View tracker

Senaste tiden har jag ( liksom alla andra ) varit extremt trött på skolan, har försökt ta tag i plugget men slutar upp i sängen med Netflix framför mig... min svaghet?
Varit nere i simhallen näst intill varje dag & har även varit igång på gymmet vilket jag klappar mig själv på axeln för.
Kommande veckor så har jag: allt från slutprov i matte, 18-års firanden, blir äntligen av med min tandställning även åka till Malmö på kurs över en helg... inte nog med det har jag ca 10ton plugg att hinna ikapp med!

Från bättre dagar på franska rivieran

Likes

Comments

Nyår var succé & känner att året bara kommer bli bättre!

Året med massor av 18-års firanden, utgångar, sista "riktiga" sommarlovet i gymnasiet, 3:de & sista året på gymnasiet, resor med både familj & vänner, mycket sol, mer kärlek åt vänner & familj. Känns bara braaa

Likes

Comments

I Eskilstuna finns noll julkänsla för mig så det är mysigt att få åka upp till mormor varje år. Det var inte mycket snö men det var frost överallt & kallare än hemma. Mamma & pappa va såklart iväg på ett konstskidspår varje morgon, jag följde med två gånger. Kände mig som Bambi på is ibland men sammanlagt blev det typ en mil.

Hoppas ni haft en mysig jul

Likes

Comments

Var vore lov om man inte blev förkyld? Dagen har spenderats i sängen och soffan, har även kastat ihop en resväska till imorgon då vi åker upp till mormor under julen. Ska bli mysigt men är inte superhype på att sitta i bilen så länge, särskilt inte nu när jag legat och slappat idag...

Har sett klart New Girl serien idag, ​rekomenderar!​ Just nu ligger jag och kollar om Pirates of the Caribbean filmerna, måste vara några av mina favoriter! 

Ha'deee

Likes

Comments

Startade fredagen med två inställda lektioner, skön start. Istället åt jag och min syster frukost framför årets julkalender. Det var flera år sedan jag såg en julkalender... men har bestämt mig för att se årets iaf!

Efter skolan åkte jag och syrran till Tuna Park och kika lite, påväg hem svängde vi förbi Max för att hämta middag. Det behövdes eftersom ingen av oss orkade laga mat... Efter lite Tv häng så ligger jag nu i sängen och vilar. Ska eventuellt iväg snart så ska och fixa iordning mig!

Skön fredaaaag

Likes

Comments

Utan att bli förvånad eller besviken så gick kemiprovet skit imorse. Hade inte pluggat så mycket och känner mig helt "off" när det gäller ämnet. Men: Ääähhh! Det kommer fler prov. Lunchen idag blev på Waynes Coffee, åt en laxsallad med avokadoröra och quinoa, gooooodste! Men det var en härlig lunch då det diskuterades hejvilt om allt och inget. Mer sånt i vardagen

På gymmet blev det ett arm/mage/rygg pass. Direkt efter var det dags för simhallen där jag tyckte allt gick bra & är nöjd över träningen.

Ha det bra!

Likes

Comments