Weekend=Party ... Even if you have to work the next morning 🙊 Great party at Nightroom the other day. We were a big group of dancers killing it on the dancefloor. Loved it!

/Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så här ser det ut i området där jag bor! Då sjukt fint. Färgglada fina hus. Modern och gammal stil blandat. Det ända jag har saknat här är att ha nära till havet. Sitta och se ut över vattnet och båtarna. Tog en promenad nu på kvällen och se vad jag hittade...

Hittade detta!
Vatten, båtar, superfina moderna hus, caféer med utsikt över vattnet, promenadvägar runt sjön, utsiktsplats mm. Allt jag saknade. Är helt förälskad i detta området. Kommer helt klart hänga där en del under året!

Likes

Comments

Så, då har jag officiellt flyttat till Tyskland!
Tog all min packning och flög till Düsseldorf där jag stannade en natt innan jag tog tåget vidare till min nya hemstad Dortmund.
Fick tillgång till min lägenhet idag. Är så nöjd.
Kunde inte fått det bättre. Ska ladda upp lite bilder imorgon. 

Ska bli så spännande med ett nytt land, nytt jobb, nya människor och nya utmaningar! I'm ready! 


Likes

Comments

Way out west dag 3. Sista dagen!
Idag klädde jag på mig som bara den. Ville verkligen inte frysa. Det var lerigt som bara den inne på festivalområdet. Hade på mig mina fulaste skor :P. Det var inte lika mycket regn idag men blev ändå kallt under kvällen. Vi startade med drinkar innan vi drog till WOW. Det vi alla väntade på idag var ju självklart SIA!
Hon var grym!
Så himla glad att jag kunde gå på Wow. Så värt! Även om vi inte hade så tur med vädret.

Likes

Comments

Way out west alltså!
Här ser ni lite bilder från dag 2. Jag var inte där första dagen så detta var min första dag. Det var även första gången jag var på way out west!
Så jäkla kul!
Vädret var skit, regn regn regn men det stoppade oss inte ;) fy fan vad vi frös. Det regnade igenom min regnkappa och jag var blöt som en hund. Vi fick gå in och värma oss på café mellan spelningarna. James Bay och Zara Larsson spelade. Zaras show var helt super!!

Likes

Comments

Nu ska vi på bio. Tarzan blir det. Längesen jag var på bio så det ska bli kul och har hört mycket bra om filmen.

Likes

Comments

Man får njuta av att vara ute i naturen nu när man är hemma. Promenerar massor. Idag har jag varit och badat under dagen och på kvällen gick vi till havet igen för att se på solnedgången.

Likes

Comments

Spenderat en härlig eftermiddag inne i Göteborg city med Sofia. Sverige är allt fint på sommaren. Först var vi på premiärfest av en ny öl. Vi drog sedan vidare för lite tapas och vin innan vi promenerade ner till hamnen och såg på solnedgången. En riktigt härlig sommarkväll i min hemstad.

Likes

Comments

Repar vår modern duett inför tävlingen. Börjar närma sig nu. Hoppas hoppas hoppas att vi tar oss till runda 2 och får dansa vårt modern nummer.
✊🏻✊🏻✊🏻

  • Ballet

Likes

Comments


Har haft en riktigt härlig söndag.
Sovmorgon, stor brunch, en tur till Helsinki zoo, lite mer mat och sen mys hemma framför tvn:n. Kunde inte bli bättre.

Hade glömt hur det var att vara på zoo. Det är många år sedan jag var på zoo sist. Det var faktiskt förvånansvärt kul och intressant.

Likes

Comments