Alla människor har rättigheter och skyldig heter men jag kan enbart prata för mig nu och kanske stämmer de in på någon annan men who knows - inte jag iallefall.

Humörsvängningar. Värk. Tårar. Skratt. Ilska. Var för sig kan de va ok men allt blandat blir det som en gott o blandat påse där det är 60% lakrits och 5% röda. Man får mest av det man minst vill ha och vise versa. Det är som att tappa hoppet om allt för ett tag. Man vet att man har flera fina kompisar men under dessa dagar har man inte en jävel. Man vet att man är grym på flera saker men näe fyfan nu är man sämst på allt som finns och lite till. Någon förstår? om ja - tack.

Ja de blir bättre men under dessa dagar /vecka /veckor så är det hemskt och man vill bara gräva ner sig i idé och komma tillbaka en bättre dag när kompisar inte har fullt upp. När livet inte känns pest. Och man orkar saker igen.

Mvh Lingonveckan , Hajveckan , Rödbetssalladen aa eller Mens.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har våran lilla elektroniska låda i handen varje dag och ibland mer än 50% av timmarna vi är vakna , antingen data , telefon eller tv. Vi både lyssnar läser och ser "hur man ska vara" "body goals" "couple goals" NEEEJ. Det finns inget rätt eller fel på hur man ska vara , hur man ska bete sig , vilka kläder man ska ha på sig. Det finns råd och tips men det finns inget måste! Om jag vill ha bikini när jag är ute med min hund en december morgon så har jag det - hantera det humans.

Vadå "body goals"?? så för att jag ska vara nöjd med min kropp så ska jag ha synliga muskler och vara bra på att sminka? ta fina bilder med en söt posé? Gö ni de men mig lurar ni inte. Jag tränar när jag tycker det är kul men annars skiter jag i det. Jag gör det jag känner för och inte det som man "måste" på grund av att man ska va fin o ha en "bra" kropp. Jag har en fantastisk kropp och den är helt underbar på att tillhöra mig. Va nöjd med din kropp för det är så Du vill ha den och inte instagram.

Ja jag ser också ut såhär iblandMen jag ser även ut såhär

"Men oj ?" aa precis - det är viktigt att visa båda sidorna för många ser inte de och tänker att andra är jätte super fina hela dygnet men jag lovar att Nicki Minaj sover inte med push-up bh och svankande rumpa hahah.

Likes

Comments

​FAN va jobbigt de är ibland. Och med ibland menar jag ganska ofta.

Jag har både psykisk stress och ångest så bara tanken på att gymnasiearbetet ska börja planeras och snart göras och pang poff på med vita mössan får mig att vilja flytta halvvägs runt jorden och glömma allt som har med skolan att göra. och ni vet när man verkligen inte tror på sig själv inom något och är helt säker "jag kommer faila" så mår man ju inte bättre. Sorgligt nog så måste man gå in i huvet och trycka ner andra "dom kommer också faila , hen suger på dittan o dattan , hen kommer tappa allt" det är tyvärr så man får göra. O JA de är tyvärr för man ska inte behöva "trycka ner andra" för att man själv ska känna sig lite bättre men man gör det som måste göras så man får försöka kriga.  Hur jävla hårt de är och jobbigt så måste man , det är bara så och inget man kan göra åt det så släng en glasflaska i huvudet på personen/erna som säger "du kan inte" för dom har så jävla fel!! 

Likes

Comments

Jo de går , antingen rullar det som en boll eller dras det som en tegelsten , men båda sätten går framåt. Allt du gör är ett sätt att visa vem du är , som person och individ. Jag vet inte om du inser hur speciell o underbar du är , helt sjukt hur mycke just du kan utstråla. Allt som vi har inom oss ska ut , och de måste det för när vi har för mycket inom oss så räcker inte vi till , ja sant. Vi kan inte räcka till alltid , varken du eller jag. Så säg nej , stanna hemma , gör vad fan du vill och skit fullständigt i vad någon annan skulle tycka om det. Du behöver ha dagar och stunder där du fokusera på dig och där ingenting är jobbigt eller svårt. Livet vänder , går upp o ner och åt alla håll o kanter. Allting är inte alltid som det varit , vi utvecklas - alla av oss - och det är något vi både blir glad för och kanske lite mindre glada över men vi måste ändå acceptera det och leva med det.

Så försök , försök att gå genom en dag och se inte saker så negativt. Och sen visst har vi alla dåliga dagar där allt är piss men så är det , vi lär oss att hantera det - tro mig. Du är fin , säg de till dig själv några gånger om dagen också.

Likes

Comments

Näe för jag har ingen aning om varför jag glömmer bort bloggen efter ett tag , men nu ska jag försöka med ett nytt spår och de ska va lite "lär dig älska dig själv - a´la Ida". Har inte någon plan över hur jag ska göra detta men de kommer jag snart på hehe.

Du som läser detta , aa du , Kan du ställa dig framför spegeln och säga att du är fin? snygg? söt? Måste du lägga smink i 30 min innan du kan säga att du ser lite bra ut? Lägger du en timme på redigering av bilden innan du publicera den på sociala nätverk? Men tar ändå bort den för håret inte låg perfekt. Kan du över huvud taget titta på dig själv i spegeln i underkläder och säga till dig själv , vad fin du är idag! Helt utan smink , bara stå där avslappnad i hela kroppen. Kan du det? Det SKA ALLA KUNNA GÖRA enligt mig.

Så ta en kväll nu närmaste dagarna innan du går o lägger dig , ställ dig framför spegeln och säg till dig själv att du är fin. Eller iallefall titta på dig själv. Om det bara kommer upp negativa ord så låt dom komma men skriv ner dom och säg sedan att du inte är alla dessa saker. Om du tänker tex "ful" "äcklig" "fet" så säg nu "jag är fin" "jag är snygg" och "jag ser bra ut" för du är så jävla speciell.


Du är fin , glöm aldrig de.

Likes

Comments

Det finns två saker som gör mig glad just nu.
De första grejen är ishallen och att serien kanske slutar om 1 vecka gör mig ledsen för jag blir så glad av miljön , hockey , alla människorna runt om.
De andra är Ebba. Hon är min sol. Min soulmate. Min Partner In Crime. Min nr1Queen. Mitt hjärta. Min levande ängel. Min Brother from another mother. Älskar henne så grymt mycke. Men att hon går i skolan 8-16 varje dag , efter skolan måste hon hem för o kunna ta sig hem ens. Hon har massa plugg hela tiden och de är knappt att jag vågar förstå hur jobbigt de är för henne. Hon går också på stark medecin som gör att hennes humör svänger , kroppen värker och hon är helt enkelt inte sig själv till 101%.

Detta är sorgligt , båda sakerna , den ena mer än den andra men båda gör hål i mitt hjärta.

Likes

Comments