Allmänt, Get To Know Me, Personligt

1. Vem litar du på? Min familj och mina närmsta kompisar

2. Vart skulle du vilja vara just nu? Hmm... någonstans varmt liggandes på en solstol med en drink i handen!

3. Favorit stad? Stockholm eller Göteborg.

4. Vilket är ditt favoritnummer? Nummer 5, hade det på tröjan då jag spelade fotboll.

5. Vad var det senaste du åt? Godis!

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Haha färgen röd!

7. Hur är vädret just nu? Ingen aning det är mörkt ute!

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Bästa Petra!

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Léendet, ögonen och sen allmänt hur kroppen ser ut.

10. Vad har du för skostorlek? 36-37.

11. Favorit tv-program? Har ingen favorit så, gillar många olika serier men typ Parlamentet är kul haha

12. Har du några syskon? Ja jag har en lilla syster

13. Längd? 160 cm.

14. Hårfärg? Svart

15. Ögonfärg? Bruna men då jag är arg blir dem svart haha

16. Använder du kontaktlinser? Nej.

17. Favorithögtid? Julen,

18. Favoritmånad? Alla sommarmånaderna då det är varmt, men sällan varmt ute nu!

19. Har du gråtit någon gång utan anledning? Haha ja

20. Vilken var den senaste filmen du såg? Dear John

21. Favoritdag på året? My birthday !

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Ja,

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej

24. Kramar eller kyssar? Båda :)

25. Choklad eller vanilj? Choklad alla dagar i veckan

26. Har du tatueringar? Har ingen,

27. Vad lyssnar du på just nu? Ingenting

28. Är du kär i någon kändis? Nej.

29. Vilka böcker läser du just nu? Läser inte böcker faktiskt, får aldrig inspiration till att läsa en bok.

30. Piercingar? Öronen

31. Favoritfilmer? Hmm... Vet inte riktigt finns så många bra filmer1

32. Favorit sport? Fotboll, skidskytte och ishockey

33. Vad gör du just nu? Bloggar :)

34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Saltade

35. Hundar eller katter? HUND

36. Favoritblomma? Rosor,

37. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Jo,

38. Har du en bästa kompis av det motsatta könet? Ja,

39. Har du älskat någon någon gång? Ja

40. Vem vill du träffa just nu? Hemlis :)))

41. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Yes

42. Hur impornera man på dig om man är kille? Va skön, lugn men vill framåt och få mig att skratta.

43. Gillar du att flyga med flygplan? Yes I do, speciellt när man lyfter

44. Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt.

45. Hur många kuddar sover du med? 5 stycken hehe

46. Saknar du någon? Ja

47. Lyssnar på radio? I bilen möjligtvis

48. Bästa beslutet du har gjort i år? Att flytta till Stockholm men även flytta hem då livet blev tufft.

49. Sämsta beslutet i år? Har ej kommit så långt än..

50. Din senaste nerladdade app? Google Drive.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Träning & Hälsa

Hej på er!
Idag har det varit en riktigt bra dag!
Började med en god frulle innan det blev en lång promenad med Challe.

Sedan hade jag möte med Manpower och min handläggare där för att lägga en plan på vad jag ska få ut av deras stöd och matchning. Min handläggare var verkligen jätte fin och snäll och även andra i personalen jag mötte. Fick en inlevelse att jag kommer få bra med stöd och matchning. Är riktigt laddad att få påbörja min tid på Manpower.
Blev sushi till middag och sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket, suttit och rensat papper och massa annat tråkigt.

Hade tänkt att dra mig på gymmet men kände mig hängig nu ikväll så får ta gym imorn efter besöket hos sjukgymnasten! Har inte varit så motiverad på slutet att dra mig på gymmet men fick energi av ett klipp jag såg på Facebook ifrån nyhetsmorgon.
I klippet berättar dem nått jag tryckt på sedan jag började på jobba på friskis och även efter att jag slutade.
Jag håller på att trycka på det än och det är SÅ VIKTIGT!!


Likes

Comments

Allmänt, Personligt

Hej på er!
Som ni ser är rubriken " att bli sexuellt ofredad " jag har valt att skriva om detta för att jag är trött och less på att bli ofredad. Det är ett VÄLDIGT känsligt ämne och jag har funderat på ens om jag ska skriv om det eller inte, beslutet blev att jag ska skriva. Jag plockar fram min inre Zlatan.
Men av en rad med många händelser så fick jag bara nog idag, varför just jag?

Jag är en ung tjej på snart 21 år, jag har en fin kropp som jag är stolt över, har även rätt stora bröst och en formad rumpa tack vare mina timmar av roligt tid på gymmet.
Jag ser ut som många andra kvinnor och ibland väljer jag som många andra att bära upp tajta plagg eller där klyftan visas, vissa av dem med större U- och V - ringning andra med polokrage. Vissa modetrender är värre än andra men oavsett modetrend ska jag och många andra inte bli kränkta och dräpas av trakasserier.
Jag väljer detta för att känna mig feminin, inte för att du ska glo på mina bröst eller lägga handen på min rumpa. Jag väljer att bära plagg jag känner mig bekväm i, snygg , feminin och fin i men framför allt för den kvinna jag är. Om jag skulle välja bära plagg som jag inte skulle känna mig bekväm i och får mig att inte känna mig som den kvinna jag är, hade jag fått höra att jag skulle köpt bättre kläder, folk hade nog sagt att jag skulle ha sökt till ett program typ gör om mig. Eller anmält mig till sådan program.

