Idag så har det varit en extremt tråkigt dag, vädret har varit kasst och bara helt usel dag.
Jag var inte i stallet idag för att det blev så sent men var där igår. Då blev det lite
jobb på volten och det gick super han har slutat ramla in i volterna och rörde super fint i vänster varv! Kul att se att det har lönat sig med alla pass.

Idag har jag inte gjort så mycket när jag kom hem än att öva på något prov och bara typ ätit ( och jag ska inte göra något annat sedan heller ). Men det var allt jag ville säga idag så tills nästa gång hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig att jag bara kommer hålla på med detta på helger då jag inte kommer ihåg det när jag har skola. Så får vi se hur det går....

Men idag då då var jag hos min medryttarhäst som vanligt. vi tog bort allt hö som ligger på backen i hagen och blir blött nu när det regnat så, sedan tog jag en runda i hagen och hittade alla boots som varit försvunna sedan red jag barbacka en liten stund och sen var det inte så mycket mer.
Han var väldigt glad iallafall eftersom det var så fint väder så jag hoppas det är lika fint imorgon.

Likes

Comments

Jag har ingen ursäkt varför jag inte uppdaterat ville helt enkelt se ifall jag skulle sakna det.

Men till något annat. Denna veckan har jag inte varit i stallet förutom nu i helgen, lördag då red jag först på Sheridan och övade på traven lite han är verkligen en helt annan häst i skogen om man jämför med banan han är gladare utanför banan. tillbaka till ämnet han var ganska tisslig men han var duktig.

sen efter det red jag Felix en annan häst där som jag faktiskt inte ridit innan men det gick la bra men han är en väldigt pigg häst sedan idag red jag ut med Sheridan och Felix ( som någon annan red på ) sedan gjorde jag inget mer åkte hem efter allt var fixat och duscha och åt lunch sedan satte jag mig ner och började detta inlägg.

Likes

Comments

Idag kommer det ett litet senare inlägg för att jag fastnade i min film.
Men idag då, det har varit en ganska vanlig dag.
Jag kom hem med den tidigare bussen så jag var hemma runt 15,00 vilket var skönt.
Jag kom på att jag är tvungen att göra färdigt min teckning till bilden annars får jag inget betyg vilket suger eftersom jag kommer vara borta hela helgen och kommer få ta med den dit jag ska.

Hursomhelst så har det varit en ganska lyckad dag och jag ska upp tidigt så jag tror att det var allt jag hade och säga idag så tills nästa gång hejdå.

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan mulen och tråkig dag.

Allt börjar med att jag ska ta med mig en kaka till skolan och jag måste gå till bussen med den och sedan trycka in den i mitt skåp samtidigt som gympaväskan som är typ as stor. Så man kan säga att jag blev irriterad innan jag ens börjat skolan.

Sedan släpade jag hem formen till kakan innan jag skyndade mig och åt något innan jag cyklade till stallet kl halv 5 och var där 5 i typ.

Jag bara myste typ och borsta lite. Det blev mörkt så snabbt så det blev inte en lång dag i stallet idag.

Det var typ det jag ville säga så tills nästa gång hejdå.

Likes

Comments

Så idag har jag inte gjort mycket alls typ bara varit i skolan och kommit hem för ca 30 minuter sedan.

Men dagen har varit ganska okej det började med att jag försov mig, sen sista lektionen fick vi reda på att den matteläraren som alla hatar har blivit avstängd yaaaaaaay.

Just nu sitter jag här och ska vänta innan vi ska åka till stallet vilket blir om typ 1 och en halvtimme där vi ska ha bom.

För på tisdagar rider jag ju på ridskola och lördagar och söndagar rider jag på min medryttarhäst.

Varför jag rider så lite på medryttarhästen är för att det blir mörkt så tidigt och jag kan inte rida ut ensam med han för det går inte.

Asså historien om min och Sheridans framgång är ganska ironisk. Första gången jag satt på han visste han inte vad skänkeln var så jag fick gunga fram honom hahha och han var livrädd för bommar oh sånt. Men nu 1 år senare kan jag trava honom i form och i takt och han har hoppat 50cm vilket är jättebra då han slutade med travet för att han var sönder tränad.

Det var allt jag ville säga dag så till nästa gång hejdå.

Likes

Comments

Idag har jag inprincip inte gjort ett skit.
Jag gick till skolan som vanligt och har haft en jätte lång och tråkig dag där.
Om inte det var tillräckligt har jag huvudvärk just nu så jag ligger helt död i min säng.

Jag tror huvudvärken har något med vädret och göra för det är skitväder just nu.

Idag blir det ingen ridning eftersom jag måste cykla till stallet och när jag kommer hem är det nästan redan mörkt ute. Så resten av dagen ska jag typ bara kolla på film, jag skulle behöva göra franska läxan men för att vara ärlig vem orkar det? Alla beter sig som deras liv är perfekt nu förtiden men egentligen är ingen perfekt men alla bäst på att vara sig själv

Det var allt jag hade och säga idag så tills nästa gång hejdå.

Likes

Comments

Idag har varit en sån grå och tråkig söndag.
Jag vaknar som vanligt av mitt larm kl 9 och sen kollar man ut genom fönstret och typ ens dag förstörs av att det har börjat snöa?
Jag som precis börjat få vårkänsla!

Men till resten av dagen då, jag vaknade och så sedan åt jag inprincip bara innan jag cyklade till stallet kl 1 och var där i några timmar.
Idag var han väldigt pigg för ingen hade ridit honom denna veckan så vi tog en skritt tur i skogen.
Sedan var det lite fix i stallet och sedan begav jag mig hemåt igen. Sen dess har jag bara duschat och legat i sängen och har ingen aning vad jag ska göra sen men tills nästa gång hejdå.

Likes

Comments

Jag hade tänkt att börja med en blogg som ni kanske redan märkt. jag vill först testa och se ifall jag tycker om det.

Jag hade tänkt att denna blogg skulle handla först och främst om hästar och ridsport men kommer också ha lite inslag av vardagen osv.

Men vem har denna blogg då?

Jo jag heter Ida och är född 12 augusti 2003, jag har ridit sen jag var ca 4/5 år och ridit på olika ställen sen dess.

Idag rider jag på ridskola 1 gång i veckan och rider hos min medryttarhäst 3-4 gånger i veckan beroende på årstid.

Denna "medryttarhäst" är före detta travare som jag rider. Han (Sheridan hanover) var ganska känd innan och sprungit in 1,9 miljoner och varit ägd av stig h Johansson. Han är född 1999 alltså 18 år i år.

Det var nog allt jag hade och säga så tills nästa gång hejdå.

Likes

Comments