Fredagens höjdpunkter blev: hov1'd nya låt, Alex & Sigges podavsnitt, gym med Wilma och avsluta dagen med hemmagjord pizza+film.
-
Kom precis hem från badhuset där jag spenderade nästan hela förmiddagen. Syrran kommer om ett tag så jag ska ta & fixa iordning mig!

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Senaste dagarna var varit ovanligt sega. Älskar hösten men det är mörk när jag vaknar, kommer hem, åker t gymmet.. fan alltid mörkt och nedstämt. Dagen bestod av: skola, jobb, gym, plugg. Stressig men produktiv dag. Äntligen fredag imorgon

Likes

Comments

Inte haft några riktiga lektioner idag, åk 2 på teknik va en heldag på munktell museet. Det va lite föreläsningar och nån gruppövning. Ganska Chill dag!
Efter skolan pluggade jag en stund, drog sen till Tuna Park & fick hem en svart klänning (supersnygg!). Senare blev det ett gympass med Clara. Igår testade jag actics spinningklass, Fyfan va jobbigt men kul! Det känns bra att kommit igång mera med träningen, äntligen! Ska försöka dra ner och simma nån gång nästa vecka.
Nu ska jag ta och sova! Natti

Likes

Comments

Lite bilder från förra veckan/helgen

Har varit helt kass på att uppdatera senaste veckan. Förra veckans höjdpunkt var såklart Veronica Maggio med finaste Wilma. Helgen spenderades bland annat i badhuset, grupperna gick bra och det kändes kul att ha simskolegrupper igen som omväxling. Har varit lite småseg på gymmet men ska ta tag i det snart...

Hadeee

Likes

Comments

Dagen kunde inte blivit bättre. Fick en spontan idé igår att boka in mig på ett yogapass 06:30(?!) idag. La mig i hyfsad tid så att kliva upp va inte så galetjobbigt, har lite rutiner kvar sen jag hade morgonträning med simningen tidigt innan skolan. Iallafall så var det hur skönt som helst. Kände mig piggar och fräschare än någonsin denna tisdagsmorgon!
Gick till Pressbyrån och köpte en kaffe, hade sedan spanska 8:30. Efter den lektionen hade jag hål till 12:30, så jag paddla hem, en kompis kom senare med kanelbullar. Varför är jag så jävla svag för kanelbullar??
Efter skolan så plugga jag lite, drog till gymmet och planerade att köra "lite lätt". Planen ändrades och har redan träningsvärk... Körde ben och avslutade med mage. Direkt efter hade jag simgruppen och passet blev riktigt bra!

Nu så ligger jag i sängen med nytvättat och plattat hår. Imorgon har jag sovmorgon och på kvällen blir det Veronica Maggio! Bästa känslan!
PUSS O GODNATT

Likes

Comments

Typiskt att man drar på sig en förkylning lagom till sin födelsedag. Menmen, då har man fyllt 17?? Vill tacka för alla fina gratulationer igår! Blev väckt av föräldrarna med sång och frukost på sängen, trots att jag kände mig smått hängig gick jag till skolan. Hade en kort skoldag vilket kändes skönt. Hann i princip bara vända innanför dörren för sen bar det av till simhallen! Träningen gick bra, bjöd simmarna på kladdkaka efteråt vilket de verkade uppskatta. Senare på kvällen mötte jag upp några vänner för middag på Grappa. 

Väl hemma efter en lång dag så fick jag ett samtal av Filip, som är på ett utbytes år till Spanien, snackade med honom en bra stund innan jag somnade. Kunde inte fått ett bättre avslut på dagen. Kram

Likes

Comments

Idag har jag:
- Legat nerbäddad i sängen
- Druckit te i mängder
- Verkligen slääääpat mig till tandläkaren
- Legat & halvsovit till serier

Vanligtvis brukar jag gå till skolan trots jag varit förkyld. Men imorse när jag vakna blev det en sjukanmäla, hela kroppen kändes "off". Huvudet värkte & halsen sved.. ingen toppendag...Försökte ta upp fysikboken men huvudet hängde inte alls med, så de var nog bäst att jag stanna hemma idag.

Godnatt!

Likes

Comments