Jag väljer att klä mig som jag vill ha, och jag bör inte bli sexuella trakasserad för det. Tydligen är det okej att skicka bilder på sitt kön till mig som snart är fylld 21 år. Skriva allt du vill göra med mig, jag tänker inte dela med mig av vad folk sitter och skriver till mig för det jag läser tycker det låter som en våldtäkt, inget jag vill uppleva. Inget jag går igång på utan jag blir rädd, riktigt jävla rädd.
Jag är så rädd att mina anhöriga aldrig får det berättat för sig, jag blundar och lossas som jag inte vore utsatt.
Eller jag testade en gång att berätta vad en vuxen man i 50 års åldern skickade till mig och vad en annan gjorde mot mig på krogen, chocken i mina föräldrars ögon och den matta och laddade tystnaden kröp på snabbt gjorde att mina föräldrar blev golvade och under tiden jag vräkte ur allt. Det allra värsta var att jag kände jag skam över att få vara ung kvinna., min feminina sida försvann och jag kände mig SMUTSIG.

Jag har sagt ifrån på många olika sätt men varken eller kvittar, det är inte först man säger ifrån med att attackerar och kränker tillbaka dem det börjar förstå. Men som ung kvinna har jag aldrig nått att komma med, då är man hora, neger , psykopat , sjuk i huvudet eller ska man dö.
Men varför är det okej för dig som man att bete sig som du vill medan jag som ung kvinna inte ens kan få säga ifrån på ett normalt sätt och bli respekterad?
Är jag ute en kväll kan jag kaxigt säga ifrån men ute på sociala medier funkar det inte så. Om jag blockerar man så skapar dem nya konton på olika chattappar och dem ger sig aldrig tills dem hittat en ny. Om jag skulle anmäla varje sexuell trakasseri jag har fått hade jag varit uppe i hundra tals redan, tänk då på att jag bara är 21 år. Det ska inte vara så och jag ska inte behöva göra det och jag vill inte anmäla varje sak som sker.
Ibland så väljer också personen som trakasserat mig att blocka mig, det hände idag, en helt okänd person skriver till mig på Facebook och här i en HELT OPROVICERAD CHATT FÅR JAG DETTA.

Jag vet inte varför det har blivit såhär i samhället och jag är ärligt talat besviken att det ska vara på detta vis. Det känns som vi lever 60 å tillbaka i tiden.
Nått jag reagerar på är MÅNGA unga tjejer/kvinnor som skriver att dem hatar alla män, och spyr ut galla på dem som inte gjort dem nått.
Jag vet att det finns flera tusentals män som är riktigt fina och att alla dem förtjänar inte att bli dragen under samma kant.
Exempelvis den gången jag drack för mycket på en efterfest så dem bar hem mig, eller den gången då dem sett till att jag kommit hem.
Sedan finns det massor som personen här ovan också, men att dra alla över samma kant anser jag också är fel. Peka hellre ut den mängd som faktiskt behandlar dig och många andra illa och var tydlig med att skriva det, annars kommer hatet, hoten, och fler kränkningar.

Sen hur män ser sig själv och mot deras konsekvenser är olika person till person, finns dem som får ångest över vad dem gjort också.

Jag hatar inte män, utan jag hatar de män som sexuellt ofredat och trakasserat mig. De män som utsätter mig och kvinnor för brott och gör deras liv till ett helvete er hatar jag och ni är inte män eller människor.
Om du tror på karma bör du veta att du i nästa liv är inget värd.

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, Hudvård & Hårvård, Personligt

Tack vare att jag är buzzador har jag fått möjligheten att få testa en Epilator ifrån Philips!
Designen är mycket fin och färgen passar mig perfekt den är väldigt lätt att jobba med då det är en effektiv epilator.
Jag har små händer och jag tycker den var bekväm att hålla i, har kollar på andra epilatorer men ingen har fallit mig i smaken på grund av pris och design. För mig är denna perfekt, den vattentät och det följer med många tillbehör.
Har testat använda den i duschen och på torr hud, jag rekommenderar att använda den i duschen. För att få extremt fina och mjuka ben har jag först använda exfoliering sedan epilera och sist masserat huden. Jag har fått bort varje hårstrå, tunt som grovt oavsett vart på kroppen jag använt mig av epilatorn.
Min favorit har blivit massage, speciellt innan jag lägger på kvällen, jag börjar med att smörja in huden med en fet kräm och masserar in krämen med body massager.
Det bästa är att det går VÄLDIGT snabbt att ladda upp den, batteriet räcker länge med och man får en snygg påse till alla tillbehör som man lätt kan ta med på resande fot.

Satinelle Prestige

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra jag har fått sån energi av alla fina kommentarer ifrån er, tusen tusen tack för dem fina ni! Betyder så mycket för mig att ni gillade inläggen och att ni tyckte att det var bra skrivit och hade fler borde ta efter.
Har inte gjort så mycket i helgen har klippt gräs, varit på gymmet och degat här hemma då regnet öst ner. Gått promenader med hunden och bloggat som ni sett.
Har en träff med AF imorgon och ett möte med Manpower på onsdag såå lite mer i veckan än förra. Jag lär dra mig på gymmet med och försöka göra nån nytta.
Förresten!! Jag kanske ska på björnjakt i helgen, lite nervös men det lär bli riktigt spännande!
Vi ses // Ida

Likes

Comments

Instagram@idabystrm

Mest lästa