// Sponset behandling

Nioxin-behandling hos Wella Studio

For en liten stund siden var jeg innom Wella Studio i Nydalen for å friske opp og rense hodebunnen. Behandlingen jeg fikk gir et tykkere og sterkere hår, samt renser og fjerner døde hudceller. Som regel er vi veldig flinke til å passe på huden i ansiktet, men for de fleste av oss er rensing av hodebunnen helt fremmed - og det er her Nioxin-behandlingen kommer inn. Personlig har jeg aldri pleiet håret med noe annet enn vanlig balsam kjøpt på dagligvarebutikken, så jeg er vel en versting når det kommer til hårpleie. Jeg var derfor ekstra spent når jeg skulle teste ut Nioxin. Behandlingen er som en spabehandling for hodebunnen og håret. Det er anbefalt å ta behandlingen en gang i måneden hos frisør, og prisen? Jo, den er på snaue 250 kroner, så dette er absolutt en behandling alle kan unne seg.

Behandlingen er på fem trinn hvor den kjemiske peelingen er den du må ta hos frisør. De resterende fire trinnene er inkluderte i behandlingen, men du kan også pleie håret hjemmet for enda større effekt med Nioxins pleierutine. Det kan du lese mer om HER .

Før/Etter

Ekle bilder, jeg vet. Men det morsomme var at jeg fikk se før- og etterbilder av hodebunnen, så da må jeg selvfølgelig vise dere resultatet. Man kan tydelig se døde hudceller inne ved røttene på førbildet som har forsvunnet etter en 45 minutters behandling på etterbildet. Håret føltes lett, rent og friskt etterpå. Jeg skal fortsette med behandlingen fremover og håper på en sunt og tykt hår i månedene som kommer.

Likes

Comments

Office wear
@Stylista

Kåpe fra ZARA // Skjorte og bukse fra H&M // Veske fra MANGO

Når man har en jobb der man sitter store deler av dagen er det gøy å få på seg høye hæler. Det er så sjeldent jeg får brukt det ellers i hverdagen, så jeg pynter meg av og til litt ekstra når jeg jobber på Stylista. Helgen skal jeg bruke på julemarkeder rundt om i Oslo, spise masse mat og se på julefilmer. Selvfølgelig. Ha en god helg alle sammen!

Likes

Comments

Gingerbread season

Gløgg, pepperkaker og julemusikk. Hva mer kan en ønske seg? Den fineste tiden i året har startet og jeg elsker det.

Likes

Comments

Advent
Breakfast...
is served.

De som kjenner meg vet jeg er et julemenneske. Hvert år når høsten kommer, begynner jeg å telle dagene frem til den første adventshelgen - da er julen i gang for min del. Kalenderen fremover er full av konserter, markedsdager, filmkvelder og alt annet som hører førjulstiden til. Anbefaler alle å ta en titt inne på visitoslo.com (HER) om du også vil sette av noen dager i kalenderen til førjulskos i Oslo.

Ha en fin søndag.

Likes

Comments

// Invitert

Color Expert

På torsdag dro jeg til Stockholm med Vass PR for å få en presentasjon av Schwarzkopfs nye hårfarger, Color Expert, samt deres tilhørende hårpleiepakke. Hårstylist Armin Morbach ga oss en gjennomgang av fire store hårtrender for 2017 som han selv har valgt å kalle: New man, 80s up, underground edge og soft punk.

New man er en moderne kombinasjon av feminine og maskuline elementer med tung sideskill som oser selvtillit. 80s up er looken som representerer den dristige med mye volum og struktur i håret. Med røde lepper gjenoppliver man det glamorøse 80-tallet, fortalte Morbach under stylingen. Underground Edge er en klassisk Chanel-stil som skal virke tilfeldig og frisyren skal være spontan og leken med lette bølger. Soft punk er Morbachs favorittlook i Schwarzkopf "Wild Autentics". En pasje kan være så mye mer, fortalte han under stylingen. Klassisk rett, rufsete og rocka, eller sofistikert med håret bak ørene - bare fantasien setter grenser.

Armin Morbach styler frisyren "Underground Edge"

Fra venstre: 80s Up, New Man, Soft Punk

The view from the location

De nye hårfargene kommer i 16 forskjellige toner, fra blond til sort. Den tilhørende pleieserien har en unik Omegaplex-teknologi som tidligere bare har vært tilgjengelig hos frisøren. Omegaplex-teknologien gjenoppretter hårets kvalitet og gir langvarig beskyttelse mot slitasje fra varmestyling og farging.

