Hej, idag gick jag i skolan till 15:30 alltså lång dag det var lite segt men vi har slöjd sista lektionen och då går tiden fort. Sen åkte jag till stallet och fixade och red Mio han var väldigt pigg och stark idag så jag red igenom honom lite lätt bara så han fick sträcka på sig. För han vilade igår så ville inte anstränga han för mycket därav det. Imorgon är det FREEDAAG så taggad på helg ska inte göra något speciellt vara hemma och umgås med familjen typ. Nu är det snart jul också vad önskar ni er? Har inte önskat mig så jätte mycket grejer i år men har önskat mig lite färre och dyrare saker istället. Men är så taggad på jul all go mat och umgås med familjen och släkten och såklart paketen haha. Vad ska ni göra till helgen?
Ha det bäst hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, förlåt så jätte mycket för den dåliga uppdateringen men vet ej om ni vill att jag ska fortsätta med detta. Har ju varit på några tävlingar sen sist också. Men vill ni seriöst att jag ska börja uppdatera här igen?
Blir ett kort inlägg men kommer snart ett längre men ville bara förmedla detta.

Mig och Emilio ifrån en tävling han ser lite trött ut😂

Likes

Comments

Hej allihopa!!
Förlåt för dålig uppdatering men ska bättra mig! Igår så gick jag ju i skolan och det var helt okej och sen blev det stallet och då ,hoppade jag lite och övade på att komma snett på hinderna och svänga hyfsat snävt. Och det gick över förväntan och Mio var jätte duktig:) Men idag då så hade/har jag studiedag så himla skönt har bara gått i skolan 2 dagar denna vecka. Men idag var det även stallet och Mio fick vila idag och fick istället bli av med päls tror han tyckte det var skönt även fast han inte kanske älskade att bli rakad men han uppförde sig ändå bra:) Så nu är vi super taggade för söndagens tävling och se vad den har att erbjuda bara det blir bra väder så är jag nöjd. Hoppas ni får en fortsatt bra fredagskväll så hör viiii.

Gammal bild:)

Likes

Comments

Hej allesammans hoppas ni haft en bra dag!
Idag så fick det bli ett kvälls inlägg så jag hade tänkt att berätta lite om hur dagen gått.
Jag åkte upp till stallet hyfsat tidigt idag för ville ha det gjort och han var super super fin idag lydig . Arbetade med förvänd sluta och öppna och framdelsvändning men även mycket med galoppen . Men red bara 25 min idag för ska hoppa bana på han imorgon tänkte jag öva lite omhoppning. Inför söndagens tävling och då ska jag tävla ld a:0+a:0 (80cm) och en Lc a:0+a:0(90cm) så hoppas att det går bra . Så det var jätte kul och sen efter stallet så slappade jag tills kl 14:30 för då började jag göra mig i ordning för kl 15:00 så skulle jag på utv samtal. Det gick bra börjat lära känna alla lärare lite bättre nu så det är skönt. Sen var jag på kalas och sen så fick jag plugga klart allt som ska vara klart till imorgon så det var min dag. Vi hörs imorgon igen godnatt.

En härlig bild ifrån sommaren och värdens bästa träningsläger!

Likes

Comments

Hej allihopa och godmorgon! Hoppas ni får en jättebra dag ,idag och imorgon så har jag hemarbete för att det är utv samtal för hela högstadiet där jag bor. Jag kom precis hem ifrån stallet för hovslagaren var där och skodde Mio. Men ska rida han lite lätt i eftermiddag lite lösgörande tror jag. Men nu måste jag göra lite hemarbete så vi hörs väl sen. Detta fick bli ett kort inlägg men hoppas att det inte gör något.

Likes

Comments

Jag tävlar på min ponny som är 14 år iår,han är en grym läromästare. Jag och han tävlar just nu på ld lc nivå med fina resultat. Min ponny heter Emilio kallas Mio och han är en skimmel och en d-ponny.
Han är en väldigt pigg/het ponny men sånt älskar jag!

Lite om mig då jag är då en tjej som precis börjat sjuan och det är helt okej. Men jag går även i dans och har gjort det sedan en liten tid tillbaka. Ja vad ska man säga mer då? Hoppas iallfall att ni kommer att gilla att följa mitt liv.
På instagram heter jag @ida_johanss0n

Likes

Comments