View tracker

En resa till Egypten! Wihii! Vi har haft det som plan ett tag, men igår fick vi tummen ur att boka! Vi kommer bo i Macadi Bay, All inclusive och de har en infinitypool, kommer helt enkelt leva livet. Dock betyder det att man måste vara lite fit for fight, vilket betyder att man får ligga i och träna. Men det blir säkert bra!

Är extremt taggad, vad bra det kommer bli!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hallå alla ute! Idag har vi haft muntliga nationella i Engelska och det gick jättebra! Jag snackade med en tjej i klassen som jag verkligen tycker är rolig. Vi pratade jättebra, och det ända som läraren "klagade" på var att jag råkade säga yellow lite mer som jyellow, typ.. Men det var absolut inget som jag brukar göra, det bara kom i vårt pratflow.

Sen hade vi även gruppdiskussioner på idrotten, och jag kom med två killar som är smarta och kan formulera vad de säger, så det var bra! Jag tycker att allt som allt så gick det väldigt bra i skolan idag, som det alltid gör!

Nyaste bilden på insta, glöm ej att följa♡ @idalovisapetterssons

Här får ni även en sneek-peek på min nya mössa, som jag ska försöka fota och lägga ut på bloggen, och lite om märket!

Ska försöka skriva och lägga ut något imorgon, men har inte 100% energi att blogga, och jag vet inte varför. Så fort jag kommer hem så somnar jag om jag inte gör något...

Likes

Comments

View tracker

[Detta inlägg kommer inte ha några bilder, läs vidare så förstår ni varför]

Som rubriken säger, detta har inte alls varit en toppenvecka. I måndags kom jag för sent till stallet, tur att det bara var någon minut och att ingen märkte det...

Men i tisdags kom den stora bomben. Jag vaknade på morgonen, och nästan det första som händer är att pappa kommer in och säger att farfar har dött... Jag svarade med ett kort svar, och det var; OJ... Man börjar ju genast tänka när något sådant händer, men jag var inte jätteledsen. Visst, klart att man blev det, men jag kan inte ta in sådant på fem minuter, utan det tar ett tag. Jag förstår fortfarande det inte, men det sjönk väl in lite när man såg inläggen som två av mina kusiner skrev. Båda var otroligt vackra, och man kunde verkligen sätta sig in och hålla med om allt i dessa inlägg.

Min farfar var väldigt aktiv inom bowlingsporten, och han har hjälpt landslagen i väldigt många år, tror att det var över 20 år, och han hjälpte till med skador och liknande, för att han var någon sorts kiropraktor eller massör. Ett bowlinglag i Göteborg håller en insamling för Stures skull där de samlar in pengar till cancerfonden med ett bidrag för hur många poäng de får på en match eller något sådant. Väldigt snällt!

Min farfar dog alltså i cancer. Det var ganska väntat, men det spelar inte alls så stor roll.

Finns bara en fras som beskriver allt, och det är #fuckcancer

Likes

Comments

Och givetvis kommer man att kolla på mobilen tidigt imorgon bitti när valresultatet har kommit! Jag gillar väl inte direkt någon av parterna, men Trump får bara inte vinna..

Kommer inte gå in så mycket på mina åsikter om valet, men jag vet ändå vad jag hade röstat på.

Nu har skolan börjat och det är väl skönt att komma tillbaka till rutinerna, men vi började med en biodag. Då såg hela högstadiet det nya djungelboken som kom ut för inte så längesedan Den var bra! Sen hade vi konstjakt, vilket var alldeles för kallt, så jag och två andra tjejer gjorde de flesta stationer samtidigt som vi drack kaffe!

Idag hade vi idrott, och jag lärde mig i stort sett att stå på händer! Jättekul!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, tyvärr blev det bildlöst idag, men det får bara accepteras!

Likes

Comments

Idag är det tisdag igen, och tiden går fort som vanligt! Idag har jag och ska ägna dagen åt att plugga och läsa lite, men ändå ta det lugnt. Nu har ju nästan halva dagen gått, men det är mycket tid kvar, och man ska ju ändå vara uppe en ganska lång stund på kvällen också.

Nu ska vi alldeles strax äta lunch, och det blir kött, sås och potatis, en personlig favorit. Ikväll blir det nog lasagne också som jag har önskat!

Ikväll ska jag o träna bandy. Det ska bli kul, men jag har inte tränat sedan förra tisdagen, tror jag. Så jag har inte tränat så mycket som jag borde göra. Dock åkte jag lite skridskor i Varbergs ishall igår med Tova och Elin, men då gjorde vi det bara för skojs skull,

Nu har ju tova åkt hem till Helsingborg, och det är lite tråkigt. Jag älskar att umgås med henne! Men vi ska nog ses snart igen, och förhoppningsvis så ska vi fira nyår tillsammans!

