Hej allesammans! Förlåt för sämsta uppdateringen, har verkligen inte haft någon inspiration alls.

Har inte hänt särskilt mycket sedan jag uppdatera senast. Plugg i skolan och socialiserat mig med kompisar. Igår var det Valborg och den spenderade jag med härliga människor. Jag åkte till min kusin med familj och åt middag med dem, sedan vandrade jag och Clara ner till majbrasan och möte upp Marie, Vilma och Lisa. Vi stod och värmde oss en liten stund vid brasan och tog sedan tåget till Amanda där vi var med lite kompisar. Åkte sedan hem till mig och så sov jag och Clara här och snackade skit hela natten. Haha. I summering en väldigt rolig kväll!

Nu väntar en kort vecka med prov och skola. Men kommande två veckor blir prao för min del, så det ser jag fram emot. Inte långt kvar till sommarlovet nu, vilket jag ser fram emot något extremt.

Tre st Claror?!

Fina iallafall

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mums

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft ett jätte härligt påsklov än så länge. Denna vecka har jag gått på mopedkurs, eftersom jag fyllt 15 år och vill ha moped. För ca 2 veckor sedan köpte jag en Yamaha Neos som nu står i garaget och väntar på att bli använd.

Idag hade jag en rätt tråkig inplanerad dag med städning av rummet. Som sedan blev jätte rolig då Vilma plingade på dörren med jordgubbar och choklad. Så vi gjorde oss chokladdoppade jordgubbar och hon hjälpte mig att städa och möblera om. En riktig vän som hjälper mig städa rummet. Nu ligger jag i min säng och ska plugga lite inför ett so-prov som våran lärare lagt precis efter lovet. Men måste även börja plugga inför mopedprovet som jag snart ska skriva. Men kl 21:30 är det Håkan på tv så det får man inte missa.

Pussar Ida

Likes

Comments

Hej, förlåt för uppdatering.

Just nu sitter jag i Claras säng medans hon packar. Hela dagen har jag varit med denna goding. Träffade upp Clara vid 2 tiden och vi har bara chit chatat hela dagen typ. Vid fyra gick vi till tippen och handla lite gott. Vi gick vidare till Ip och kollade på Saltis- Sickla. Efter det gick vi hem och åt hamburgare och nu har jag fastnat i Claras säng och myst ner mig.

Imorgon ska jag troligtvis vara med Amanda på förmiddagen och spela fotbollsmatch på eftermiddagen.

Pussar Ida!

Likes

Comments

★★★

★★★

★★★

Min fina storasyster

Halloj! Att vakna upp till så bra väder gjorde verkligen att jag inte hade någon måndagsångest alls. En god men simpel frukost med lite frukt och jordnötssmör.

Man njöt av solen, en riktig toppendag!

Pussar Ida <<3

Likes

Comments

Hej!

Fredagen började med två prov. Men den avslutades bra med Clara som sov över hos mig.

Dagen efter började vi förbereda inför min brunch med mat och dekorationer. Kl 12.00 kom några av mina kompisar och vi drack och åt gott. Fick även jätte fina presenter som jag är extremt tacksam över!

★★★

Just nu sitter jag hos min kusin och ska kanske träffa några kompisar lite senare.

Pussar Ida <<3

Likes

Comments

Instagram@ida__eriksson