Header

Vad livet bara flyger iväg. För ca 1 år sedan satt vi där nyförälskade och bestämde att du skulle bli min och jag skulle bli din. Man kan inte förstå att just DU har varit min i 365 dagar. Vi har både skrattat och gråtit tillsammans och vi har haft våra motgångar, men vi har lyckas att komma överdom och titta framåt i livet. Vi haft många bra minnen tillsammans som vi kan se bakåt på och skratta åt dom.
Jag älskar dig! och hoppas du vill vara min för alltid <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej mina läsare!
Jag har inte skrivit på länge men har varit väldigt jobbigt med både skolan och att hitta en praktik plats som jag skulle kunna jobba hos. I fredags när jag kom hem så fick jag och Tommy för oss att gå ut i pappas skog och bara slappna av. Vi hittade en liten bäck där vi satt och pratade och hade mysigt.Efter en timme så gick vi hem, för då började de regna. På lördagen så hade vi bestämt med Tommys syster att ta med hennes barn och leka på Stellas Lekland i Skövde. Som tur var så fick vi med Elly och Cassandra som jag kunde prata med medan Tommy och barnen sprang runt och lekte. Efter att vi hade kört hem barnen så blev vi hem bjuda till Elly och Oskar och äta en fantastisk god tacopaj. Efter några timmar så åkte vi till Skövde där vi träffade syrran och Andre´ då vi fick för oss att åka till Tidaholm och spontant träffade mina kusiner i deras nya hus.
På söndgen så hände de inte så mycket då jag grejade med praktiken och förbered mig för skolan. Så denna helg har varit spännande och rolig för både stora och små.

Likes

Comments

Hej Mina Fina Läsare!
Jag är så himla besviken på min skola. Vill uttrycka mig fritt då detta kommer rakt ifrån hjärtat. De första är de där med datorerna, råkade ha sönder min dator och lämnade in den för reparation. En sprucken skärm skulle kosta mig 3000 kr. Hoppades de skulle gå på hemförsäkringen men de gällde inte trasiga datorer. Försökte få skolan att hjälpa mig men utan resultat, för vilken tonåring har råd att betala en dator på 3000 kr med studiebidraget som ligger på 1050. Synd att inte Fågelvik kan se till att alla datorerna är försäkrade. Vi har våra datorer som ett arbetsredskap, ska de verkligen inte vara försäkrade under de 3 åren vi har dem. Tänk på det innan ni tar en dator på Fågelvik, detta kan kosta er dyrt. För en olycka kan lätt hända.

Och sen har vi det där med maten! Vad hände där!! Från att ha vunnit ett pris för god skolmat till att få, för salt, annan mat än den som står på matsedeln och om man har riktigt otur så är de slut. Detta har hänt min klass i ett halvår nu. När man kommer till matsalen vet man inte om man får någon mat eller om det har ersatts av något helt annat än man förväntats få. Kanske ska börja ta med matlåda. Då vet man iallafall att man får den mat som är lovad och att den är varm.
Är de någon som tycker om rå kålpudding? Inte jag heller.

Likes

Comments

Helgen började bra på fredag då jag var med kompisar och hade lite mys, vi åt tacos och spelade sedan lite sällskapsspel, jag åkte hem tidigt då jag ville hem till min älskade Tommy då han var sjuk, han hade haft hög feber mer än en vecka och ville gärna hålla kol på honom. På lördagen så åkte vi till Tommys familj där han skulle mecka med hans bil. Träffade då hans mamma,pappa, elly, Oskar och lilla Cassandra som har blivit så stor. Vi var där hela dagen. På kvällen så gjorde mamma en jättegod paj och med efterrätt en glass med Nutella.

