En helg fylld av grymma tapasrestauranger och bruncher, sightseeing till Parc Güell och Tibidabo, shopping o mys!

En Underbar helg tillsammans❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola amigos! Long time, no see! Sorry för dålig uppdatering!! De senaste veckorna mycket intensiva och jag har haft extremt fullt upp med plugg, träning, team building camp på collbató o annat skoj! Jag o Axel har även bockat av Parc Güell och magic fountain of Montjuic, två populära turistattraktioner här i Barca! Dessutom har min fina Patrik varit här och hälsat på också❤️

Veckan innan Patriks besök var vi som sagt på ett team building camp vid bergen, ungefär en timme utanför Barcelona! Superfint och häftigt ställe! Det blev mycket team building med klassen, roligt att få hänga med dem i en annan miljö än skolan ☺️ Pics nedan på när vi bland annat samarbetar på en lina i skogen. Det var inte så lätt att få sin röst hörd i denna övning kan jag säga, spanjorer och sydamerikaner har en tendens att tala i 120km i timmen och alltid i mun på varandra! Men vi klarade utmaningen och hade dessutom den snabbaste tiden, goals🙌🏼

Likes

Comments

Vilken vecka och vilket tempo! Skolan kör verkligen på med rasande fart, dock otroligt lärorikt och kul! Vi har lektioner 4 timmar varje dag, ett ämne varje dag. Till varje lektion måste vi förbereda case och annat material, vilket gör att man alltid är påläst! Så jag o Axel pluggar en hel del nu på veckodagarna. Men jag tror verkligen att vi kommer komma in mer i plugget framöver när spanskan är på plats! 🙌🏼 Dock har jag aldrig haft så här bra lärare och undervisning, så detta känns lovande!

Utöver plugg har vi strosat runt mycket på stan, tränat och käkat på mysiga restauranger runt om i Barcelona. Det är så billigt med mat här (jämfört med Sverige), så man kan unna sig att äta ute! Kul att testa på olika typer av mat också 😄 I fredags tog vi en AW och firade att vi klarade första veckan i skolan!

I lördags mötte vi upp linkangänget som alla pluggar i Barcelona fast på olika skolor. Det var superkul att ha en liten reunion o höra hur alla har det! Vi testade en restaurang nedanför vår lägenhet som heter casa lolea. Restaurangen ligger högt rankad på TripAdvisor och säljer även sin hemmagjorda sangria som var helt magisk! Maten var också otroligt god, här kommer vi definitivt äta flera gånger!

Hasta luego, now time for bed och en ny intensiv vecka💕

Likes

Comments

Första veckan avklarad på EADA. Första dagen hade vi i tisdags då alla skulle skriva ett engelskaprov. Vi fick även träffa klassen för första gången! Vi är totalt 12 pers och alla är i princip från Sydamerika förutom jag och Axel. Men superkul tycker jag och alla var väldigt trevliga o nyfikna på oss!

Onsdag var en ledig dag som spenderades på stranden och med lite hemmafix. Torsdagen var första riktiga introduktionsdagen som hölls i Collbato, ung 1 timme utanför Barcelona. Superfint hotell/anläggning där vi kommer träna team building med mera två gånger per termin! På kvällen hade skolan bokat en beach club där vi fick mingla loss med alla nya elever.

Fredagen fortsatte med introduktion av master en finanzas på bank Sabadells huvudkontor, väldigt häftigt att se! Kvällen spenderades med förfest hos en kille i klassen och sedan barhäng och kick-off med alla på EADA. Superkul! Dock tog jag en tidig kväll och gick hem vid två. Haha här går man ut runt 3-tiden.. kommer bli svårt att vänja sig vid det!

Helgen blir ganska lugn för min dem, måste börja ta tag i plugget och fixa lite annat! Ska utforska området vi bor i också.

Hasta luego! 👋🏻

Likes

Comments

Hola hola!

En vecka har snart gått och de första dagarna har verkligen varit intensiva men roliga! Jag o Axel har installerat oss i lägenheten, som är otroligt fräsch och fin! Skönt att ha ett tryggt ställe att bo på. Vi bor i området el Born, ett mysigt område av gränder med caféer, barer och restauranger vid varje hörn. Nära till skolan, centrum och stranden.

Så här fint bor vi! Googlade några bilder av området och sedan finns en bild på lgh längst ner 😊

Likes

Comments

Sista dagen. Sista hänget med familjen och Patrik. Jag och Patrik tog en promenad och åt en mysig frukost på Broms! Kvällen bjöd sedan på middag hemma i Bromma med familjen. En grym sista dag i Sverige helt enkelt! Kommer sakna det❤️

Likes

Comments

Hej allesammans!

Nu testar jag att göra mitt första inlägg här. Tänkte börja med att bjuda på en bild från i fredags då jag hade min hejdå-middag med Stockholmsgänget! Mycket trevligt och härligt att få krama om alla en sista gång innan jag åker på måndag.

I helgen väntar häng med familjen och Patrik❤️

Likes

Comments