Senaste tiden i massa bilder😘

Likes

Comments

Hej allihopa, Sandra har äntligt fått fara till byn och se vart jag bor åså haha! Sen har jag även övningskört bil idag till stan å tillbaka, kul! Ingen krock elr dikes körning iaf;) mamma kände sig nog trygg!❤️ ska äta grillat nu som pappa står å grillar, Yum!

Likes

Comments

Snart är det ju faktiskt Valborg, och sen första maj! Helvete vad tiden har gått fort, snart sommarlov och det kändes som att jag snart börja 1a året i augusti! Jag har fortfarande inga planer alls för Valborg, blir väl nå med familjen kanske elr kompisar vi får se! Vad ska ni göra för något? Kom med nå roligt tips😘

Likes

Comments

Tycker alla kan gå in och följa mig på instagram' uppdaterar mer där än här hehe..:)

Likes

Comments

Asså har åkt på en redig förkylning pallar inte vill ba bli frisk. Har legat i sängen ungefär den söndag kväll till idag, har ingen energi elr ork överhuvudtaget! ska åka hem till sörbyn idag och vila upp mig hemma så jag blir frisk🙅

Likes

Comments

Idag har vart en lättsam dag. Jag och Sandra hade engelska nationella idag, kändes faktiskt riktigt bra och tror på ett bättre betyg än E iaf! Sen från klockan tolv "lekte vi lekar" för att bli mer tighta i klassen. Var rätt kul ändå, och kanske rätt värt det(!) sen bjöd de även på fika bullar(hehe). Nu har jag gjort klart hela religionen och sitter och övar fram och tillbaka, så jag kan det utantill till i morgon då det är redovisnings dax. *nervös* men det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Hej tänkte göra lite reklam för Kissify appen som faktisk kissie har skapat. Förut kostade det saker inuti appen, men som nu har blivit gratis. Haha det kan bli riktigt fräna bilder av denna app om man använder den och är kreativ. Finns rätt många olika stickers att välja emellan! Prova och se om det är något för dig!

Likes

Comments

Bjuder på 2 selfies. Den med selfie sticken är från Thailand. Och den första är från här om dagen. Puss så länge

Likes

Comments