Header


Det är så lugnt på äldreboendet idag, det jobbigaste jag har gjort är att gå på en liten promenad med en vårdtagare. Vissa dagar är stressdöden och vissa hur lugna som helst. Snart är det middag här på boendet så då ska jag få jobba lite, haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Snart var första praktikveckan klar, det har varit en rolig upplevelse. Så underbara människor och mina kollegor är ju så söta. Nu måste jag tillbaka till avdelningen, hatar precis ätit lunch!

Likes

Comments


Imorgon har jag mitt första prov i medicin och nästa vecka börjar praktiken! Första praktiken ska vi vara på äldreboende så jag kommer vara på ett boende typ 5 minuter hemifrån mig. Så på måndag ska jag börja med att jobba kväll och jag börjar bli nervös alltså!

Likes

Comments


Godmorgon, hur pigga är ni? Jag är astrött..
Nu är jag på bussen och är påväg till skolan, kommer behöva plugga på rasterna men det kanske blir sushi idag bara för att jag är så duktig när jag pluggar så mycket haha.

hoppas ni får en toppenbra dag!

Likes

Comments


Nu är jag hemma från skolan och jag la mig direkt i soffan och satte på friends. Hade en redovisning i skolan idag och det var kul faktiskt, men jag har så svårt att sitta still i flera timmar och lyssna på allas redovisningar menmen.

Likes

Comments


Vart tog denna dagen vägen? Jag har pluggat hela dagen och ska fortsätta med det i stort sett resten av kvällen. På pauserna ska jag och älskling städa, klippa hans hår och sen ska jag platta håret. Jag färgade min utväxt svart igår och idag är mitt hår fluffigt och lockigt. Men fint blev det.

Likes

Comments


Nu har jag strukit några saker från min att göra lista för idag, nu måste jag sätta igång med plugget. När jag kom hem åt jag lunch med mamma, sen har jag fixat med ödlorna och ormen och svarat på några mejl.

Är det bara jag som älskar att göra listor över vad jag ska göra långsiktigt och kortsiktigt. Jag har en lista med saker jag behöver göra långsiktigt och sedan skriver jag varje dag en lista över vad jag måste göra den dagen. Min kalender och att göra lista räddar mitt liv!

Likes

Comments


Nu har jag haft körlektion och det gick faktiskt väldigt bra! Kändes väldigt konstigt att köra med en okänd människa, har ju kört med mamma så länge nu. Sen så fick jag tänka på att ha båda händerna på ratten, brukar ofta ha den ena på växlingsspaken.. Men det gick som sagt bra!

Likes

Comments


Hej på er! Jag ska alldeles strax ta bussen in till körskolan, jag ska ha min första körlektion.. Haha de ska bli spännande!
Resten av dagen ska jag bara plugga, kanske köper lite godis sen på vägen hem som jag kan ha när jag pluggar.

Skickade in utdraget från belastningsregistret igår också inför praktiken om några veckor, det ska bli så spännande att börja praktisera och så kanske jag kan börja jobba helg där.

Likes

Comments