Söndagens förmiddag spenderades på akuten, efter en massa väntan fick vi svar om att det inte blev någon fraktur. Skönaste, nu går jag och väntar på att smärtan ska försvinna bara...

Vädret har ju varit on-top senats dagarna! Idag hade vi studiedag pga utvecklingssamtal, och efter några timmars plugg gick jag ut på en promenad i solen med en podcast i lurarna, behövligt & skönt!

Lördagen i Hällberga:

Likes

Comments

Efter en vecka med mycket plugg & stress så blev det äntligen fredag. Tog en liten powernap innan jag drog ner till stan och mötte Selin & Wilma för bio. Går sällan på bio men vi såg Fifty shades darker och det var sååå mkt bättre än första!

Efteråt mötte vi upp några till tjejer för middag på grappa. Åt deras räkpizza såklart, kan vara Eskilstunas goooodaste? Iallafall så hade vi det asmysigt!

Likes

Comments

La mig precis i sängen & lyssnar just nu på Alex & Sigges podcast. Det är bland den enda podden jag lyssnar på varje vecka... andra poddar brukar jag lyssna på nåt avsnitt då & då. Men rekommenderar iaf den starkt!

Under kvällen hade mamma & pappa gäster medans jag satt och pluggade, gick ut o fika med dom en stund men sen satte jag mig vid plugget igen... Senare så drog pappa & jag för att övningsköra! Första gången för mig, och det gick förvånansvärt bra! ksk inte enligt pappa men... jag är stolt över mig!

I fredas firade vi finaste Linnea eftersom hon fyllt 18!

Likes

Comments

Första månaden på 2017 swishade förbi på 2 sekunder! Cyklade hem från skolan och kastade in mig ett mellanmål, sen ner till Actic för ett yogapass. Det var ett bra pass med annorlunda upplägg från vad jag brukar köra! Senaste dagarna har bestått av plugg, träning & badhuset... Har fått in en bra men ganska enformig rutin. Känner tyvärr inte att jag hinner med allt jag borde... men imorgon är det äntligen fredag! Sov så gott

Likes

Comments

Full fart hela helgen

Nu ska en trött Ida ta tag i allt skolarbete som inte prioriterats under helgen...

Likes

Comments

Senaste tiden har jag ( liksom alla andra ) varit extremt trött på skolan, har försökt ta tag i plugget men slutar upp i sängen med Netflix framför mig... min svaghet?
Varit nere i simhallen näst intill varje dag & har även varit igång på gymmet vilket jag klappar mig själv på axeln för.
Kommande veckor så har jag: allt från slutprov i matte, 18-års firanden, blir äntligen av med min tandställning även åka till Malmö på kurs över en helg... inte nog med det har jag ca 10ton plugg att hinna ikapp med!

Från bättre dagar på franska rivieran

Likes

Comments

Nyår var succé & känner att året bara kommer bli bättre!

Året med massor av 18-års firanden, utgångar, sista "riktiga" sommarlovet i gymnasiet, 3:de & sista året på gymnasiet, resor med både familj & vänner, mycket sol, mer kärlek åt vänner & familj. Känns bara braaa

Likes

Comments