Blev en shoppingtur till Karlstad idag och jag övningskörde fram & tillbaka! Fick med mig en hel del hem så det var riktigt kul. Nu på kvällen när vi kom hem så gick jag ut och sprang 6 km när det var så fint väder. Älskar känslan efteråt! Resten av kvällen blir det att läsa körkortsteori.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Precis som rubriken säger så är det idag femte dagen i rad som jag bjuder på tårta.. Har blivit firad varje dag sedan i onsdags, men jag klagar inte! Idag har en del av mina kusiner med deras familjer varit här och firat mig, mormor kom även hit. Har varit en jättemysig dag som spenderats ute på altanen. Nu sitter vi hela familjen framför teven och kollar på en film, en riktigt mysig dag helt enkelt. Men nu är det slut på firandet och imorgon ska jag övningsköra fram och tillbaka till Karlstad. Förhoppningsvis blir det lite shopping också!

Likes

Comments

Idag har jag tagit det lugnt i stort sett hela dagen. Har suttit ute på altanen när det har varit så fint vårväder. Har även fått besök nu på kvällen så har precis ätit påskmat och ska snart fika. Hoppas de fina vårvädret fortsätter såhär hela veckan!🌞

Likes

Comments

Igår var det min dag! 18 år, vuxen och allt. Fick frågan "hur känns det?" flera gånger igår, och det känns så underbart bra! Bjöd hem massa kompisar på kvällen som firade med mig, och det blev riktigt lyckat. Hade otroligt kul! Och idag kommer även släkten och firar mig.

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg till träning. Är sen träning idag så klockan kommer att vara mycket innan jag kommer hem. Men har hunnit att baka idag, och även hunnit plugga på matteprovet som vi har imorgon. Så lite har jag hunnit med innan träningen iallafall!

Likes

Comments

Idag har varit en helt vanlig dag i skolan, med 2,5 timmes hål mitt på dagen. Efter skolan så har jag pluggat hela kvällen och fixat lite saker så har ändå fått en hel del saker gjort. Mamma kom hem med 2 kg jordgubbar också som var enormt stora och fina!😍 är även bara 3 dagar kvar tills jag fyller 18 år, hur sjukt?!

Likes

Comments

Idag har jag varit på glassprovning på mormors glasscafé! När vi var där så fick vi smaka på 7 nya sorter som vi sedan fick betygsätta. De tre smakerna som får bäst resultat kommer sedan att finnas i en meny till sommaren. Har aldrig varit på det förut så det var något nytt!

Likes

Comments

Kände för att träna nu på kvällen så blev att jag körde lite hemmaträning. Blev cardio i 40 minuter med intervaller och några egna övningar efter det. Så otroligt skönt nu efteråt!

Likes

Comments

Fick för mig att starta upp en ny blogg idag, varför vet jag inte. Kände helt enkelt lusten till att börja blogga igen, det var ju ett bra tag sen. Så vem är jag? Jag är en tjej på snart 18 år som går andra året på gymnasiet och som är glad och sprallig för det mesta. Jag spelar även fotboll på fritiden. Det här året har jag mycket som jag ser fram emot, så det var nog en till anledning till att jag började blogga. Jag kommer blogga när jag har tid och kan, men mest för att jag själv tycker att det är kul att se tillbaka på saker😉

Likes

Comments