Söndagen var inte lika roligt. Jag och Tommy vaknade upp runt 13:00. Då vi gick upp och åt en lättare frukost. Vi gjorde inte så mycket än att bara titta på tv och vilade. När kl var runt 20:00 så såg jag på Tommy att han började bli lite bleck så jag gick och hämtade termometern, han hade 40,8. Så vi ringde in till 1177 där de sa att vi skulle åka in till akuten, när kl var ca 22:00 så fick vi beskedet om att han hade lunginflammation. Han hade den svåra plus att han har astma så då är de ännu farligare och att de hade gått så långt också. Så när kl var 00:00 så blev han inlagt på KSS. Så jag fick åka utan honom hem, var väldigt förkrossad för ville inte lämna min älskade i de tillståndet.
Men idag så ska de kolla hur han mår och kanske får åka hem, så efter skolan så ska jag åka till KSS och prata med dom och se om jag får ta hem min älskade.
Så slutet av den här helgen blev inte bra

  • 217 Readers

Likes

Comments

Äntligen Lördag, gud vad jag har längtat!!
Idag gick jag och Tommy upp tidigt då vi skulle hjälpa pappa att slänga lite skräp som vi har plockat ihop i en av våra rum som vi knappt använder. Sen åkte Tommy iväg då han skulle tatuera sig, han tatuerade in en blocknyckel då han är utbildad mekaniker. Jag var här hemma och hjälpte mamma att plocka iordning rummet medan Tommy var borta.

Senare på efter middagen så kom Tommy hem då vi skulle åka och äta på Pinchos i Skövde.😍 Det var jätte gott och den var jätte mysigt, rekommenderar starkt.
Nu ska Tommy och jag titta på film❤️
Ha en fortsatt bra kväll 😊

  • 190 Readers

Likes

Comments

Hej mina underbara läsare 💋
Har inte uppdaterat här sen i juni men känner att jag inte har haft någon tid eller ork. Men förhoppningsvis hoppas jag att jag får tid att uppdatera roliga grejer jag gör nu i skolan och hoppas att ni har haft tålamod med mig nu när jag inge har skrivit något 💋
Puss och kram 😘

  • 189 Readers

Likes

Comments

Hej Mina Underbara Läsare!.
Äntligen hände det, första åkturen till GÖTEBORG😄 Jag åkte med Kajsa,Linnea och Rebecka. Vårt äventyr börja kl 12:00 med att vi kom till Göteborg och vi gick direkt till de absolut godaste stället jag har ätit på Jensen´s bofhus. Där åt jag Lunchbiff med bea-sås så himla gott 😍 Efter den underbara maten så gick vi direkt till Lush, där köpte jag min speciella schampo som är superbra.

Sen gick vi in i olika affärer men jag hitta inget till mig själv. Efter en stund så föreslog Kajsa att vi kunde gå och fika så det gjorde vi, det var ett jätte mysigt ställe vi hittade. Efter det slog det slint och jag köpte ganska mycket, det jag köpte var 3 par trosor och en t-T-shirt till Tommy som han ville ha och parfym som han tycker om. Gick sen innan vi skulle åka hem till en godis affär för de andra ville ha godis men jag nöjde mig med en frukt cocktail och en god, fräsch dricka på Starbucks som man kunde dricka och knapra på under resan hem. 😱

Det här var en underbar dag men det bästa har jag inte berättat än. Under resan hem så prata jag med Tommy om att kunde komma till resecentrum för att hämta hans tröja och parfym jag köpte åt honom då han ändå var i Skövde. När vi anlände till stationen så stod han där med en bukett röda rosor. Han är ju för gullig. Ni kanske inte bryr er men älskar honom något enormt och fattar inte ens att jag har en sådan underbar kille i mitt liv som jag avgudar något enormt och jag älskar honom av hela mitt hjärta😘.

JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR TOMMY OCH VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DIG !!! 😍

(Förlåt för ett långt inlägg)Likes

Comments

Hej alla läsare
Jag är den här veckan på en utbildningsvecka där jag ska lära mig om hur man sköter sitt eget företag. Jag Alexandra och Fia ska sälja smycken som vi sen ska donera 15% av vår inkomst till organisationen "Min stora dag". Vårt företag heter WeKaNe's. Om ni vill redan beställa ett armband så kan du beställa det på vår mail wekanesallservicetibro@hotmail.com.
Ha en fortsätt bra dag ❤️

Likes

Comments