Hello everyhopa! Idag är det tisdag, och det betyder bandyträning! Bandy är en av sporterna som ligger närmast mig i hjärtat och har spelat länge, jag tror att jag började åka skridskor när jag var 5 eller nåt. Jag är väl kanske inte jättebra, men det går bättre och bättre, och det är ju det som räknas! 

Idag tror jag ska stå i mål idag, men jag vet inte riktigt. Jag spelar bandy 2 dagar i veckan, men egentligen vill jag träna 3 eller 4 dagar i veckan. Tiden räcker inte till... När jag spelar så står jag i mål och spelar ute ungefär 50/50 av tiden. riktigt kul, för jag är även lite av en all-aroundspelare, men jag gillar inte riktigt att vara forward. Det är inte riktigt min grej att dra på ett skott som går stenhårt rakt upp i krysset.

Googlade lite på Sunnvära Sk, alltså laget jag spelar i, och hittade fina bilder! jag hittar mig själv i 3/4 bilder, vart tror ni att jag är?

Tre lag ´bilder med SSK, o sedan en från Distriktslaget i vintras. Har nog lagt ut någon av bilderna på bloggen innan, men nu får ni dem helt enkelt igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej halloj! Längesedan jag bloggade nu, men jag har dels varit väldigt upptagen med bandy och stallet, men jag har även gjort en massa roliga grejer med kompisar. Jag har bland annat shoppat och igår var jag på elitlägeruttagning med bandyn. Jag tror inte att jag kommer till elitlägret, men man kan ju hoppas! Jag har bestämt mig för att verkligen träna på bandyn så mycket jag kan, och jag ska bli mycket bättre denna säsong. Jag ska träna mer och hårdare, och jag ska nå resultat!

I torsdags var vi på gymnasiemässa också! Det gav mig ingenting, för jag vet vad jag ska välja som 1:a, andra och tredje val.

​Ny bild ute på insta också, följ gärna @idalovisapettersson

ÖVRIGT: i körde förbi Alexander Zetterman och hans hästbuss på motorvägen. Kände mig ganska starstrucked, även fast det egentligen inte är en stor deal..!

Likes

Comments

Hur kan tiden gå så fort hela tiden? Jag har varit på läger, gått i skolan och spelat bandy sedan jag skrev senast. Alltså har jag hunnit med mycket utan att egentligen förstå det. Har varit en kul vecka i alla fall, och denna veckan kommer bland annat handla om Gymnasiemässa och liknande. Har ganska bra koll på vad jag ska välja på gymnasiet, men jag är inte helt hundra.

​Två nya bilder från insta! jag vet att den högra inte är jättebra, men vad spelar det för roll egentligen!?

Ha de gött tills jag skriver nästa gång, hoppas det blir snart!

Likes

Comments

​Halloj alla! idag har det varit en helt vanlig dag, och jag och syrran bestämde för att leka lite med min kamera. Man kan inte säga att hon är jätteduktig på att hitta ljus och att fota, men när jag visade henne hur jag skulle gjort så fattade hon lite iaf! En bild är lite ljus, men man måste ju lära sig också!

Likes

Comments

Nu är det dags att blogga igen, dåliga vanor blir inte bättre om man inte gör något åt det... Men en liten update då om vad som har hänt i veckan. I söndags tävlade jag med Ljomi, och det gick ganska bra! Sen har det inte hänt något väldigt speciellt sedan dess.

Idag slutade vi vid tolv, och det var skönt! Vi avslutade dagen med ett musikquiz på musiken också, så det var ännu skönare!

Imorgon ska jag spela sista seriematchen i fotboll för i år, så det ska bli kul. Efter matchen ska vi spela lazerdorm och sen ska vi äta på restaurang! Ska bli riktigt kul att komma ut och göra något med laget. Jag bytte lag till denna säsong, och jag tycker att jag är bra kompis med alla och alla kan prata med varandra! Jag ansåg att vi inte kunde det i det gamla laget, och det var en av anledningarna till varför jag bytte tillbaka!

