Back again! Nu är klockan åtta och jag sitter framför TV.n och skall kolla på Barncancergalan, vilket jag tycker alla borde kolla på som visat stöd, om man inte skänker pengar själv förstås. Så här sitter jag bänkad och bloggar. Jag har även pluggat lite, för att jag bland annat kemiprov imorgon. Jag håller även på att skriva en diskuterande text om demokratins bräcklighet i samhällskunskapen, vilket är ett extremt intressant ämne. Projektet började idag, så jag har inte kommit långt än, men shit vad jag är taggad.

Nu har även Fysikkursen Fysik 1 börjat, och det känns som att det kommer bli en utmaning. Men fysik är ju ett kul ämne, så det är bara att plugga på.

Lade även ut en ny på instagram, så se till att gå in och gilla! min instagram är @idalovisapettersson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nämen vad har hänt, jag sitter och skriver ett inlägg igen! Jag känner att jag har kommit in lite mer med skolan nu, så jag känner att jag har lite mer tid och ork att blogga! Dock kommer jag nog inte att skriva något och lägga ut på onsdagar och torsdagar, för att jag i stort sett ska till stallet direkt när jag kommer hem. Har knappt tid att byta om och äta mellis innan jag ska vara borta igen...

Vad har jag gjort det senaste då? Jag har pluggat, givetvis, varit i stallet, pluggat ännu mer och tagit det lite lugnt mellan svängarna. Sen började bandyn för min del förra veckan också. Vissa i laget började lite tidigare, eftersom de typ är uttagna till f17-landslaget eller nåt sådant. Jag är inte uttagen, men de från klubben som blev det är så otroligt duktiga! Jag hoppas att jag ska bli bättre på sporten denna säsong, och jag kommer verkligen kämpa! Vi tränar med damlaget denna säsong, så jag hoppas att det ska stärka mina kunskaper på ett bra sätt och att jag utvecklas! Givetvis får man ligga i själv, men bra coachning är ju att föredra, typ samma sak som att man har bra tränare i skolan.

Jag skall i alla fall ha träning ikväll klockan halv nio till klockan tio, så det blir ganska sent idag, men det är det värt! Nu ska jag läsa lite i vår engelskbok, som jag visserligen redan har läst en gång och som är jättebra. Synd bara att man inte kan läsa den riktigt som man själv vill utan måste stanna runt var femte sida och föra anteckningar om vad som har hänt. Och sen att man måste skriva mellanuppsatser som är väldigt styrda efter sida.Jag tycker att det hade varit bättre för min egen del att läsa färdigt boken relativt snabbt för att sedan kunna göra en stor slutuppgift, och att man då istället kan gå tillbaka och läsa om sidor som kan vara relevanta för uppgiften. Men det är ju vad jag tycker, och just i det sammanhanget har jag inte så mycket att säga till om.

Likes

Comments

Har precis suttit och kollat lite på olika bloggar, och jag älskar det jag ser! Alla har så fina bloggar, skriver intressanta saker och har världens finaste bilder. SJälv känner jag att jag borde ta tag i bloggandet, lägga in fler bilder, skriva bättre inlägg och ta mig tiden till att sätta mig ner och verkligen blogga. Men som jag tyvärr nästan gnäller över är att jag inte alls har någon tid för detta. Jag tycker att det är jätteroligt att blogga, men jag vill kunna gå in i bloggandet helhjärtat och fullt. Visst, man kan publicera inlägg i förväg o sånt, men det känns inte riktigt lika personligt. Jag vill ju vara personen som tar mig tid till att blogga, att folk gillar det jag lägger ut och finner inspiration i det jag gör. 

Detta får bli något som jag får jobba på, alltså att främst ta mer tid till bloggen och få till ett bra content så gott som varje dag med bilder, bra och välskriven text och en fin layout, givetvis. Behöver egentligen lite nya och fräscha bilder, och förhoppningsvis så ska det vara fixat innan september är slut!

Idag har jag för övrigt varit typ helt död och bara suttit inne och kollat på TV. Var även och plockade svamp igen, men det var inte särskilt lyckat... Kalaset igår var jätteroligt!

Likes

Comments

Så himla tråkigt att jag inte direkt hinner skriva något riktigt intressant på bloggen idag heller... en jag ska iaf på 50-årskalas ikväll, och vi ska åka om typ en kvart eller nåt, så därför hinner jag typ inte skriva... Men kanske att jag hinner fota lite imorgon?!

Likes

Comments

Idag har jag haft en väldigt chill dag. Först hade jag en mattelektion och sen en engelskalektion. Sen åkte jag hem och tog helg! När jag kom hem så gjorde jag inte direkt något förrän vid 16, för då gjorde jag mig i ordning för match mot Varberg BoIS. Vilken match! Laget gör en underbar match och alla spelar i synk. Vi sätter varenda pass, passar bort hela BoIS. Underbart! Vi vinner matchen med 3-0, och jag gör ETT AV MÅLEN! Det är mitt första mål på elvamanna någinsin (förutom träningar förstås). Hela skedet är att jag vinner en boll vid nittcirkeln och krigar mig fram till mål. Alla försvinner och jag skjuter bollen över målvakten i stort sett som smeker ribban och går in. Det var till och med en vänsterdojja!

Så himla skönt att ha vinsten idag, men nu är jag helt slut, ska nog sova snart även fast det är fredag! Imorgon är det nästan som sovmorgon. Jag ska upp klockan sju, men eftersom att jag går upp halv sex varje morgon annars.... Vilken sovmorgon!

Likes

Comments

Och jag kan just nu säga att jag älskar den! Så himla fräsch och snygg, samtidigt som den är enkel! Har inte hunnit kolla runt mycket än, för jag ska sticka till stallet så snart som möjligt. Det blir morgondagens göra!

Idag börjar ridskolan, och jag är taggad! Jag var även i stallet igår för första gången på över tre veckor, så det kändes skönt och roligt!

Idag har jag även varit på klassens första excursion(?) och det var på Getterön. Vi skulle leta arter i havet och på stranden. Jag vadade en del i vattnet och blev lite blöt, men det var iaf tre pers som ramlade i och blev jätteblöta... Men vi hittade lite arter i vår grupp (grupparbete), och det var jättekul att prata med nya personer från klassen som man inte har pratat med förut, så det var kul!

En liten sidenote, försöker ladda upp bilder på nouw från mobilen men får inte upp dem... Ett minus med nya uppdateringen? Hoppas att de fixar denna bugg, för nu kan jag inte ladda upp bilderna så snabbt som det var tänkt... Jaja, ha en bra torsdagkväll!

Likes

Comments