Header

Allmänt

Börjar jobba om en timme typ, så måste upp och äta frukost och göra lite lunch att ta med. Det är rätt konstigt att jag inte är tröttare då jag inte kunde somna igår och sen så vaknade jag ungefär 10 gånger under natten? Väldigt jobbigt haha.

Kolla min fina vovve förresten <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Har suttit och pluggat sedan jag vaknade. Har inte så mycket kvar nu på hemtentan, så skönt! Vill bara bli färdig så jag kan ta det lite lugnt och börja jobba. Känner att jag behöver jobba lite istället för att plugga och sitta framför en dator hela dagarna..

Ska bli så skönt att vara i Vimmerby under sommaren, då jag kan umgås med alla mina fina vänner <3.

Likes

Comments

Allmänt

Tog sista Twinrix-sprutan förut, så nu ska jag bara skyddad i minst 30 år enligt sjuksköterskan. Så himla skönt då jag HATAR nålar.. Jag låg ner när de tog sprutan för jag blir så nervös haha!
Nu är jag på väg hem till Vimmerby där jag ska vara hela sommaren och jobba. Ska bli skönt att bo hemma ett tag och inte behöva laga mat eller städa hehe.

Likes

Comments

Videos

En av mina närmaste vänner gifte sig för två veckor sen och två veckor innan det hade vi en möhippa för henne. Det var så roligt och självklart spelade vi in allt så vi kunde visa det på bröllopet och skämma ut henne lite haha.

Likes

Comments

Allmänt

Ska ännu en gång testa att blogga. Tycker det är roligt, men har haft mycket på gång senaste tiden. Nu när skolan har slutat så kanske jag har mer tid till det! Ska försöka att göra min blogg lite finare för nu ser den ju ut som skit haha!

Likes

Comments

1

Better Blogging Nouw