Likes

Comments

Igår var jag, Tova, Elin och Alice på halloween på Liseberg! Så jäkla kul! Läskigaste spökhuset var Zombie, men alla spökhus höll klass förutom dockkabinettet, enligt mig. Den var så ljus och inte så läskig. Annars hade vi lite flyt med attraktionerna, för Helix fick tekniska problem när vi var näst längst fram i ledet, sen testkörde de två vagnar och sen fick vi åka! Men när vi kommer fram så är det tomt i hela Helix och vi får hoppa av innan man kommer in på perrongen, så alltså var det precis så att vi fick lov att åka! Sen tror jag att det var tekniska problem till och från hela dagen.

Jag och Elin klädde ut oss till paralellfigurer och var thing one och thing two från the cat in the hat (jag var ettan!), en barnsaga från USA. Många trodde att vi typ var Harley Quinn från Suicide Squad, men det var vi inte. Såg för övrigt den filmen idag, och den är så himla bra!

Om ni inte vet hur thing one och thing two ser ut så ser de ut såhär:

Nu har vi ju höstlov. Äntligen kan man vila upp sig ordentligt. Dock kommer hela morgondagen vara fylld med plugg, men man får ju även ta det med en nypa salt!

Likes

Comments

Hello everyhopa! Idag är det tisdag, och det betyder bandyträning! Bandy är en av sporterna som ligger närmast mig i hjärtat och har spelat länge, jag tror att jag började åka skridskor när jag var 5 eller nåt. Jag är väl kanske inte jättebra, men det går bättre och bättre, och det är ju det som räknas! 

Idag tror jag ska stå i mål idag, men jag vet inte riktigt. Jag spelar bandy 2 dagar i veckan, men egentligen vill jag träna 3 eller 4 dagar i veckan. Tiden räcker inte till... När jag spelar så står jag i mål och spelar ute ungefär 50/50 av tiden. riktigt kul, för jag är även lite av en all-aroundspelare, men jag gillar inte riktigt att vara forward. Det är inte riktigt min grej att dra på ett skott som går stenhårt rakt upp i krysset.

Googlade lite på Sunnvära Sk, alltså laget jag spelar i, och hittade fina bilder! jag hittar mig själv i 3/4 bilder, vart tror ni att jag är?

Tre lag ´bilder med SSK, o sedan en från Distriktslaget i vintras. Har nog lagt ut någon av bilderna på bloggen innan, men nu får ni dem helt enkelt igen!

Likes

Comments

Hej halloj! Längesedan jag bloggade nu, men jag har dels varit väldigt upptagen med bandy och stallet, men jag har även gjort en massa roliga grejer med kompisar. Jag har bland annat shoppat och igår var jag på elitlägeruttagning med bandyn. Jag tror inte att jag kommer till elitlägret, men man kan ju hoppas! Jag har bestämt mig för att verkligen träna på bandyn så mycket jag kan, och jag ska bli mycket bättre denna säsong. Jag ska träna mer och hårdare, och jag ska nå resultat!

I torsdags var vi på gymnasiemässa också! Det gav mig ingenting, för jag vet vad jag ska välja som 1:a, andra och tredje val.

​Ny bild ute på insta också, följ gärna @idalovisapettersson

ÖVRIGT: i körde förbi Alexander Zetterman och hans hästbuss på motorvägen. Kände mig ganska starstrucked, även fast det egentligen inte är en stor deal..!

Likes

Comments

Hur kan tiden gå så fort hela tiden? Jag har varit på läger, gått i skolan och spelat bandy sedan jag skrev senast. Alltså har jag hunnit med mycket utan att egentligen förstå det. Har varit en kul vecka i alla fall, och denna veckan kommer bland annat handla om Gymnasiemässa och liknande. Har ganska bra koll på vad jag ska välja på gymnasiet, men jag är inte helt hundra.

​Två nya bilder från insta! jag vet att den högra inte är jättebra, men vad spelar det för roll egentligen!?

Ha de gött tills jag skriver nästa gång, hoppas det blir snart!

Likes

Comments

​Halloj alla! idag har det varit en helt vanlig dag, och jag och syrran bestämde för att leka lite med min kamera. Man kan inte säga att hon är jätteduktig på att hitta ljus och att fota, men när jag visade henne hur jag skulle gjort så fattade hon lite iaf! En bild är lite ljus, men man måste ju lära sig också!

Likes

Comments