För någon vecka sedan gick jag in på bloggen för att hitta en bild. Men det slutade med att jag satt och läste igenom hela förra sommaren och blev så galet tagg på att börja blogga igen. För hur kul är det inte att kunna kolla tillbaka på vad som man har gjort under de senaste veckorna, månaderna och åren.

Så planen är helt enkelt att dra igång det igen nästa vecka då jag och Moa kommer hem ifrån Rhodos! Ska bli så kul då jag har massvis med idéer och bilder med tanke på att det var så längesedan jag bloggade.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Back in Sweden. New york New york. Vart ska man börja? Älskar staden, har velat åka dit sedan jag var 11 och äntligen fick jag åka. Staden är mig. Till 100%. Älskar människorna, älskar språket och älskar hur det alltid är spänning. Man vet aldrig vad som kommer hända, vem man träffar eller vad man kommer att se. Har redan planer på att åka tillbaka.

Bilder, det kommer komma massvis med bilder ifrån min kamera senare men just nu får ni nöja er med dessa bilder ifrån mobilen. Skulle även kunna skriva en guide om det skulle intressera er?

Nästa vecka kommer bestå av skola och en hel del träning, väldigt skönt att komma igång med träningen igen.... Fast hade hellre haft en till vecka med gula taxibilar, helikopterturer, biobesök med soffor istället för vanliga stolar och en hel del shopping...​

Likes

Comments


Likes

CommentsGodmorgon, tisdag och endast tre dagar till jag åker till New york. Helt sjukt, jag har på riktigt väntat på denna dagen sedan femman.

Just nu är jag påväg till skolan med ett större leende än någonsin. En redovisning och ett prov kvar innan jag får sätta mig på planet mot min syster, som jag inte träffat på sju sju månader!

Likes

Comments

Sitter hemma just nu med halsont och har gjort det sen i måndags, lär nog göra det några dagar till med... Dock tycker jag det är bra att man blir sjuk ibland. Det gör att man uppskattar när man är frisk mycket mer. Dessutom är det bra att få ett avbrott i vardagen. Ibland går dagarna bara förbi utan att man hinner reflektera över vad man gör och om man gillar det man gör. När man är sjuk har man massa tid till att tänka och massa tid till att vara kreativ. När man sedan blir frisk kommer man tillbaka som en ny människa med massvis med motivation!

Slänger in en bild ifrån den första dagen i skolan då jag inte tror ni föredrar att se mitt ansikte idag. hahha...​

Likes

Comments

I Torsdags hade fifthy shades of Grey premiär och självklart var jag och några kompisar där och kollade på filmen! Jag som innan har läst de två första böckerna anser att filmen var lite konstigt klippt. Scener som inte behövde vara med var med och scener som borde ha varit med var inte med osv... Vilket var väldigt störande! Men så är det ju alltid när man läst boken innan! För övrigt tyckte jag att filmen var hur bra som helst!


Efter filmen åkte vi hem till Sara för pizza och singstarkväll! Kan ju säga att magen skrek efter mat när klockan var sju och jag endast hade ätit frukost vid elva och sedan massa godis på det. Då var magen inte glad.... Dock började jag dagen på Condeco med mormor för att prata och bara ta det lugnt.

Likes

Comments