Har varit både en jobbig och skön helg, den började riktigt bra men en helg med hjärtat men slutade igår på sjukhuset, tråkigt nog, vet inte så mycket själv vad som har hänt men ligger fortfarande kvar här, men har tur så Fabian kommer varje dag, bloggar lite när jag kommer hem men här var lite kort info

Kram!  • Vänner
  • 72 readers

Likes

Comments

Har inte skrivit nått inlägg på väldigt länge nu, men har det iaf bra här i Turkiet har varit lite små sjuk men sånt får man ta, åker hem till kalla Sverige nu på onsdag igen, men det ska bli ganska skönt att få komma hem ändå!

Men nu ska jag fortsätta bada, kram mina fina läsare!


Nedanför är några bilder här ifrån👇

  • 178 readers

Likes

Comments

Känns som ja inte bloggat på väldigt länge nu, så vi kör ett litet snabbt inlägg.
Har varit borta hos Fabian onsdag till lördag förra veckan och på lördagen var det dags för fabians , Oscars och mickes cross tävling igen, Fabian vann i sin grupp med 3 sekunder och Oscar vann även sin men det gick inte lika bra för Micke som slutade på 10ende plats.
Ska till Fabian igen på på onsdag för han fyller 15 så han ska väll firas och så, sen har han cross tävling på lördagen igen så vi får väll se hur det går.

Jag komma nog inte blogga så jätte mycket för jag ska vara med Fabian tills nästa tisdag och sen åker jag till Turkiet i två veckor på onsdagen, men jag ska försöka lägga ut några bilder därifrån med.

Där va lite snabbt, ha en bra dag, kram!

cross tävlingen i Hudiksvall

Likes

Comments

Hej, har ni haft en bra dag?, Min har iallafall varit helt okej jag har varit i Kramfors och införskaffat mig lite nytt smink och någon kräm som tydligen ska vara bra för att raka benen😳

Men nu ska jag gå och packa lite för imorgon bär det av till Sundsvall igen, först Birsta och sen Fabian, härligt!

Ha en bra kväll, puss!


lösögonfrans lim och isadora velvet touch compact powder

lóréal Paris, bb cream

veet, hair removal cream

Likes

Comments

Det har mest varit en vilodag idag fram tills middagen som jag bidrog med, kyckling och ris det fick lov att funka idag, sen fick det blir en liten springtur och ett dopp i ån såhär på kvällen i värmen, det är ju olidligt varmt nu😁 fast man ska ju inte klaga snart kommer vintern.

Men nu ska jag ta en snabb dusch, puss!
Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag nu för jag har varit med Fabian sen i onsdags men idag åkte han hem saknar han redan, men hyfsat glad att man får träffa han nästa onsdag igen☺️ men ska försöka blogga mer nu så jag kommer igång med dehär👊
Men nu ska man ut och ta en Spring tur i värmen, jobbigt, jobbigt 😁 men de var en liten uppdaterelse varför jah inte bloggat på ett tag för många har skrivit och sagt att jag ska skriva ett inlägg men aa jag har inte riktigt hunnit med så jätte mycket under dom här dagarna!

Skriver nog ett inlägg imorgon, puss!


Likes

Comments

Trivdes väldigt bra i Åsele men man brukar ju säga borta bra men hemma bäst , ha varit borta i 5 dagar nu och ha inte kunnat bloggat nå mycket nå har knappt haft nån teckning uppe i Lappland😒 så det är skönt att vara hemma nu, efter 4 dagars marknadsgående så har man ganska ont i benen😁 har handlat ganska mycket ändå men det kommer mer bilder på det imorgon, det bästa var nog kartellen ändå om jag ska vara helt ärlig, men det har varit en skön helg med mycket skratt och minnen. Ha en bra kväll. Puss
kartellenLikes

Comments

Hur gick det till när jag skulle tvätta en bil? Ja de börjar jag också undra, jag och biltvättar funkade inte så bra tillsammans och verkligen inte när pappa stod och skrattade bredvid men aa det vart ju ren tillslut och sen vart det en sväng upp till stugan med pappa och klippa lite gräs och bada lite, hyfsat sur man vart när han smutsade ner bilen igen men han tvättade den iallafall satt, men nu gäller bara packningen till Åsele imorn.

Kram på er!

Likes

Comments

När träningsvärken och vädret säger emot att man ska ut och springa, så får man väll ta och börja packa till Åsele då, kommer nog lägga ut mycket från marknaden och på artisterna✋👌

Ska fortsätta packa lite nu, hör av mig lite senare, puss!

Likes

CommentsKörde på en liten "fresh" lunch med pappa, skinksallad med ris 😜 nu väntar en skön pw bara det inte börjar regna igen, sen blir det väll lite mag träning.

Vi hörs om en liten stund, kram på er!

älskar gurka!

Likes

Comments