Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Nu är jag och älskling påväg till hans bror. Vi ska vara barnvakt åt lilla Linnéa. Vi ska käka middag och bara mysa med henne. Man vill ju ha en bebis när man träffar henne, så underbar!

Likes

Comments

Hur söt är inte Sune?

Köpte en bukett med tulpaner förut, så jag längtat! Har haft en heldag med min syster idag med och jäklar vad vi har kämpat. Vi har gjort ett jättefint matbord som jag får visa när det är helt klart!

Likes

Comments

Idag har jag och min syster pysslat lite. Hon var på loppis och köpte en jättefin byrå på förmiddagen och vi satte svart marmor dekorplast. Tog tyvärr ingen bild men det blev superfint! Sen så gjorde jag denna krukan med hjälp av nagellack och vatten. Tyckte det blev så fint, eller hur?

Likes

Comments

Idag hade jag min första lektion i psykologi kursen och det kändes så bra, ska bli väldigt intressant faktiskt! När jag kom hem så var Simon redan hemma och vi började efter en stund att städa. Har haft en period där mitt rum har varit äckligt, alltså kläder överallt, skräp lite överallt och massa bös på hela golvet. Men kläderna gjorde ju så att man inte kände det så mycket. Men idag tog vi tag i det och det känns så skönt! Har legat hela kvällen och pratat med en gammal vän, var så mysigt och imorgon kanske vi ska ses!

Hur fint är inte mitt rum nu?

Likes

Comments


Bara jag som älskar att gå in på olika blomsteraffärer? Älskar att kolla efter nya blommor och växter, sen är ju doften av växter så underbar!

Likes

Comments

Idag har jag, älskling och min syster haft en heldag på stan, fick med mig lite saker hem. Vi åkte även till lite olika secondhand affärer och fick med mig lite fina krukor hem.

Köpte blandannat denna glas vattenflaskan på Nille för bara 60 kr.

Likes

Comments

Hur fin är mitt skal? Köpte typ 5 skal på ebay för ett tag sen och igår kom ett av dom. Ni med Samsung kanske kan hålla med om att det är svårt att hitta ett fint skal, får specialbeställa varje gång typ.

Likes

Comments