Tusen takk til Vass PR som inviterte meg!

Likes

Comments

It´s beginning to look alot like Christmas

Å vandre alene i en fremmed by, med kamera i hånden og musikk på ørene gir meg en enorm frihetsfølelse. Musikken sperrer en travel hverdag ute, og mens mennesker løper forbi er jeg i min egen boble. Ingen klikking fra høyhælte sko, kvinende bildekk eller sirener fra politibiler. Bare meg og musikken.

Kåpe og jeans fra ZARA // Sokker fra MANGO

Jeg har vært i Stockholm i sammenheng med en ny, spennende lansering fra Schwarzkopf. Avsløringer om de nye produktene og bilder fra eventet kommer i morgen. Stay tuned!

A great day in Stockholm

Likes

Comments

Made by him 

Omelett i muffinsform (6 stk)

Omelettrøre:
5 egg
1/2 dl matfløte
Salt og pepper

Fyll:
Sprøstekt bacon
Hakket spinat
Rød og grønn paprika
Hakket løk

Stekes i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Topp med ost mot slutten av steketiden.

En utrolig god og enkel frokost laget av samboeren

Have a great sunday

Likes

Comments

// Sponset av Mildhpress

Keep track of time...
with a lovely watch from Henry London
"On London streets you´ll discover inspiration in the unlikeliest of places. An old market stall, a classic watch with a simple engraving; the detail, the craft that made for a lasting impression. Some things are timeless but become reinvented for a new generation that brings a new way of thinking. Two worlds collide to create a new expression of the many faces of London; the new, the old, the cool, the bold. "
– Henry London

Likes

Comments

Got myself a new job

Endelig kan jeg fortelle dere den store nyheten. For to uker siden fikk jeg en mulighet jeg ikke kunne si nei til og i går signerte jeg kontrakten som frilansjournalist for Aker Brygge. Oppgavene mine blir å skrive artikler på akerbrygge.no, samt ta bilder og publisere på Instagramkontoen @akerbryggetrend, som jeg har fått det fulle og hele ansvaret for. I dag hadde jeg min første dag hvor jeg knipset masse bilder, blant annet de fire over, så følg med på @akerbryggetrend fremover for oppdateringer om det som skjer på brygga.

For de som måtte lure er jeg fortsatt i Stylista og skal nå sjonglere to jobber ved siden av skolen, men det lar seg alltid gjøre når man brenner for det man gjør.

Likes

Comments

Monday. Tuesday. Wednesday. Thursday. Friday. Saturday. Sunday.

God fredag og god helg. Igjen.

Dagene suser forbi meg uten at jeg rekker og reagere. Det er en ubehagelig følelse å ikke ha kontroll på tiden. Jeg savner når jeg var yngre, da alt tok så lang tid. Det var lenge til jul, lenge til bursdagen min, lenge til familieferie. Lenge til helg. Lenge til alt. Nå derimot, er jeg sikker på at jeg kommer til å minnes dette innlegget i desember, med en følelse av at det er skrevet for to-tre uker siden.

Hverdagen min har forandret seg veldig siden sommeren, noe som også merkes på kvaliteten på innleggene mine, men det går seg nok til. Det er bare uvant akkurat nå å ha dagene fulle til enhver tid, men jeg håper jeg finner en balanse snart slik at bloggen som jeg setter så høyt, kommer seg tilbake dit den en gang var. Det vil jeg for min egen del. For det har tatt tid, masse tid, å produsere opp de innleggene jeg har lagt bak meg, og derfor vil jeg aldri gi opp denne bloggen. Ikke enda. Så jeg håper jeg ikke kjeder dere, med mine 2 innlegg i uken. For jeg har satt og setter veldig stor pris på alle som har fulgt meg og gitt meg de fineste tilbakemeldinger det siste året. Det gir så masse påfyll og jeg er rett avhengig av det. 

Måtte dere ha en god helg, fine, fine lesere. 

Denimjakke fra EMMETT // Skjorte fra H&M // Snekkerbukse fra ZARA

Foto: Annette Haga

Likes

Comments

Instagram@idaangvik