Got myself a new job

Endelig kan jeg fortelle dere den store nyheten. For to uker siden fikk jeg en mulighet jeg ikke kunne si nei til og i går signerte jeg kontrakten som frilansjournalist for Aker Brygge. Oppgavene mine blir å skrive artikler på akerbrygge.no, samt ta bilder og publisere på Instagramkontoen @akerbryggetrend, som jeg har fått det fulle og hele ansvaret for. I dag hadde jeg min første dag hvor jeg knipset masse bilder, blant annet de fire over, så følg med på @akerbryggetrend fremover for oppdateringer om det som skjer på brygga.

For de som måtte lure er jeg fortsatt i Stylista og skal nå sjonglere to jobber ved siden av skolen, men det lar seg alltid gjøre når man brenner for det man gjør.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Monday. Tuesday. Wednesday. Thursday. Friday. Saturday. Sunday.

God fredag og god helg. Igjen.

Dagene suser forbi meg uten at jeg rekker og reagere. Det er en ubehagelig følelse å ikke ha kontroll på tiden. Jeg savner når jeg var yngre, da alt tok så lang tid. Det var lenge til jul, lenge til bursdagen min, lenge til familieferie. Lenge til helg. Lenge til alt. Nå derimot, er jeg sikker på at jeg kommer til å minnes dette innlegget i desember, med en følelse av at det er skrevet for to-tre uker siden.

Hverdagen min har forandret seg veldig siden sommeren, noe som også merkes på kvaliteten på innleggene mine, men det går seg nok til. Det er bare uvant akkurat nå å ha dagene fulle til enhver tid, men jeg håper jeg finner en balanse snart slik at bloggen som jeg setter så høyt, kommer seg tilbake dit den en gang var. Det vil jeg for min egen del. For det har tatt tid, masse tid, å produsere opp de innleggene jeg har lagt bak meg, og derfor vil jeg aldri gi opp denne bloggen. Ikke enda. Så jeg håper jeg ikke kjeder dere, med mine 2 innlegg i uken. For jeg har satt og setter veldig stor pris på alle som har fulgt meg og gitt meg de fineste tilbakemeldinger det siste året. Det gir så masse påfyll og jeg er rett avhengig av det. 

Måtte dere ha en god helg, fine, fine lesere. 

Denimjakke fra EMMETT // Skjorte fra H&M // Snekkerbukse fra ZARA

Foto: Annette Haga

Likes

Comments

BOGSTADVEIEN 50
EDBLAD CONCEPT STORE

Jeg startet dagen med en deilig pressefrokost i regi av Mildh Press, for å titte på den nyåpnede butikken, Edblad. Det svenske varemerket designer produkter til både deg og hjemmet ditt, fra klær til smykker og interiør. Den første butikken i Norge ligger i Bogstadveien og tilbyr noe for enhver smak i et gjennomført og stilfullt lokale. Spesielt godt likte jeg det store utvalget av smykker, ringer og øredobber, som også var Edblads første satsing før de utvidet og designet klær og interiør i tillegg. Anbefaler alle å ta turen innom!

Likes

Comments

Comfy sundays

Sko fra BIANCO // Kulotter fra LINDEX // Veske fra ZARA // Genser fra H&M

Søndager på Grünerløkka burde alle som har mulighet sjekke ut. På Birkelunden er det marked hver søndag hvor bruktbutikker rundt om i byen og privatpersoner selger antikk, møbler, vintageklær, pyntegjenstander og mye annet. Mange av de privateide butikkene ellers på Løkka holder også åpent og det er et yrende folkeliv gjennom hele dagen. Jeg kjøpte med meg en gammel vegglampe som jeg gjorde om til en lysestake, fire antikke skåler og en kaffeboks fra 40-tallet. Alt til 200 (!!) kroner. Jeg og Andreas elsker antikk og leiligheten vår består av mye fra slutten av 1800-tallet og 1900-tallet. Så om noen har tips til gode antikk- og bruktbutikker i Oslo må dere skrike ut.

- Ida

Likes

Comments

Comfy
Mondays

Strikk og sko fra H&M // Skjorte fra SONDER THE LABEL // Jeans fra ZARA

Sokker i skoene har aldri vært min greie, men disse digger jeg. De er så stilige til kulotter og jeans og gir et ekstra særpreg, noe jeg liker. I dag gikk jeg for et komfortabelt antrekk med god vidde, perfekt for en mandag på skolebenken. Likte du antrekket?

- Ida

Likes

Comments

GHD Platinum Styler
Vinn denne styleren i kveld

Trenger du en ny rettetang som kan bølge, krølle og glatte? I kveld klokka elleve skal jeg trekke en vinner av denne styleren til en verdi av 2199 kroner.

Alt du trenger å gjøre er å like Facebooksiden min HER og GHD´s side HER så er du med i trekningen.

Lykke til

Konkurransen er avsluttet. Tusen takk til alle som deltok! Vinneren ble Johanne Lingen som har fått en hyggelig melding i innboksen sin. Ha en fin uke, fine lesere :) 

Likes

Comments

HUGO BOSS STORE OPENING

I går var jeg på åpningen av den nye, freshe Hugo Boss butikken som ligger midt i Karl Johan. Butikken, som er over tre plan, står i god stil til de eksklusive og stilfulle klærne fra Hugo Boss. Bilder fra eventet kommer i løpet av kvelden, så i mellomtiden får dere titte på gårsdagens antrekk med min favorittjakke fra Mardou&Dean. Ha en fin dag videre!

Jakke fra MARDOU&DEAN // Sko fra CAROLINE BERG ERIKSEN X BIANCO // Strikk fra LINDEX // Veske fra ZARA

Likes

Comments

These red boots gives me life

Endelig ble disse støvlettene mine. Jeg har siklet etter dem i to måneder og vurdert frem og tilbake, men så bestemte jeg meg for å klikke de hjem. Det jeg liker aller best er den burgunderrøde fargen som gjør at de skiller seg veldig ut. De er perfekt i møte med høsten, til strikkakjoler, kåper og store skjerf.

Sko fra ZARA // Kåpe fra H&M // Veske fra MANGO // Skjorte fra SONDER THE LABEL

Monday outfit

Ha en fin uke!

Likes

Comments

//Sponset

Are you black or white? 

I samarbeid med GHD skal jeg dele ut en rettetang fra Platinum utgaven. Rettetangen kommer i sort og hvit, er vennlig mot håret og etterlater det rett og glansfult. Den kan også brukes til å lage bølger eller krøller. Les mer om rettetangen du kan vinne HER.

Slik deltar du i konkurransen 

Alt du trenger å gjøre er å like den nylanserte Facebooksiden min, HER og facebooksiden til GHD, HER.

Vinneren av konkurransen trekkes søndag 25. september. Lykke til


Gå også inn på GHD´s instagramside og følg dem for masse herlig hårinspirasjon, @ghdscandinavia.

Likes

Comments

Instagram @idaangvik