Har även lagt ut två nya bilder på insta, checka så blir jag glad! Min instagram heter Idalovisapettersson!

Bye!

Likes

Comments

Som kommentaren säger, jag måste börja ta tag i mitt liv igen... Jag är väldigt lat nu för tiden, och det enda jag gör förutom att sitta på mitt rum och chilla är att träna, åka till stallet och gå i skolan. Detta funkar inte för mig längre. jag måste börja göra något som gör att jag inte bara sitter. Mitt rum är extremt stökigt och smutsigt, för jag pallar inte att städa...

Jag vet att jag har ett ganska upptaget liv, då jag har aktiviteter varje dag (i stort sett). Det finns förstås undantag, men det är dags att ta tag i latheten och allt godisätande, vilket inte håller för mig, även fast jag gör det. Idag resonerade jag att jag inte orkade gå en meter från matbordet för att hämta en kniv, utan jag löste det utav ren lathet... VARFÖR?

Ett väldigt dåligt exempel, men vad ska man ta som är färskt nog liksom?? Vad skall man göra?

Ett tb-foto från när jag var i Florida 2014 och var på Discovery Cove, ett jättebra minne!

Likes

Comments

Idag har vi haft skoljoggen i skolan, och det har alla grundskolor idag, tror jag ;) Jag sprang den längsta rundan, som är cirka 7,4 km lång, och jag  sprang hela! Jag trodde inte det, för jag kände mig trött och nästan lite förkyld. Sen hade jag inte sprungit på länge heller, så det spelade ju också in. Dock var jag ändå bästa tjej, och det är ju kul! Tävlingsegot är enormt på mig, och det märks!

​En bild från midsommar, då vi var i Lysekil!

Likes

Comments

Känns som att varje inlägg som publiceras kommer med en början som; Det var längesedan, dags för en liten update etc. Men vad ska man säga då? Jag har varit jättedålig på att blogga sedan jag gick på sommarlov, och slappnar msn av med en rutin så slutar det till slut att vara en rutin. Ingen ide att fråga om tips på hur man får tillbaka en rutin heller, men folk kan ju förvåna en!

Denna helg har jag faktiskt gjort både jättemycket och väldigt lite på samma gång. Tova har varit här uppe, och jag & hon har haft en grym dag idag, även fast vi inte gjorde något speciellt, mer än att äta på stan och snacka! Här kommer lite matbilder också!

Har även lagt upp en bild på insta, in och gilla den! Mitt konto heter: @idalovisapettersson

Likes

Comments

Hej halloj alla! Nu ska jag äntligen ta tag i mitt liv och börja blogga igen! Det har varit ett ganska hektiskt sommarlov, och nu är det äntligen lite lugnt igen.

Igår var jag först på Kungsmässan och köpte kläder. Bland annat ett par jeans från Lee som kostade 800 kr, men även en jättefin, grå långklänning. Köpte också lite andra höst, och vinterkläder. Sen spelade jag fotboll, och vi förlorade med alldeles för mycket. Jag ramlade även då och jag fick väldigt ont i ryggen. Och på toppen av det så tror jag att jag skadade foten också.

Detta var en liten life- update från mig, och nu ska jag förhoppningsvis börja blogga lite mer!

Likes

Comments

​Nu har jag börjat nian! Sommarlovet har gått såå fort, men jag passade på att ta lite semester på sommaren, så att jag kunde ta det lugnt utan att göra något speciellt. Det har varit väldigt skönt med ett lov, men det har ändå varit skönt att komma tillbaka till rutinerna. Nu ska jag alldeles strax åka till stallet och jobba, ännu en rutin att komma in i. Men vi får se lite hur det blir med bloggandet nu när jag går i nian, vet inte hur mycket tid som kommer att behövas  till plugg och sådant.

Ha det bäst!

Likes

Comments