View tracker

Om vi är skoltrötta? Ja. Bara ja.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min idrottslektion blev inställd i dag så jag fick både sova ut i morse och sluta innan lunch - så skönt! Jag har dock känt mig lite sjuk hela dagen, så när jag slutade vid halv tolv lockade det så mycket att åka hem och gosa ner mig under täcket, titta på en En kväll i New York (som jag har blivit besatt av?) och äta svenskt godis. Fick paket nummer två från familjen i går och i det låg bland annat Marabou och Djungelvrål. <3 Men, istället drack jag en nyttig juice och skrev färdigt en novellanalys till i morgon. Jag satte mig bland en massa böcker och britter som drack te, och då var det faktiskt lite mysigt att plugga. Torsdagar är värsta dagen i veckan enligt mig men inte i dag, i dag var en bra dag.

Likes

Comments

View tracker

Jag har inte övergett bloggen, lovar. Jag lovar det och jag lovar mig själv att bli bättre på att uppdatera här, annars kommer jag att ångra mig så mycket när jag flyttar hem igen.

Min kamera har jag inte med mig, den lämnade jag hemma (like wow, prioriterade helt otroligt dåligt när jag packade), och då är det inte alls lika kul att fota och skriva inlägg. Därför har jag knappt några bilder från veckan. Det är så tråkigt för jag har joggat i Richmond Park, shoppat i The Bentall Center, ätit tacos hos Estelle och Andrea, stapplat i klackar på Oxford Street, köpt svenskt lösgodis, strosat runt i Covent Garden och ätit alldeles för stark kycklinggryta på en indisk restaurang. Men min saknade lilla familj flyger över hit om bara några veckor och då ska jag böna och be lillasyster om att ta med sig en outfit mindre så att hon kan ta med sig min kamera istället. Jag längtar så mycket. Och inte bara efter kameran. ;-)

Likes

Comments

När jag är trött tänker jag mycket, och i morgon har jag varit konstant trött i två veckor. Alltså har jag tänkt en hel del sedan jag landade på Heathrow. Egentligen sedan jag lyfte från Landvetter, för jag satt vid ett fönster på planet och tittade på moln och små jättestora städer. Vet ni hur stor världen är, fast ändå inte? Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att världen är stor eller inte, men jag kände mig liten då. Trots att jag är så stor i min värld. Det tänkte jag på.

Häromdagen skrev jag till min värdmamma att jag skulle komma hem vid halv fem, men det skulle jag ju inte alls det. Eller? Jag kom hem till min värdfamilj då, precis som jag sagt, men jag kom inte hem. Förstår ni vad jag menar? Det här är ett hem för mig men det är inte hemma. Inte än i alla fall.

Nu tänker jag på att jag inte har skrivit så mycket den senaste tiden, så som jag brukar. Det vill jag göra så jag vet faktiskt inte varför jag inte har gjort det, men jag vet att jag nog inte borde tänka mer på det nu.

Likes

Comments

Började med geografi i morse vid 08 och slutade 16:30 med retorik, så när jag kom hem dödstrött och hittade ett paket från pappa blev jag överlycklig. Jag hoppade på riktigt upp och ner över medicin, min miniräknare och en chokladkaka. Så glad att min hy kommer förbli fin, att jag slipper betala för en ny miniräknare (de är orimligt dyra?) och att jag kan äta Marabou på fredag. <3

Likes

Comments

Torsdag var en lång dag och igår var ännu längre. Hade lektioner till 16 (och det är ändå inte min längsta dag?) och sen gick jag och ett gäng tjejer ut och dansade till fötterna värkte så mycket att vi knappt orkade stå i våra klackar längre. Då tog vi en taxi hem och jag somnade som ett litet barn så fort jag kom in genom dörren. Fredagar är bäst.

Idag är jag helt slut och vill mest bara titta på serier och äta Marabou i sängen. Det ska jag nog göra, men först springa och förhoppningsvis åka in till Covent Garden också. Why? För att det finns lösgodis att handla där.

Likes

Comments

Idag var första skoldagen enligt schema och jag känner mig taggad, men redan lite skoltrött också. I alla fall trött då jag gick upp 05:30 och inte kom ifrån skolan förrän vid 19. Skolan arrangerade nämligen ett mingel för alla oss elever och våra värdfamiljer i kväll. Min värdfamilj kunde tyvärr inte komma men vad gjorde det när jag fick äta osttallrik, gosa med en tre månader gammal Ida och hälsa på lite nya härliga tjejer. Välbehövligt.

Likes

Comments

Åt lunch i Hammersmith idag, käkade sushi med ett gäng mysiga tjejer. Restaurangen var verkligen fin och fräsch, och man kunde köpa sushibitar på samma sätt som man köper lösgodis - hur gulligt? Det orkade vi dock inte så vi köpte färdiga kartonger och diskuterade hur trötta vi fortfarande är av alla nya intryck. Allt jag vill är att ha rutiner här. Ni vet skola, gosiga pluggfikor, träningspass, mysmiddagar och att göra allt mellan himmel och jord med vänner. Tror det blir lite lättare och mycket roligare att bo här då.

Imorgon är det teambuilding hela dagen och på onsdag börjar skolan på riktigt. Jag börjar klockan åtta med retorik. Äntligen?

Likes

Comments

Brallis

Första dagen med hemlängtan idag. Jag har lite panik över att alla nära är så långt bort. Därför gör jag motsatsen till vad jag borde göra: tittar på gråtfilm. Började nästan gråta tidigare idag när jag handlade inför skolstarten, för då hittade jag svenskt lösgodis vid kassan. Och så fick jag lite panik över att pennor tydligen är dyrt?

Likes

Comments

Har tittat på Big Ben, tagit en selfie med Nelson Mandela, gått vilse i staden, ätit lunch i Hyde Park, fikat på Pret A Manger och ätit mysmiddag på Jamie's Italian i Kingston. Hur brittiskt och turistigt? Men mycket härligt.

Likes

Comments