Bra helg iaf.
Sov hos Linnea hela hamnfesten så de va kul👍

Dom bästa som jag tyckte va Medina, Veronica Maggio, DJ broiler och hoffmaestro😍
Veronica Maggio va ist för Teddybears, de va bra tycker. Hon är mkt bättre.
Åkte hem typ vid 02:00 alla dagar.

Vill bara att de ska vara längre och oftare!!!

Är typ as trött nu så Gonatt😘
Likes

Comments

Nu börjar det snart. Längtat hur länge som helst.
Yeeeeey

Nu är jag hos Linnea och sen vid 1830 ska vi åka in till hamnfesten för då börjar the fooo spela tror jag.
Likes

Comments

Hejdär!
Idag så gick jag upp typ 9 för jag och mamma skulle till Grums för att handla och hämta hennes högtalare i hennes tatueringsstudeo där. Det kom några hit förut från Årjäng som skulle äta mat o sova över här.

Men typ 9 så skjutsade Mia(hon som hyr ut boxar mm till oss) mig till stallet för vi skulle gå ner till sjön med ponnysarna pixie,Sigge och smilla . Pixie gick i vattnet direkt så de va ju bra👍

Nu orkar jag inte blogga mer för pappa ska hämta mig ca. 09:00 imorgon ska ska vara hos han till fredag och på fredag ska mamma och Ulf (min låssaspappa) till kusten till söndag så ska vara hemma och passa hundarna och åka o ta in hästarna🐴

Gonatt😘
Likes

Comments

Haha red pixie förut och hon är ju helt störd rent sagt haha nejdå men hon ska stegra sig,sparkas, göra typ vågen hon typ lyfte upp fram benen och sen bakbenen så man ba jaha?
Väldigt jobbigt dock. Så vill jag helst att mamma ska vara med när hon betersig som en störd sak,för red med Sanna som red Sigge i en hage eftersom det inte finns paddock där.
Så tog in dom sen och bara grejade och tog lite kort:)


Likes

Comments

Hej , nu va det väldigt länge sen jag bloggade men jag tror de ska bli igen👍 Men idag blir det att gå ut i fina vädret snart och sen åka till stallet för att ta in hästarna så att dom inte "dör" av värme och klegg. Sen ikväll ska jag rida Pixie, red henne och Sanna red en ponny son heter Sigge igår, så skulle pixie testa mig för att jag fick hem henne i fredags + att hon är känslig mot bett av mygg,klegg,broms osv.
Lägger antagligen ut några bilder på när jag rider sen:)
Likes

Comments

Hahha jag har tänkt att jag alltid jag bloggar när jag ä i soffan eller nått, haha aja nu ligger jag i soffan och är jätte trött.
Jag har inte bloggat mkt för att jag har lixom glömt det och inte vetat vad jag ska blogga om.

Åå juste nästa vecka ska jag och min komfa-grupp till Stockholm och Uppsala på fredag t söndag, tagga tagga:D vi ska sova på nått vandrarhem haha ,,
PussLikes

Comments

Heej!

Nu ligger jag i soffan och fick låna mammas mobil för vi har ingen internet i nya lägenheten och så har min mobilinternet slut så ska ladda den imorgon.
Igår så fick jag rida Glorius,Saras häst. Han är väldigt stel så han ska behandlas på lördag. Han ska jag få rida en gång i veckan nu. Det är kul.
Fast på bilden är det mamma som red honom förut.

Har varit helt depp och mått dåligt + att jag mår illa och ont i huvudet så har inte varit på skolan..

Puss


Likes

Comments

Heeeej..

Nu sitter jag på sv./eng och ska läsa nått tråkigt..
Haha försov mig imorse så fick ta sen buss till arvika,det va halvklass gruppen så jag fick bara vara med i den sena.
Efter detta vi har nu så har vi bad-.- och sen är det komfa..:)
Bloggar mer sen.
Puss

Likes

Comments

Nu sitter jag i soffan i "vårat nya hem". Mamma har flyttat till lägenhet över ett stall typ 5 km från där vi bodde förut. Jätte kul faktiskt, bara att man trivs här men det tror jag. Det finns ju stall och ett ridhus här så, yeeeey:D
Det är en lägenhet med 6 rum + 2 toaletter och ett kök. Nice ju!

Idag har jag inte gjort så mkt, va inte på skolan för att jag mådde så bra osv, så har försökt att tänka på allt positivt som finns. Imorgon blir det att åka till Sanna kl6 för filmkväll.:)
Puss.

PS.. Söt bild osv;)


Likes

Comments