Idag efter min balletklass så gick jag till Studio Jovis, min mammas frisörsalong, och fixade ÄNTLIGEN till det hemska burret!
Jag blonderade det ännu mer i rötterna, slingade det, blekte bort gula och röda pigment ( nu ser man det inte på bilden eftersom det är så gult ljus, men nu är mitt hår näst inntill platinum blont ) och toppade det!
Att vara blond är ett heltids jobb... SJU timmar tog det att göra dom fyra sakerna! Jag har så himla mycket röda pigment i mitt hår att det inte är sannt... #gingerproblems
Men det blev ju super bra tillslut, alla timmarna var värkligen värda de😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HejHej!

Jag tänkte att jag skulle ge ett tips på en bloggare och youtubare som är fantastiskt bra på det hon gör. Hon ger mig mycket inspiration, hon är superbra på att sminka sig och att sätta ihop outfits men jag tycker även om sättet hon tänker på. Hon är inte jätte aktiv på sin blogg men jag tycker att de inläggen som finns har superbra innehåll. Jag tycker att ni definitivt ska kolla in hennes blogg, youtube kanal och hennes instagram.

Blogg: http://shirleyswardrobe.com

Youtube: Shirley B. Eniang

Instagram: shirleybeniang

Likes

Comments

Imorse hade jag såå svårt att gå upp.. Hade ställt klockan på 6 men när den ringde så snoozade jag den minst 3 gånger😅

När jag kom till skolan så hade min kompis Anton precis kommit hem från USA och hade köpt TRE PÅSAR godis till mig❤️❤️❤️ Två av dom smakade sådär faktiskt, men en var asgod!
Nu så sitter jag och äter lunch i skolan, asäckligt!!! 😷

  • 204 Readers

Likes

Comments

Hej!

Har ni haft ett bra höstlov? Det har jag haft, jag har träffat kompisar och det har varit väldigt kul. Imorgon så är det skola igen och jag känner att detta höstlovet har gått så fort. Helt plötsligt är det skola igen och man ska komma in i vardagen.
Jag kom på idag att vi har haft läxa i spanskan över lovet så jag måste verkligen plugga. Jag kommer iallafall kunna plugga imorgon också för att vi har inte läxförhör förens på tisdag.

Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska skriva om i detta inlägget jag ville bara skriva lite gran om höstlovet och fråga hur ni har haft det. Ha det bra❤️❤️

Hejdå!!

Likes

Comments

Tänk att det redan är första november, helt sjukt!
Känns som att det var en vecka sedan vi började skolan, och nu helt plötsligt är det snart jul...
Aja, jag älskar november och allt som har med hösten att göra! Tycker det är så himla tråkigt att alla butiker börjat julpynta förfullt redan. Det förstör ju faktiskt hela haloween- & höst kännslan!
Tycker dom borde börja julpynta efter första advent iaf!

Imorn börjar vi skolan också nu efter lovet vilket jag INTE ser fram emot. Men ja, jag får ju träffa klasskompisarna igen iallafall!

Puss!

  • 237 Readers

Likes

Comments

Hej!

Detta är vårt allra första inlägg, wihoo! Vi kommer att lägga upp en massa inlägg på den här bloggen framöver. De allra flesta kommer handla om vårt liv och vardag, Hoppas ni vill läsa våran blogg, puss!

Likes

Comments