idag medans jag jobbade åkte tjejerna med sin farmor och pappa till simhallen. Dessa två tjejer är absolut inte rädda för vatten. Farmor hade filmat dom och visa detta när dom kom hem hit. dom hoppar från kanten och har sig. dom hade haft jätte kul och ville bada mer så hemma efter maten intog dom badkaret 😅. dessa två takstolar gör mig varm i hjärtat.

även om båda två just nu har någon fas i humöret dom går igenom , testat allt skriker på oss och varandra när något går imot dom eller när man säger nej till något. så älskar jag dom ändå så himla mycket❤

Likes

Comments

idag hade vi studie dag på jobbet.  och då fick vi uppdatera oss i HRL och vi gick igenom brandsäkerhet. mycket givande. 

när jag slutat va de raka vägen hem för att göra iordning Alice som idag börja på gymnastik. Första gången och hon sa att hon skulle älska de och ville inte gå hem utan fortsätta.  Så de blev bra betyg där 🖒.

hem och fixa lite för att sedan åka och veckohandla. Nu har jag ätit upp kvällsmaten och ska inta soffan innan  läggdags. imorgon öppnar jag vilket innebär att ja får sluta tidigt. 😀

hoppas ni andra haft en bra måndag.

Likes

Comments

söndags ångest!

idag va vi en sväng på leos lekland. vilket Båda tjejerna älskar. Maja har pratat om de hela kvällen  att de va så roligt i leklandet 😍. 

sen nu ÄNTLIGEN  är en del av projektet klart här hemma. Har varit i en vecka men glöm skriva om de. vi har allså byggt igen dörrhålet som var mellan köket och vardagsrummet.  kanon vart de till slut efter allt spacklade o målande. när vi kan ska vi ta tag i resten som ska byggas.  spännande när allt är klart.

nu ska jag strax sova. imorgon har vi studiedag på jobbet och de inebär en helt annorlunda dag för oss personal.  Ska bli kul  att lära sig på nytt. Så lätt att glömma.
hoppas ni alla andra har haft en bra  helg. nu kör vi en ny vecka med nya utmaningar. 😀

Likes

Comments

fredagen den 13 bjöd inte på några tråkiga grejer tack och lov.

När jag kom hem från jobbet så hade dom andra i familjen varit och handlat, dom hade även passat på att köpa choklad för att testa Alice julklapp , skapa egna choklad bars.  dock missa dom att vi inte hade några smartis och sådär hemma. men vi testa med rån och nötter, tjejerna tyckte de vart sådär men ja tyckte de smaka okej. Vi får köpa hem mer saker till de och testa en gång till 😀.

Likes

Comments

sådär två kvällar med möten avklarade. igår träffa jag inte äns mina tjejer dom sov när jag åkte och när ja kom hem. idag fick jag se dom några timmar och då visa dom att dom har byggt/lekt/skapat med en av julklapparna vi köpte åt dom. De gick hem och pappa fick hjälpa till att skapa djur. Alice va så stolt över detta. och ja de är ett bra material för både små och större barn helt klart 🖒. Ska nog beställa hem mer.

nu ska ja snart inta sängen, imorgon efter jobbet får ja åka hem till min familj utan något på kvällen 😀. 

Likes

Comments

idag var vi bjudna till mamma och pappa på kalkon middag. De är så gott. en trevlig  eftermiddag.

sen vart de pulka åkning för barnen o Robin medan jag tog tag i lite hemma.

sen myste vi till de med pannacotta, poppcorn och ostbollar till filmen gnomio  och Julia.  Alice tyckte den var bra men dom fick för sig att leka frisör ett tag i mitten tills den va spännande igen. och då kom Alice på att hon har fått långt hår med, och ja när de är borstat ordentligt, för de är inte hennes favorit om man inte ska fixa något fint i håret så såg man att de växt en bra bit 😀.

Likes

Comments

Nu har det varit jul och nyår och där i mellan massa jobb och sjukdomar. men nu ska man väl vara på banan igen. Vi hade 3 fantastiskta julfirande med släkt. och nyår fira vi ut 2016 och in 2017  med Robins syster och hennes familj.  barnen var vakna till en bra bit efter tolv slaget pigga och glada.

Dom har även varit lång lediga med Robin eftersom han har ett säsongs jobb. men nästa vecka blir det tillbaka till förskolan iallafall några timmar i veckan.

idag fredag har vi varit på kalas hos Victor barnens farbror. jätte god mat och trevligt sällskap med 🖒. imorgon är vi bortbjudna till mamma och pappa på lite kalkon middag. Alltid gott.  nu ska ja krypa ner bredvid Alice som hade svårt att somna i sin säng ikväll. så efter 10 de gången ja fot springa fram och tillbaka så tröttna jag och la henne i våras säng. Då somnade hon på 5 min. haha barn och deras fantasi.

bombar er med lite bilder från jul, nyår och kalaset idag.

Sov gott!😙

Likes

Comments

efter jobbet idag vart det ett besök i ljungsbro och cloetta affären. barnen vart glada , och ja fick choklad 🖒. Alla nöjda och glada åkte vi hem och laga mat och myste till julkalendern 😀. 
2 dagar kvar att jobba denna vecka sen har jag 4 dagar ledigt. Alltid något att se fram imot.
ikväll ska jag dessutom ta igen dom timmars sömn ja gott miste om i två nätter så där med säger jag god natt och sov gott 😘

Likes

Comments

hej hopp.  här har de inte hänt något speciellt alls sen ja skrev sist.

vi bara räknar ner dagarna till julafton. och får en lyckligare 5 åring för varje dag de är mindre dagar kvar 🎅😀.
Hon längtar verkligen, och jag med att få se hennes lycka i ögonen den dagen, hon får öppna alla paket som hon går och tittar på och frågar vems de är om de är hennes eller lillasysters ❤

Likes

Comments

igår va de Lucia för hela slanten. men ja va så trött efter dagen så somna runt 21 tiden haha.

På morgonen va de Lucia firande på jobbet, många söta tomtar, pepparkakor och lucior.  dom va jätte duktiga 😀.  efter jobbet for jag hem och fixa kaffe o packa lite fika så kom Robin så fick vi rusa iväg till tjejernas dagis för då skulle dom ha Lucia tåg för oss. gud säger jag bara, man blir varm inombords när båda tjejerna va med hela tiden och sjöng med i alla låtar.  man kunde inte sluta le så ja glömde ta kort på dom . tur jag tog kort dagen innan. efter vi fikat och allt så följde båda med sina kompisar hem och lekte ett tag innan de va dags för kvällsmat. 😀

idag tog vi de lungt efter jobb och förskolan.  varken jag eller Robin mådde 100 % bra men bara köra på. imorgon är det nya tag 🖒

Likes

Comments