den där stunden när man har haft en fullspäckad dag från man steg upp kl 05.00 tills man inte äns orkar tänka mer då är de skönt att lägga sig på kudden ,

Dagen börja med öppning på jobbet vilket betyder att man slutar skapligt . Iväg efter direkt till skolan för att skriva prov. Hem och hämta barn på dagis. Laga mat och så tvättstugan som vart klar 21.30. Och i mellan att tvättmaskinerna skulle bli klara så satt man och plugga , ja de va den tisdagen 😀. Ny dag imorgon spännand och se vad den erbjuder .

God natt alla läsare ! Här är en överblick från min dag och vad min stegräknare säger ;) , viktnedgången är hemlig dock haha 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jag förstår mig inte på vissa folk

-man öppnar portar till möjlighet, som personer bara skiter i de tycker jag är jätte trist.

-man försöker att vara tillgodo för alla men får inte äns ett tack tillbaka.

- man ger personer pepp och medlidande , och hjälp om det behövs i vad de nu än kan vara . men tillbaka får man inte äns ett leende.

- och vissa personer hör man av sig till för att ha kontakt men de duger bara när den personen känner för de.

Ja listan kan bli lång , och just nu så känner jag att botten är nod. Ja kommer bara lägga energi på de personer ja ser uppskattar de. Ja kommer inte höra av mig till dom personerna mer. För vet ni , ja har också känslor , ibland har jag de med tufft och känner att ja inte orkar så länge till . Att jag är på botten och nära kanten men de är inget ja säger till folk utan ja tar på de där "fejk leendet" och säger att allt är bra. För ja inte vill belasta andra med mina problem och känslor , jag är personen som bryr Mig om dom som står mig nära, eller vill ha god kontakt med .

MEN NU FÅR DE VARA NOG . Tack och godnatt .

Likes

Comments

idag efter lunchen tog vi en tripp till Robins föräldrar i Gistad för att hälsa på , va så länge sen man såg dom. Barnen vart överlyckliga att få åka till farmor & farfar.

Väl där vart de pussel och spel i mängder och Robin hjälpte till lite i deras kök dom håller på att fixa om och göra nytt. Kommer bli så snyggt när dom är klara.  Tjejerna plocka äpplen med farmor , så nu kan de bakas massa med äpple saker 😀.

Vi käka lite kvällsmat där sen kom Alice på de vanliga att hon ville sova kvar där , och de hörde ju lillasyster så hon ville med de. Så dom vart kvar där över natten. Dom älskar att få umgås med farmor o farfar så inget svårt att pussa OSs hej då när vi åkte.

Robin ska jobba imorgon så blir ensamt imorgon innan barnen kom hem men ja ska passa på att sova utan avbrott hihi ;)

Nu sista delen på Beck . Trevlig lördag kväll alla :)

Likes

Comments

de senaste två veckorna har varit jobb o jobb och plugg och familjen. Man hinner inte så mycket mer än de . 100 saker som snurrar i skallen just nu. Skönt att skolan snart är över. På tisdag nästa vecka när ja slutat ska jag skriva prov. Sen är de bara två kurser kvar 👍.

Är hysteriskt trött på kvällarna med, somnat senast 22 på vardagarna . Och idag så va Robin så sugen på pizza och lyckades övertala mig till de och dum som ja va tog ja en kycklingkebab tallrik med pommes , inte ätit över 1000 kalorier sen den 12 september och de fick ja ångra bittert ikväll. Har mått illa och varit spy färdig sen ja sluta äta. 😳 Så aldrig mer pizza / skräp mat känner jag , vill ju inte förstöra de jag lyckats med från den 12 september till i tisdags har vågen visat -5 kg . Dom kan ingen komma åter iallfall.

Så nu ligger man nerbäddad i sängen med illa mående och tröttheten tar över , lite tv innan man somnar.

