2 inlägg på en dag, lite ovanligt😉
Ska försöka så gott jag kan att uppdatera varje dag i 30 dagar för jag har anmält mig till en tävling här på nouw #nouw30daychallenge ❤️ ha en bra skoldag imorgon
Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Finisar,
detta inlägget är så himla viktigt! Så jag hoppas ni delar detta då det handlar om ett ämne som många ungdomar råkar ut för idag, nämligen mobbning och utfrysning.
Allt började vid ung ålder ungefär vid 2an, jag blev grovt mobbad och kände mig alltid utanför, alla kollade på mig och sa onödiga kommentarer! Först vågade jag inte säga till vad det var som pågick till mina föräldrar.
Jag kände ångest varje dag jag skulle åka till skolan, men tillslut gick det över gränsen då jag fick en käftsmäll av en annan elev på skolan och min lärare låtsades att inget hade hänt! Under den tiden blev allt bara värre och värre... tills jag började 7an jag fick tre underbara vänner som jag kunde berätta allt för.
I slutet av 8an förändrades allt då min bästis och jag bråkade och vi skildes åt:( men nu i 9an har jag hamnat i denna skiten igen, några av mina vänner från 9an snackar bakom ryggen och jag känner mig utfryst och jag får kommentarer som faktiskt gör mig ledsen!
När någon ska sätta sig brevid mig i klassen låter det såhär ” Neeeej” eller att hen frågar ”vill du byta plats med mig?”! Om jag är snäll och erbjuder en tröja, men personen vill inte ha den slags utan den tröjan som jag har på mig kan någon kalla mig ”fi##a”.
Detta sårar och varje dag har jag ett låtsas leende på mig!!
Men jag har lärt mig att det är inte fel på dig som är utsatt, det är fel på alla avundsjuka människor som håller på och trycker ner en annan människa för att växa. Ni som är utsatta, berätta för era föräldrar!!! Då kommer liten del av eran sten som sitter i bröstet försvinna.
Alla är unika och fina på sitt egna sätt!!!
Till alla er som mobbar, snälla sluta håll på med mobbning och utfrysning! Ni ska varken hålla på med mobbning på nätet eller säga något elakt till någon annan.
Behandla andra som ni själv vill bli behandlad!

Hoppas ni mår bra!!
Jag finns för er och kommer stötta er<3

Ni kan nå mig på insta DM: Alicianderssonnn :)
Kram<3

Likes

Comments

Hej det var ett tag sedan nu!
Vill bara be om ursäkt ännu en gång för att jag har uppdaterat min blogg jätte dåligt, jag har igentligen ingen direkt ursäkt till varför... men men

Ville dela med mig av mina sminkprodukter som jag har som rutin att använda varje dag, det är en dålig bild pga att jag inte direkt hade bra ljus eller bakgrund:/ men märker ni hur BRA kameran är? Det är nämligen så att i julklapp av min kära pappa fick jag en IPhone 8 plus i färgen space gray!!!!! Är så glad för kameran är sjuk på denna mobil,
Ta denna bilden som exempel!

Älskar hur det ser ut och även hur bakrunden ser ut! Att det är lite suddigt lixom:)
Hoppa ni har en toppen dag i skolan imorgon och resten av terminen såklart!
Så hörs vi snart,
Kram<3

Instagram; Aliciaanderssonnn

Likes

Comments

Såhär ser min Instagram ut!! Bara så ni vet lixom:)

Likes

Comments

Hej Finisar:)
Det var ett tag sedan jag uppdaterade här, men jag ska bli bättre på att uppdatera jag lovar!
Har haft så mycket i skolan de sista dagarna innan betygen skulle sättas, men hoppas ni har haft det bra iaf:)
Men hallå det är jul om bara 2 dagar, längtar så mycket att få äta god mat och öppna massa paket och så är det även bara 2veckor kvar ungefär innan jag fyller 16 år. Jag har även lagt ut en ny bild, ni får gärna gå in och gilla den!
Insta; Aliciaanderssonnn<—
Hoppas ni har en underbar jul och nyår<3

Likes

Comments