Header
View tracker


Idag var jag onyttig, åt pizza till middag och det var såå gott. Nu har jag kommit hem, slutade lite tidigare idag så det var skönt.

Imorgon börjar jag klockan 16 så får se vad jag ska hitta på innan dess. Nu har jag bara praktik veckan ut och sen börjar skolan igen. Ska bli både skönt men väldigt tråkigt att lämna boendet. Trivs så bra med mina kollegor och även med vårdtagarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Jag började dagen med att ha körlektion, det gick bra men jag blev väldigt trött efteråt. Efter det åt jag och mamma sushi ihop och så åkte jag till praktiken.

Jag slutar 20.30 ikväll och då ska jag gå och köpa mig något gott. Varit så sötsugen hela dagen så det längtar jag till.

Likes

Comments

View tracker


Ibland blir det inte som man tänkt sig men med hårnålar så ser det helt okej ut. Tips från mig, gå till en frisör och tro inte att du kan klippa bara för du har en frisörsax hemma. Tack för mig

Likes

Comments


Jag tog steget, jag färgade det ish svart. Det är lite lite lite mörktbrunt också men det syns inte på bilden. Jag är såååå nöjd och så lockade jag håret idag också, de va ett tagsen sist. Nu blir det snart middag och sen blir det myskväll. Dock ska älskling iväg en sväng till sjukhuset och hälsa på en vän. Men har haft en supermysig eftermiddag med min fina!

Likes

Comments


Jag och mamma gick ut på en långpromenad med hunden och kom ganska nyss hem. Det var så mysigt och skönt att prata ut med mamma. Årstiden som jag älskar och som är min favorit är påväg och det är så mysigt!

Likes

Comments


Imorse när jag gick till praktiken så var det så fint ute, det var 3 minus och frost ute. Man märker att det börjar bli vinter och jag älskar det! Nu har jag precis ätit lunch och ska börja jobba igen.

Likes

Comments


Jaha jag kanske ska bli bättre på att blogga, kanske ska börja med det igen? ja de ska jag. jag är iaf på praktiken nu och har för tillfället rast. Det ska vara en anhörigträff om en stund här på äldreboendet så vi har gjort damerna och herrarna kalasfina!
Detta yrket är mitt yrke, jag är glad över att jag kommer få jobba med såna underbara människor när jag är klar undersköterska!

Likes

Comments


Det är så lugnt på äldreboendet idag, det jobbigaste jag har gjort är att gå på en liten promenad med en vårdtagare. Vissa dagar är stressdöden och vissa hur lugna som helst. Snart är det middag här på boendet så då ska jag få jobba lite, haha.

Likes

Comments