Header

Mitt tre veckors sommarlov började i måndags och jag har hittills fått en solbränna, varit på student, gått delegationsutbildning och tatt det lugnt. Nästa vecka blir det ännu mer utbildning samt delegationsprov. Här är bilder från det senaste:

Likes

Comments

Har nu klarat av ett år på Sjuksköterskeprogrammet och tar ett långt välförtjänt sommarlov, med massa jobb dock. Här är en bild från vår sista utekväll i Karlstad för denna terminen. En superhärlig kväll på klubben koriander med massa festsugna studenter, goda drinkar och suveränt sällskap!

Likes

Comments
Likes

Comments

Igår så var jag och Alex ute och åt middag på restaurangen Cazanova här i Karlstad. Riktig god mat och supertrevlig personal. Efter maten så gick vi till hemmakväll och sedan hem och åt chips och drack cider. Bra kväll!Likes

Comments

Har haft en bra dag på stan idag med Caysa. Vi käkade och kollade mest runt i affärer. Brandlarmet i mitticity-gallerian gick också när vi var inne på bikbok. Det gick bra, men det var mest roligt med lite action. Blev inte så mkt köpt, endast en hårprodukt och doftpåsar till badrummet. Och en stoor godispåse från hemmakväll! Imorgon ska vi till gymmet på morgonen och på kvällen så ska vi ut och käka! Nu blir det fortsatt Greys -tittande.

Här är en bild från en bra hårdag, nästa vecka färgar jag ljusare. Klarade en vecka som brunett.. 

Likes

Comments

De senaste dagarna har bestått av massor av träning, plugg och Greys anatomy tittande. Har länge velat börja kolla på det men har inte riktigt haft tid att bli besatt av en serie mitt under den mest hektiska tenta perioden. Men nu så känner jag att jag har tid till det då alla tentor förhoppningsvis är avklarade.!

Här är bilder från de senaste dagarna. En trött selfie och vår nya byrå som numera pryder vår avlånga hall!


Likes

Comments

​Har beställt lite nya smycken från jfr.se. Är ingen smyckestjej egentligen, brukar endast ha en klocka på sin höjd. Men när jag såg dessa så kunde jag inte stå emot och de är nu på väg till mig. Hoppas bara allt är lika fint i verkligheten!

Likes

Comments

Jag går som jag tidigare nämnt på Sjuksköterskeprogrammet i Karlstad. Det är ett jätteroligt program som jag varmt rekommenderar då det är både praktiskt och teoretiskt. Det är 90 poäng praktik vilket motsvarar halva utbildningen! Vilket är toppen då det är superkul att komma ut och testa på yrket, möta patienter och utöva de pratiska sakerna vi övar på i skolan.

Jag går i termin två och har hittills haft 2 st olika praktikplatser. En vecka i termin ett så var jag på Vårdcentral här i Karlstad och i Termin två så var jag i Februari på Centralsjukhuset i Karlstad i 4 veckor på Hematologen och Geriatriken. Jag har redan fått möta många livsöden, men trots det så har det varit jätteroligt!

Det teoretiska vi läser i skolan är också superkul för mig som är intresserad av det. Det är väldigt mycket att läsa och väldigt mycket man behöver kunna. Det är väldigt svårt skulle jag säga, mycket svårare än vad jag någonsin trodde att det skulle vara. Men det är inte omöjligt! Det går om man är villig att lägga ner mycket tid och engagemang i det.

För övrigt så är det en jätterolig utbildning och jag tror att jag kommer få ett jätteroligt yrke i framtiden. Det finns så mycket olika ställen att jobba på och att jobba med människor är det underbaraste som finns!

Likes

Comments