Hej... Noll aktivitet här på ett tag men har inte kunnat komma in. Den har sagt att mitt lösenord varit fel och sedan när jag ska återställa det hittar den inte min mejl. Säger att den inte finns hos någon användare. Men i alla fall nu sitter jag här och skriver igen.

Hej Du. Nu sitter jag i skolan och skriver. Ska har laboration om 20 minuter. Väldigt sen laboration om du frågar mig. Har inte haft något annat idag heller så har mest slöat hemma tills nu.... Inte så bra kanske.

Idag kom ett par skor med (en modell i 2 storlekar). Så dem har jag hämtat och testat. Ska bara lista ut vilken av de två storlekarna jag ska behålla.

har varit på Halloween på liseberg med faktiskt. Det var bra som vanligt. Är dock inte en människa som tycker saker är läskigt.

Ha en bra tisdag nu. Ikväll ska jag till Alingsås och kollar på någon ljusshow eller något. 

Här får ni en fin höstbild, vi hörs snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kände för att vara lite kreativ och ändrade lite på kläder jag inte använder. Vad tycker ni??
(Sorry för dåliga bilder. Min telefon ville inte sammarbeta....)

Likes

Comments

Herregud vad jag har blivit beroende av Tradera. Jag sitter frenetiskt varje minut typ och kollar på annonser. Älskar att leta och hitta godingar. Har budat på bl.a. en present till mina föräldrar och en ljusstake. Dock är det tråkigt att budgivningarna är så långa. Budade även på en cool jultröja. Men i sista sekunderna budade någon över mig och vann....


Likes

Comments

Haft lite dåligt samvete för att jag inte bloggat på ett tag, men samtidigt skapade jag denna bloggen för min egen skull. Den skulle hjälpa med mitt behov att att skriva av mig ibland. Har under dessa dagar inte haft det behovet och har därför inte uppdaterat. Kände dock nu att det var dags igen.

Vad har jag gjort då? I måndags var jag i skolan från 10 till ca 11:20. Vi hade en ny föreläsare och han pratade om meios och mitos, vilket jag redan lärt mig. Plus att han är väldigt ny på att föreläsa; han stod framme vid tavlan och pratade mot den samtidigt som han skrev på den. Han skrev väldigt litet med och han hade det väldigt mörkt i rummet så det var svårt att se.

Igår var jag hos veterinären med min systers häst. Den skulle på återbesök och syrran ville att någon annan skulle vara med och det blev jag. Efter besöket ville inte hästen på trailern så vi stod och lastade i 2 timmar innan hon gick på.

Idag har jag städat mestadels och lämnat tillbaka ett paket från NA-KD. Ett par byxor som inte passade alls!

Det var lite om mina dagar. Imorgon har jag en studiedag och måste verkligen börja plugga till tentan!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hösten är en av mina favorit årstider. De vackra löven, kylan och mysigheten. Det är då man tar långa promenader med sin partner och håller hand. Eller sätter sig på en bänk och myser. Det finns verkligen inget mysigare än att på de kalla höstdagarna vara inne och kolla ut på hur solen smeker de gula/orangea/röda höstlöven. Eller är jag bara själv om detta? För mig gör det inget att sommaren är över (den var ju aldrig här?!). Jag ska se till att det blir mysfaktor 100 hemma hos oss.

Snart kommer ju Halloween med! Det är min och sambons högtid då det var under den tiden vi träffades. Så då ska vi gå på Halloween på Liseberg och bara mysa! Kanske åka Helix med.

Ha en trevlig och mysig dag alla fina! Vackra underbara Du!


Likes

Comments


Ett ljus som faller,

faller ikväll

Ett ljud som hörs,

hörs ikväll

Ett hjärta som slår,

slår ikväll

Synd bara att det inte är för dig

Likes

Comments

Nu har det gått ca ett dygn ifrån min och sambons mysiga dejtkväll. Vi åt på Burgersson i Göteborg på Skanstorget. Det är det bästa hamburgestället i Gbg! Sedan gick vi och köpte godis på Sega gubben som ligger på Övre Husargatan för att ha något att tugga på till filmen. Filmen vi såg hette "Korparna" och var en typisk kritikerfilm. Dvs den var väldigt dålig... Dock så kände jag mig berörd på något sätt efteråt. Men det blir inte att vi ser den igen! Jag gillade en del av filmen, den delen som handlade om fåglar. Jag har nämligen ett väldigt stort fågelintresse!

I skrivande stund sitter jag på sambons föräldrars sommarstuga. Vi är här över helgen och ska ha det supermysigt!

Hoppas att ni har en trevlig kväll och en trevlig helg!

Likes

Comments

Jag slutade rida på ridskola i juni och fick ont i ryggen för tre veckor sedan ungefär. Antar att det är för att jag har slutat att aktivera mig så mycket längre. Så i tisdags så började jag att gymma i föreningens gym och har gjort det varje dag nu. Det känns bättre i ryggen men känns fortfarande inte bra...

Sedan har jag dammat av mina promarker pennor och målat lite. Jag satte på min spellista som jag skrev om för ett tag sedan (Mina låtar som spelas på repeat) och började måla ur fantasin. Bilden nedan blev resultatet.

Ikväll ska jag och min sambo på dejt. Vi ska äta på restaurangen som vi åt på vår första dejt och sedan ska vi se en förhandsvisning av filmen "Korparna". Det ska bli mysigt.


Likes

Comments

Någon mer än jag som är besatt av att kolla på "Hauls" och "Inside the Dressingroom"? Jag har kollat på massor med plus size sådana. Här kommer mina favoriter:

- Sometimes glam

- Leraning to be fearless

- Sarah Rae Vargas

- Gabriella Fortunato

- Loey Lane

- JessieRetro

Det är något som är väldigt underhållande med at kolla är andra visar kläder och berättar vad de tycker om dem. Sometimes glam är ju min all time favourite. Tycker detta konceptet borde finnas bland svenska youtubers med! Eller vad tycker du?


Likes

Comments

Här kommer några tips på serier. Jag har väldigt svårt att fastna för serier men här kommer dem jag har fastnat på!

- Grey's Anatomy

- The Blacklist (är just nu på säsong 4)

- One Tree Hill

- Downton Abbey

- Carrie Diaries

- Friends

- Sons of Anarchy

- Avatar - den sista luftbändaren (barnminnen!)

- Pretty Little Liars (om du har tålamod...)

- Modern family

Skriv gärna vad ni tycker om dem!

Likes

Comments