View tracker

Hej på er!

Jag berättade ju för er att jag hade sömn problem osv, inatt har inte jag sovit en blund. Det slutade med att jag inte kom iväg till skolan. Jag gick ner till vårdcentralen för att prata med någon om det så dom sa lite saker som jag skulle tänka på innan jag lägger mig osv. Tror dock inte det kommer hjälpa men jag får försöka.

Det blir ju att jag missar massa av skolan och jag orkar inte hamna efter massa, men som idag jag va inte bara hemma för att jag va trött utan idag va en riktig skit dag. Har hela natten legat och gråtit försökt att sova, men det går inte jag är skit trött men jag kan inte somna?

Så jag orkade inte med en dag i skolan idag, kände bara att denna dagen kommer jag inte kunna fungera så jag satt och grät imorse fick dåligt samvete för att jag inte gick till skolan osv. En helt vanlig dag i mitt liv :)

Jag har bara legat och kollat på tvd typ hela dagen haha.

Mår bättre nu och ska försöka sova om en stund, för jag ska till skolan imorgon. Efter skolan får vi se hur det blir, om jag åker ut till Pontus eller om jag åker hem. Men nu ska jag kolla klart på avsnittet och sedan sova.

Godnatt från mig

Likes

Comments

Hej!
I fredags så va jag och Pontus bara hemma och tog det lugnt, kollade på film och bara myste till det. Mina favvo kvällar absolut💖
Igår så åkte jag ut till Pontus käkade lite och sedan drog vi hem till Emil och Sassa spelade lite spel och snackade, efter det tog vi och gick till Väjern sen drog vi hem. Kunde inte sova då inlägget kom upp också!
Vill inte att ni ska tro att allt i mitt liv är pest och pina, för jag har väldigt många människor vid min sida ändå men det är svårt för mig att faktiskt inse det ibland speciellt när jag verkligen är ledsen som jag va igår t.ex.
Men jag har min familj som iallafall försöker hjälpa mig och jag har min underbara pojkvän som gör allt för att jag ska ha det så bra som möjligt.
Men det finns olika anledningar till varför jag mår som jag mår, för det mesta är det bara jag som vet om dom. Som jag sa igår jag gillar inte att dela med mig för mycket egentligen då det känns som att jag lägger massa på andra människor.
Men iallafall åkte hem från Pontus vid 4-5 tiden efter det har jag bara legat i sängen och kollat på tvd och bara myst ner mig, ska fortsätta kolla nu!
Men jag hoppas ni har haft en bra helg iallafall och en fortsatt trevlig kväll!
Puss💖

Likes

Comments

Att må dåligt?
Jo det kan jag säga er, det är ett rent helvete.
Att alltid vara nere på botten men försöka klättra sig upp men efter ett litet tag ligger man där igen.
Det är skit. Allt är skit.
Det är så jävla tufft hela tiden att försöka vara någon man inte är, att försöka verka glad inför alla människor men egentligen vill man bara skrika och sätta sig ner på marken och gråta.
Det är ett helvete att försöka låtsas som att man mår bra, som att det inte är något som tär på en.
Jag försöker hela tiden att hjälpa andra människor med deras problem för jag vill att andra ska må bra?
Jag vill se andra skratta, jag sätter andras välmående före mitt egna. Och det suger för min del.
Jag är trött att sitta och gråta dag in o dag ut.
Jag säger alltid till alla att jag är okej, att jag mår bra. Men egentligen så spricker jag snart, jag har svårt att sova om nätterna för jag kan inte sova? Jag ligger vaken jag tänker och tänker. Som jag vet att jag inte ska göra men jag kan inte hjälpa det?

När folk frågar om jag mår bra så säger jag endast ja för att jag inte orkar sitta och förklara mig själv, förklara varför jag mår dåligt och blablabla... Jag tänker mesta vem fan bryr sig egentligen Ida? Alla mår väl dåligt på sitt sätt varför ska dom sitta och lyssna på när jag gnäller om hur livet är osv. Jag menar dom har väl sitt egna liv att ta hand om?

Jag kan inte hjälpa att allt jag tänker på är negativa saker. Och det har hänt så mycket i mitt liv och jag är 17 år, ska en 17 åring sitta och tänka att det kanske vore bättre om jag inte fanns här? Att alla kanske skulle må mycket bättre av att slippa mig? Jag hör hela tiden, tänkt inte så tänk positivt.

