erica började ju jobba tidigt på måndag morgon så det blev närmare för henne till jobbet.

Annars så har vi bara haft det så mysigt. Vi hann inte göra så mycket där på fredagen eftersom E jobbade kväll. Men vi mumsade på godis osv.
På lördagen (hennes födelsedag) så åt vi först frukostbuffé. Senare fick hon öppna sina andra presenter jag hade köpt. Levis t-shirten och bomberjackan. Senare så bjöd jag på lunch ute, vi strosade runt på stan och senare så bjöd jag på födelsedagsmiddag.
Söndagen åkte vi till Marieberg och handlade lite smått och gott.

Det har varit en helt fantastisk och oförglömlig helg med så jäkla mycket gapskratt. Vi har så otroligt roligt tillsammans jag och Erica. Love it!

Likes

Comments

Midsommarpuss ❤🙈

kubb👌

Fick fläta Jockes TJOCKA hår! 👏👏👏

Älskar hur vi nästan ser ut som syskon på denna bild 👌😂

Helt klart den snyggaste tjejen på midsommar 😍😍😍

Emil poserar så fint till solnedgången.

Fantastiskt va vackert det blev mot kvällen❤


Jag hade en helt fantastisk midsommar vid sjön/skogen tillsammans med sköna människor!

Likes

Comments


FRÅGA: Är du och Erica ett par?:)
SVAR: Ja det är vi!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FRÅGA: Är du bi/lesbisk?
Är du och Erica bara väldigt bra kompisar??
SVAR: Nej! Jag blir inte kär i ett kön utan allt handlar om personen/personligheten så jag är varken bi eller lesbisk. Jag är pansexuell. Men brukar säga bi för orkar inte stå och förklara gång på gång vad pansexuell innebär.

För er som inte vet vad det innebär har ni här en förklaring från Wikipedia:
" Pansexualitet är en sexuell läggningdär personen känner sexuell och emotionell dragning till personer oavsett kön. Pansexualitet kan anses som en egen sexuell läggning, eller som bisexualitet i bredare form där många säger sig vara intresserade av "personligheten och inte könet".[1]

Sen är det ju så att man  ändras med tiden.  Jag gillar inte att sätta en livstid etikett på vad jag "är". Vem vet hur jag känner och tänker om några år? Men just nu känner jag mig mest hemma med att vara pansexuell.
Jag och Erica är mer än bara väldigt bra kompisar. 😙

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FRÅGA: Vad säger dina systrar och familj om Erica? Har de träffat henne?:) Du är så fin och det är så roligt att du fortsatt blogga 😊
SVAR: Ja vad säger dom? Dom säger väl inte så mycket egentligen, haha! De tycker om henne såklart! Speciellt pappa skulle jag vilja säga. Ja de har träffat henne😊!
Va kul att höra, tack snälla!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FRÅGA: Vad hände med James? Vad jobbar du med? Hur träffades du och Erica?

SVAR: James och jag valde att dela på oss pga av vi är på helt två olika vägar i livet.  James som är arkitekt har en karriär i London att fokusera på. Medan jag ville leva mitt liv i Sverige tillsammans med min familj och vänner. Hade väl lite av en identitetskris också  (om man kan säga så?). Jag behövde hitta mig själv på egen hand. Men jag och James hörs av då och då och är vänner.

Jag sommarjobbar på ett stödboende för missbrukare. Vikarierar även på ungdomsgården här i Fagersta.

Jag och Erica träffades på tinder, haha!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FRÅGA: Varför gjorde du o James slut, när insåg du att du är lesbisk? Vet James om att du är gay?
SVAR: Svaret om varför jag och James gjorde slut finns i frågan över.
Jag är inte lesbisk utan pansexuell. Men jag insåg och kände till 100% att jag inte var straight i slutet på 2015.
James vet allt och har varit helt fantastiskt stöd under min "hitta mig själv period".

Likes

Comments


Bildena har hamnat i fel ordning. Med det struntar vi i just nu.  Söndagen var sista dagen för West Pride. Det blev utgång där på lördagen och vi kom inte hem förrän på morgon kvisten någon gång. Så vi hann liksom inte riktigt med paraden till 100%. Vi hoppade på efterkälken, haha! Men bättre det än ingen parad alls.

Söndagen blev lugn. Ingen fest alltså! Men vi käkade ute, köpte godis och kollade på bio. Hur mysigt som helst!

Nästa pride blir i Stockholm i slutet på juli 👏👏👏!

Likes

Comments

Blev utgång på Gretas såklart! 

Danni dricker drink i solen.

Myser!

Fick ta en bild när de andra skålade. Själv drack man vatten ;)

käkade denna fantastiska efterrätt.

Likes

Comments

Jag känner att det är dags för en frågestund. Dels för det "pratas och diskuteras" där jag inte har någon chans att svara :)!
Som jag har förstått så är det en del som har frågor men som inte vågar fråga mig själv personligen. Så jag kör en frågestund där man anonymt kan ställa frågor om det man undrar. 

Vill också tillägga att har man en fråga så fråga mig gärna. Jag tar absolut inte illa upp eller liknande!

Likes

Comments