Bjuder på lite bilder iallfall som tagits i veckan (Maja som dansar till dolly style , nya idoler just nu . Tur syrran har en rosa peruk att låna när man ska uppträda i disco rummet 😂😘)

Likes

Comments

idag på FM åkte jag och mamma iväg för lite shopping . Eller ja skor till Maja och fodrade gummistövlar åt Alice. :)

Idag posta Alice sin snutte på brevlådan så imorgon har båda tjejerna en överraskning i brevlådan från snutte land / napplandet 😂😉.

På EM va vi ute en stund tills det blev för kallt , då tog vi med Alice bästis in som vi mötte ute och gjorde egen play doo lera / troll deg. Barnen valde rosa färg och satt länge med den och dega.

Senare på kvällen kom m&r hit vi spela kort och åt/ drack massa onyttigt. En trevlig kväll nu är jag helt slut som vanligt 😀

Likes

Comments

Allt känns så rätt på jobbet, underbara arbetskamrater , barn och föräldrar! Ja stormtrivs och veckan gick super snabbt.

Ikväll fick vi besök av min faster med sambo och så deras underbara son som är en vecka gammal. Tjejerna vart dö förtjusta i honom . Ja med men de va ett snabb besök och vi längtar redan till nästa gång vi får träffa er !

Likes

Comments

idag sluta Maja med napp. Vi la dom i ett kuvert och posta dom till napp landet.

Trodde dock att det skulle vara mera gråt efter den än vad de har varit, nu sover Jon och va inte svår att söva enligt Robin. Skönt de och håller tummarna för att natten förblir så. För efter i natt är ja ensam igen till torsdag med dom ;) . Robin har bättre tålamod än mig haha.

Nu Wallander innan säng dags , för imorgon börjar ja mitt vikariat 😘


Likes

Comments

på måndag börjar jag mitt vikariat på en förskola 😀. 2 veckor tidigare än planerat , men lycklig är ja för de för de betyder att min faster har fött sitt barn. En super söt pojke vart de ❤️.

I fredags va vi på 80 års kalas och idag lördag spendera vi FM/ lite av EM i vidingsjö i lekparken. Grilla och lekt massa. Sedan åkte vi och handla lördagsgodis och kasta av tjejera hos mormor och morfar för att åka och besöka Robins lillebror som ligger på sjukhuset, efter en liten stund där åkte vi tillbaka till tjejena för att hämta dom ( fick bara med oss Maja) för att åka till giatad och sälja Volvon . Nu är den äntligen borta. Hämta alice hos mamma för att sedan hem och natta barn . Nu har kan landat i soffan kl 22.30 men strax sängen för att komma upp skapligt imorgon. Imorgon väntas matlåde lagning för en vecka i Stockholm åt Robin. Tvätt och plock här hemma där i mellan ska ja försöka få in lite pluggande 😂😴😉

Likes

Comments

ja igår börja Maja med bli dålig så hon fick följa med till vårdcentralen idag. Båda tjejerna har halsfluss . Alices hals börjar bli bättre eftersom hennes börja i söndags men skönt att båda har de samtidigt. Så vi blir hemma hela vecka .

Man känner sig instängd och blir rastlös väldigt fort när man inget annat kan göra än att vara hemma . Tjejera leker doktor nu så ska lägga mig ett tag i soffan medans dom styr. För dom vill ju inte vila / sova .

Likes

Comments

Alice vart sämre i natt mellan sön-måndag och idag har hon spenderat hela dagen i sängen / soffan . Stackars mitt hjärta. Och förutom feber så har de dykt upp massa röda utslag och vita prickar som ser ut som ja de får inge äns förklara typ små små noppriga finnar. Dom har dessutom kliat. Så ja ringde 1177 bara för råd och hon tyckte de lät som höstblåsor eller början på vattenkoppor . Så skulle ringa vårdcentralen men fick ingen tid förens imorgon. Då är säkert prickarna borta för så är de alltid med utslag/ prickar för oss när vi ringer . Men de är ju tur i oturen kanske. Så besök på vc Står på schemat imorgon , hoppas febern gott ner Med så hon orkar ta sig ut , idag har hon kanappt ätit och har fot tvinga i henne något att drika 😞😕

Likes

Comments