Nu är jag äntligen tillbaka och tänker fortsätta med bloggen!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls bara sett film och varit ute med hunden haha men Kom nyss hem från Mallorca. jag har varit i en vecka och ville verkligen inte åka hem! Det är såå härligt där! Tyvärr blir det inga mer utlands resor den här sommaren så jag ska bara vara hemma med familj och vänner. Men hörni jag har dock funderat på en sak, borde jag skaffa en youtube kanal? Det skulle ju vara så himla kul men vad ska man göra för videor? Tänkte kanske vlogga och lägga upp challenges mm men min kamera har ingen viewfinder så det är svårt att se när jag filmar på mig själv haha men som sagt kan ni få skriva om det skulle vara en bra ide med youtube.

Men hur mår ni själva då? Vet om att några av mina vänner inte mått så bra på senaste så vill verkligen höra hur ni mår bästa ni!

Det blev ett ganska kort inlägg idag men ska uppdatera så fort jag kan så får ni ha det så bra så länge, Hejdå<3

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag.

Det började med att jag åkte till Mall of Scandinavia och mötte upp en saknad vän. Vi gick runt där ett tag och letade lite. Efter ett litet tag valde vi att gå in på Lush. Så fort vi kom in drogs vi till badbomber som vi står och tittar på ett tag tills det kommer fram en tjej. Hon frågar först om vi hittar det vi letar efter och vi svarar ju såklart ja (för att hon typ ska gå) men istället börjar hon berätta för oss vilken badbomb som är hennes favorit och hur ala badbomber reagerar i vattnet osv. När hon pratat klart om badbomber tänker vi ja nu går hon ( vi tycker att det är ganska stelt när folk i butiker kommer fram och börjar prata ) Men istället för att gå säger hon "men har ni kollat på våra ansiktsmasker", jahapp nu är vi fast har ännu längre. Det slutar med att hon testar en ansiktsmask på våra händer samtidigt som jag försöker hålla mig för skratt, vi får gå runt i affären och vänta på att den ska "stelna" och för att sedan bli avtvättade av henne. Såklart säger hon ju sen "vill ni köpa den?", jag visste att det var därför hon ville testa den på oss, för att vi skulle köpa den. Jag ville inte köpa den just då så jag sa bara "eh, vi kan komma tillbaka senare, vilket vi gjorde och of course kände hon igen oss och det slutade alltså med att vi köpte ansiktsmasken som för övrigt var jätte bra haha.

Men nog om Lush nu haha. Efter det gick vi till Starbucks, vi försökte att vara lite tumblr när vi tog bilder men hittade ingenstans att vara så ja vi ställde dom på golvet.

Jag handlade en cropad hoodie från HM, ett nagellack från Isadora, Hårband till träningen från HM och ansiktsmasken.

Efter att vi vart där i ca 3 timmar åkte vi hem till mig. Tåget var full proppat typ och jätte varmt men vi kom hem iallafall hahaha. Hemma blev min hund helt kär i min kompis, han kunde inte sluta följa efter henne. Vi stängde dörren till mitt rum för att han skulle sluta jaga oss men tror ni han gjorde det? Nej. Tillslut fick vi lura han med ett ljud som lätt som en dörrklocka för att han skulle gå ner.

Till middag åt vi kycklingklubbor med potatisklyftor och hade där efter spa med våra nya ansiktsmasker och massa andra produkter jag hade hemma från oriflame, dom är jätte bra haha.

Det var som sagt en rolig och lite skum dag  och imorgon tror jag att det kommer bli lika bra fast utan det skumma hahah hoppas ni haft en jätte bra dag ni också, Godnatt<3

Likes

Comments