Insåg nu på morgonen när både vinterland och vård av barn är ett faktum, att jag faktiskt skapade en blogg. Ibland tar det tid att bryta ett mönster, och det är precis det jag mäste göra nu. Jag måste lära mig att jag har fri tillgång till ventilation - här på bloggen!

Hur som. Utanför faller flingorna tätt, och det är som om vi vore närmare julen än vi faktiskt är. Det är ju inte så väldigt långt ifrån heller, men jag inbillar mig att vi har ett tag kvar då inte ens julmarknadera dragit igång ännu. Jag har lite tankar på om jag ska bryta traditionerna och börja smyga in julen tidigare än jag brukar. Jag är en sådan som fullkomligt älskar julen, men av många anledningar så är vi få som firar tillsammans från och med nu. Detta har gett mig känslan av att vilja förlänga julen. Jag menar, det handlar ju mer om att ha en fin tid tillsammans än nåogt annat och då kan man ju lika gärna dra ut på den känslan?

Det som gör mig ytterligare kluven är att ena dottern fyller år på annandag jul. Hur kul kan det vara att fira sin födelsedag mitt bland juldekorationerna? Nu är hon ju fortfarande så pass liten att hon förmodligen inte påverkas så väldigt, men i framtiden kanske.. Vi har gjort ett val att lägga hennes kalas veckan innan jul, dels för att någon ska ha möjlighet att komma över huvudtaget, men också för att granen inte är uppsatt då :-)

Jag tror nog jag ska börja tjuvkika på lite bakinspiration och lite juldekorationer.. jag återkommer!

Likes

Comments