Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För solig fredag och roliga planer!

Jag är påväg till jobbet just nu, gick en PW innan jag började fixa iordning mig och solen lyser så skönt! Efter jobbet ska jag på fest med alla gamla kompisar från 8-9an och det ska bli såååå jäkla roligt. Längtar verkligen att bara sitta ute med lite vin och bara snacka med alla som förr.. Usch vad man saknar den tiden, de är trots allt de tjejerna man växte upp med och fy vad mycket roligt man har gjort tillsammans!

Lär nog stanna där ett bra tag tills Filip hämtar mig och vi åker till honom för att lördag har vi planer. Ska börja kolla på saker till Italiten med, kommer bli så roligt att åka med filips familj!

Likes

Comments

Hello
Idag va de sovmorgon ända till klockan 17:00 ikväll då jag ska ta mig till Cabaren för sminkning!
De va jätte skönt att vakna bredvid älskling imorse och vi båda bara var helt döda hahah

Jätte bra nyhet är med att jag ska få åka till Italien med Filip och hans familj vilket ska bli sååååå roligt! Blir perfekt när alla andra är iväg på magaluf och jag åker dit, inte det minsta lilla ledsen över det hahah

Så nu är det inte långt kvar.. Bal om 49 dagar och det skrämmer ju mig att snart är skolan över

Puss

Likes

Comments

Födelsedagen spenderades på st Jörgen spa med mamma, hennes vän och Filip! Det var väldigt lyckad dag och vi trivdes såååå där verkligen.
Behövdes en dag att bada, basta och ta det lugnt och det passade verkligen perfekt på min födelsedag.

Häromdagen blev första grillningen hos älsklingen med både kött, tomat med mozzarella och champinjoner. Det var super gott och vädret var inte fel heller så man kan inte klaga. Man var verkligen saknat att grilla

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag och har faktiskt 0 känsla av att det är min dag idag, hittills iallafall

Jag vakna upp av Filip som sjöng och fick en klocka, en Daniel Wellington som verkligen passade perfekt då jag haft en sådan innan men den gick i sönder.. Efter det har jag velat ha ny och idag fick jag den fina klockan på handleden igen! Perfekt

Så nu är jag påväg till Partille för senare ska jag, Filip, mamma och hennes vän på spa vilket ska bli så mysigt!

Imorgon väntas en dag av jobb och firande med hela familjen. Känns så jäkla bra

Puss

Likes

Comments

Helt vindstilla och himlen var för fin!
Passade på att ta lite bilder på bryggan

Likes

Comments

Precis städat undan och Filip har åkt. Nu väntar jag på Terre som snart ska droppa in så ska vi fixa oss för att sedan möta upp resten av tjejerna hos Olivia.

Ikväll firar vi 100 dagar kvar till studenten vilket ska bli super kul. Hoppas ni får en bra fredagkväll

Puss

Likes

Comments

In love i mina nya boyfriend jeans

Idag är man inte bara trött på vädret utan också i kroppen! Sedan i fredags har det varit full gång och gymmet har alltid varit överst på listan när man kommit hem och igår va det fruktansvärt segt pass så förstör att det är dags att ta en vilodag!

Just nu väntar jag på att Julia ska komma så får vi se vad vi hittar på, är faktiskt sugen på en runda i stan

Puss

Likes

Comments

Jag tänkte faktiskt prata lite om att det är kvinnodagen idag, vilket jag tycker är viktigt att uppmärksamma på ett sätt med. Kvinnodagen behövs kampen till jämdställdhet, påminnelse om en kamp som vi segra men också att påminna de saker som vi kvinnor fortfarande kämpar för. 

Idag har jag sätt överallt killar som förtryckt kvinnodagen. Tagit kort på köket eller städskåpet och uttryckt "såhär ska kvinnodagen vara" vilket jag tycker är så tragiskt. Har även sätt kommentarer där kvinnor visar sin stolthet och killar skriver "men vi har högre lön" och jag undrar vad fan människor tänker med? Är det okej att skämta om denna dag när kvinnor i andra länder och även i Sverige blir misshandlade varje dag och inte vågar få hjälp? Att det inte är lika löner eller villkor på arbetsplatsen? Vi kvinnor får se detta medans andra killar säger "Grattis till den internationella kvinnodagen" vilket jag tycker är helt rätt!

Man blir tydligen manshatare ifall man skriver att kvinnodagen behövs för stöd emot kvinnor i andra länder som inte ens får visa sig på gatan eller behöver sin mans accepterande för att göra något. Jag tycker det är fruktansvärt vidrigt att vissa smutskastar och skämtar om en dag där kvinnor hyllas. Det har varit en kamp men är fortfarande idag. 

Tycker vissa unga killar får alldeles för mycket luft dessa dagar och vet för lite om omvärlden och vad som egentligen försiggår där. Även tjejer som skämtar om denna dag som inte tycker den behöver finnas. Nästan så man vill skratta då de drabbar alla unga och äldre kvinnor och vissa är trångsynta.

Jag tycker denna dagen är viktig för stöd mot kvinnor som har de jobbigt, oavsett var i världen. Jag älskar kvinnor, vi är helt grymma på så många vis och även ifall mitt kön gör så att mina förutsättningar och villkor ändras så ska vi ändå höras. Vi kvinnor är grymma, så många fina människor runt sig som både backat upp, hjälp och fått en på benen igen. Ni har peppat och funnits och varit helt amazing. Vi är bara helt bäst och det är vad världen ska veta, we run the world.

Likes

Comments