Byxorna är från Nelly.com. Ett par riktigt coola och sköna byxor. Jag har storlek 36 på mina, jag tycker att dom är lite stora men jag är osäker på om storlek 34 hade passat. Jag tror att dom kostade 400kr, inte helt säker. När jag kollade deras hemsida igår så såg det inte ut som att dom fanns kvar, så tyvärr kan jag inte kolla upp priset.

Jag köpte även dessa skorna från Nelly.com också. Riktigt snygg och så otroligt sköna skor för bara 99kr. Ett riktigt bra köp om man frågar mig;)

Igår var jag i Gällstad och shoppade inför Sälen med Mamma, Pappa, Evve och Farmor. Jag (mamma och pappa) köpte ett underställ och ett varmare flisställ. Men det är nog inget roligt att se.

Världens Bästa Farmor köpte denna sjukt sköna mössan till mig från SVEA. Och jag tycker att den är så sjuuukt snygg! Mössa köptes inne på Fabriken, och den kostade 200kr.

Kram på er:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår va det dags för mitt 6 dop, kanske mitt sista när det handlar om kusiner.

Jag och min syster sjöng låten ” Du är välkommen till jorden”. Den låten har vi sjungit på de senaste dopen. En så otroligt fin låt som nästan får alla att börja gråta.

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva mer om dopet.

Kram på er:)

Likes

Comments

​Idag var det skola igen. Inte så jobbigt att gå upp ur sängen, men man blev trött efter ett tag i skolan. Det var kul att komma tillbaks till alla vänner, sen var det även första extra svenska/engelska lektion. Det gick super bra, men dom kanske ska ändra i grupperna så vi får se hur det blir med det.

Jag ska försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt, men jag får se hur mycket jag hinner nu med skolan. 

Hoppas att ni har det bra i skolan och allt annat runt om kring. Kram Kram:)

Likes

Comments

​Får passa på att plugga för körkortet nu innan skolan börjar. Sen blir det ganska svårt att hinna med allt... 

Jag börjar skolan på Torsdag, och det blir rätt mycket ändringar för mig nu i skolan. Jag har hoppat av min Spanskakurs, så nu börjar jag på extra Engelska. Det ska bli kul, och jag hoppas verkligen att jag får nytta av att ha valt att ta extra Engelska nu. 

Jag tycker inte att skolan är det roligaste som finns. Men nu börjar jag längta tillbaks till rutinerna och den vanliga vardagen. Man kan planera mycket lättare då och jag ÄLSKAR när allt är strukturerat och bra. 

Just nu gör jag inte så mycket, jag pluggar mest till körkortet och kollar film. Men enligt mig är de det lov är till för. Jag försöker även börja vända tillbaks dygnet nu, så att jag inte somnar 03:00 och går upp 12:00. Utan försöka somna 00:00 och gå upp vid 9:00 tiden. 

Kram på er, hoppas att ni har det bra:)

Likes

Comments

Idag va det dags för ett träningspass efter att ha varit sängliggandes i två dagar av förkylning och lätt feber. Ingen super jobbig träning idag, började med en promenad hem från berget och sedan ett enklare styrkepass.

Jag gillar verkligen inte att träna, jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt. Så jag är nöjd med att bara varit ute och gått en längre runda med hunden:) Men nu när jag slutat med fotbollen så behöver jag verkligen komma igång med träningen igen, så jag ska hänga med mamma och damlaget på deras konditionsträningar när de börjar.

Till våren börjar "golfsäsongen" igen, då blir det lättare att komma ut på banan och gå en runda med pappa. Jag ska försöka satsa mer på golfen i år nu när jag inte spelar fotboll längre.

Man ska inte träna för att det är ett MÅSTE, utan man ska göra det med glädje och för att det är kul. Det är du själv som ska bestämma vad du ska träna eller om du vill träna, ingen annan ska tvinga dig.

Kram på er, och ta väl hand om er.

Likes

Comments

Idag var det hoppning på schemat! Jag har turen som får rida min kompis fina häst, och denna hästen är så otroligt fin och sååå rolig att rida.

Idag gjorde vi inte några speciella övningar, utan det fanns redan hinder framme som vi använde oss av. Pappa och Gabbe va med uppe i stallet idag, så dom fick hjälpa till med höjning av hinder och filmning.

Lite om kläder och utrustningen nu då ( jag kan tyvärr inte berätta om Image utrustning, vet inget om den). Men allt jag har på mig tror jag är köpt på Hööks, det kan vara så att hjälmen är från Charlies. Stövlarna, väst och hjälm vet jag inte vad det är för märke på, och jag kan tyvärr inte kolla upp det nu eftersom att grejerna är uppe i stallet... Men byxorna är då som sagt från Hööks och märket "crew" någonting. Tröjan är också från Hööks och märket HvPolo. 

Kram på er!

Likes

Comments

2017 va ett "upp & ner" år för mig. Mycket känslor inblandat, glädje, sorg, ilska, men sååå mycket kärlek. Jag har så underbart fina vänner runt omkring mig som gjorde 2017 så bra.

Jag har inga speciella nyårslöften direkt. Ha kul med de människor jag mår bra ihop med.

Lite annat snack nu om bloggen. Jag vill börja blogga igen, för att jag tycker att det är kul. Men jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer hinna blogga. Men jag ska göra mitt bästa.

Hoppas att alla har haft ett bra 2017, men kommer få ett ännu bättre 2018. Kram kram<3


Likes

Comments

Det är ÄNTLIGEN fredag i morgon<3 Nästa vecka är det höstlov, som jag har längtat. Har inte planerat detta lovet så mycket, men det kanske är det som är meningen med lov.

Hoppa att ni haft en bra vecka. Kram på er❤️

Likes

Comments

Hej hörni<3 hoppas att ni haft en bra helg.

Ville bara göra ett inlägg om mina nya skor som är så sköna och sjukt snygga. Jag köpte dom på Liza Design:)

Kram på er<3

Likes

Comments