Ja men det är så jävla svårt när man mår dåligt. Dom som inte mår så dåligt vet inte hur det är.
Att ha stress ångest osv osv..
Jag får panikattacker då och då. För jag klarar inte av allt som blir i min vardag. Som sagt jag försöker alltid verks glad och skratta och ha kul medans allt går åt helvete, då är det ganska svårt.
Hör hela tiden att jag inte är mitt gamla jag, dom ser på mig att jag inte mår bra. Men ändå så låtsas jag som att alt är okej!
Jag vill kunna må bra på riktigt och inte behöva låtsas.
Jag vill att folk ska tycka att jag inte har förändrats.
Det finns positiva saker i mitt liv också, men det luckras jag så bra med och förstör det. Så tills slut så har jag inget bra kvar.
Jag är trött konstant jag sover länge men jag får fortfarande inte tillräckligt med sömn. Jag behöver mer men egentligen så räcker det gott och väl. Jag äter dåligt jag har okt i huvudet konstant och jag tänker HELA TIDEN.
Det kan komma upp en positiv tanke men då vänder jag den på ett ögonblick till något negativt.
Jag är så trött på att göra folk besvikna och ledsna.
Eller att jag är otacksam, jag är mer än tacksam för allt och alla som har gjort något för mig eller gör något men jag är väldigt dålig på att visa det.
Jag ber om ursäkt hela tiden för allt jag gör, eftersom det känns som att jag gör allt fel.
Jag har så många problem med allt. Men om jaha ja sitta och skriva ner allt i detalj kommer detta inlägg att bli lite väl långt ;)
Just nu som jag skriver detta så sitter och och gråter klockan är 04.45 och jag kan inte sova har sprängande huvudvärk och kan inte ta något alvedon för de. Så jag får helt ärligt härda ut.
Vill bara att ni ska veta att jag inte lever på en dans med röda rosor utan att det är jävligt mycket som jag kämpar för att ens ta mig till skolan på morgonen...
Nu ska jag försöka att lägga mig.
Godnatt ❤️

Likes

Comments

När man suttit för länge med att va seriös.

Jag klarar inte av att vara seriös för länge, så såhär blir det för mig när jag suttit typ 1h för att få till en bra selfie men inte lyckas få en ända bra bild :)

Love it

(Okej någon bild kanske jag blev nöjd med haha, men inte många typ 3 av 70?)

Likes

Comments

Hej!

Gud vad denna dagen har varit jobbig, jag som sa igår att jag va taggad på att börja igen. Tar tillbaka det.

Den har varit mer jobbig än vad jag trodde, vi har dock inte gjort typ något alls haha. Men jag är så himlans trött... Gick upp imorse vid halv 6 fick fixat mig lite och sedan gå till bussen, lektionerna idag va ändå chill på morgonen hade vi lite egen fix, så jag fönade håret och plattade det, fixade ordning mina bryn lite mer än så han jag inte. Orkade verkligen inte har varit så trött idag och jag fick en så sjuk huvudvärk som verkligen bara sprängde i huvudet på mig. Obehagligt.

Vi hade historia som vi pratade om några grekiska gudar, va inte med så himla mycket eftersom jag somnade till lite haha, sen hade vi lunch och vädret!? Det regnade lite på morgonen sen började det verkligen spö regna efter det kom det hur mycket snö som helst, men eftersom att det hade regnat blev det bara en massa slask på vägen, och sen började det regna igen. och blåsa upp så mycket. Livet att bo på västkusten.

Vi hade iallafall matte också, men där kan jag erkänna jag va med dom första 10min sen så somnade jag och sov igenom hela lektionen, jag vet inte bra! Men jag va så trött så jag kunde inte hålla ögonen öppna. Sist hade vi entreprenörskap som spelade kahoot. Sen slutade vi så vi hade absolut inte mycket och göra men denna dagen känns som den har varit lång men ändå kort. Jag är sjuk också, så blir extra trött för det.

Iallafall, tog sedan bussen hem till Pontus och nu resten av tiden har jag bara kollat på datorn, måste ha nya kläder och nytt smink!!!

Pontus sitter just nu och spelar lite så jag kunde få skriva lite. När han är klar så ska vi lägga oss och kolla på en film.

Sen blir det sova! Är så trött haha.

Men nu ska jag kolla på lite youtube och lite annat så vi hörs imorgon!

Likes

Comments