Jag har tänkt på en sak ett tag, och det är att det skulle vara jättekul att starta ett samarbete med en annan bloggare. Ett samarbete som hjälper oss båda till bättre och proffsigare bloggar!

Så här tänker jag mig: Vi tar kotakt via Instagram (@idalovisapettersson) eller via Nouws meddelandetjänst och kommer fram till ett inlägg som vi båda kan skriva om på våra bloggar. Vi diskuterar lite om varandras bloggar och ger varandra olika tips på hur man ska hålla motivationen för bloggandet uppe, hur man tar den där perfekta bilden eller helt enkelt hur vi brukar blogga!

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till mig, och jag ser fram emot att samarbeta med just dig!

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt slapp dag, jag har bara tagit det lugnt hela dagen, packat det sista, gjort mig själv redo genom att duscha osv! Jag är extremt trött och jag kommer nig gå och lägga mig tidigt ikväll. Nu ska jag ta upp kampen om att jag vill ha Thaimat istället för pizza ikväll, för att jag är extremt sugen på thai. Det är så himla gott! Vilka argument ska man ta upp för att få som man vill, tro? Jag vet inte, men antagligen att vi nästan aldrig har thai och pizza ganska ofta! Min favortthaimat är Pda Thai, alltså wokade nudlar med stekta grönsaker och Kyckling! Mums! Nu blev jag ännu mer sugen på thai än jag var förut!


Likes

Comments

Hellooo folks! Idag har jag varit helt ledig, och jag har packat för fullt! Om bara någon dag åker vi till Egypten, och jag längtar såå!

Jag har varit lite orolig idag, för att min kamera har varit helt urladdad ett tag. Och så när jag satte den på laddning så startade den inte.. Men nu har den fått sitta och ladda ett tag, och den fungerar fint igen! Jätteskönt! nu ska jag bara komma på hur min actionkamera fungerar..

Vad jag även har gjort idag är att tvätta alla mina sminkborstar, för man vill ju inte ha med sig smutsiga borstar.. Särskilt inte där man inte har varit förut och vet hur det är klimatmässigt och med bakterier och sånt. De lever ju bättre i smutsiga förhållanden som sminkborstar, så då försöker jag undvika det till högsta möjliga grad och tvättar dem innan jag åker. Kommer även tvätta dem innan jag åker hem från egypten också, så att man inte får med sig något hem.. Nu ska jag mysa lite med syrran och kolla mer på One Tree Hill! Sedan senast jag skrev om serien så började vi, och nu har vi kommit in på 8 avsnittet på säsong två. Det är riktigt bra med tanke på bådas tighta scheman!

Likes

Comments

Idag har jag haft en av de roligaste dagarna jag har varit med om på länge! Jag har varit i Vetlanda och spelat bandy, vilket betyder bussresor! En 2,5 lång bussresa dit, där jag dock mest sov, men också hade kul, snackade med folk och taggade match! När vi väl var i Vetlanda så värmde vi upp och taggar för match. Jag känner redan när jag får på mig skridskorna att detta inte kommer att bli så kul, för att de klämmer något extremt i hålfoten och hälen. Jag kämpar ändå hela matchen, och jag tycker att jag gör en helt okej match. Det går bättre och bättre med damlaget nu, så det är jättebra!

Tyvärr förlorar vi matchen med 5-3, emn jag är som sagt nöjd med min insats. Sen väntar bara en rolig hemresa! Första stoppet är Hooks herrgård, vilket är en jättefin herrgård där vi åt mat. Skinkschnitzel med stekt potatis och Bearnaisesås! Mums!

Innan vi åkte från Hooks så gjorde vi en cover på Road Trip av De Vet Du! Filmen hittar du Häär! (länk), och vi fick även en av ledarna att spela DJ Hunk i slutet av videon. Extremt roligt! Videon ligger på Sunvära SK:s damlagssida, som alla som är intresserade ska följa! Jag ser dock ut som en mupp, men alla andra blev superbra!

Efter det så rullar bussen vidare hemåt, och vi spelar gammalt hederligt Bingo på bussen! Man kunde vinna massa godis och för 18+ arna så fanns det även alkohol i potten. Jag hade vunnit en Jägermeister, men eftersom jag bara är 15 så fick jag en festis istället... Men jag vann även en klubba, en Japp, en Twix, ett Kinderägg och annat gott, för att jag var den första som fick bingo på en rad. Efter det fick jag inte mycket mer, men det gör inget, för jag vann typ mest av alla ändå!

Nu är jag hemma, och har precis snackat med en kompis jag har börjat prata med från Facebook, och hon kommer från Ghana. Jättekul, och det var första gången jag pratade med henne via Whatsapp! Jätteroligt, och vi är verkligen två olika personer från två olika ställen, så det är väldigt intressant!

Likes

Comments

Ett litet problem jag har, ilandsproblem, men ändå, är att jag aldrig kan lita på mina hörlurar när jag ska lyssna på musik i klassrummet. Jag lyssnar ofta på min typ danslista när jag lyssnar på musik, och jag är så rädd för att det antingen ska läcka ur mina hörlurar eller att jag spelar upp låten innan aux-uttaget har kopplat sig, eller nåt. Det jag menar är att om jag sätter i mina hörlurar och sedan trycker play för tidigt så kommer ljudet från tangentbordet istället för i hörlurarna, vilket blir väldigt pinsamt. Detta har hänt ett flertal gånger, och det har aldrig blivit något stort av det. Men pinsamt blir det alltid. Varje gång jag trycker play på datorn så kollar jag alltid att allt sitter i och har suttit i i flera sekunder. Sen har jag nu för tiden alltid ljudlöst utan hörlurar och på en plupp med. Jag vill inte att jag ska höras i klassrummet, även fast det är helt vanliga låtar. Jag blir galen..😂

Likes

Comments