Foto, Makeup, Vardag

Smink: ögonskugga: Mac och Nyx. Fransar: house Of lashes.

Stickad tröja från holister. Skinnjacka, pälskrage. Skor från Johnnybulls. Solglasögon. Jeans från one teaspoon. En svart skinnväska

Likes

Comments

Foto, Hair

Hej på er!

Här nedanför kan ni se lite bilder från våran första kurs som var hantverk intro. Det har varit svårt och krångligt. Många gånger har jag velat slänga ut dockan genom fönstret för att antingen så blir allt bara dåligt eller så blir det inte som jag vill. Men samtidigt har det varit superkul och vi har en lärare i hantverken som är helt underbar! Det vi gjort i hantverk intro har bara varit grunder och så vi ska få känna på vad det är vi ska hålla på med. Efter lovet så ska vi börja med hantverk 1 och jag minns faktist inte vad läraren sa att vi skulle börja med där faktist. I skolan har det gått lite fram o tillbaka för mig ibland har jag bara blivit arg o gett upp om det vi gör på lektionerna och ibland har det gått jätte bra. Nu efter lovet ska jag inte ge upp alls för nu ska jag kämpa så mycket jag kan! Sån tur var att innan lovet så fick vi göra saker vi glömt att skicka in så jag fick in mina inlämningar. I hantverken så har vi fått ta bilder på det vi gjort och sedan svarat på frågor som vi fått av läraren eller så skulle vi förklara hur vi gjort våra grejer. Så det är sådant vi har gjort. Men nu ska det bli kul och se vad vi ska göra efter lovet.

Puss och kram på er sålänge! :)

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Hej på er!

Nu har jag inte bloggat sen nyår, jag har inte direkt en bra förklring om varför men jg har bara inte haft någon insperation eller motivation heller. det är igentligen min enda anledning men nu har jag verkligen bestämt mig för att komma igång med det igen.

Jag har bestämt mig nu under helgen att när skolan börjar så kommer ni få följa med mig under min skolgång och så får ni se hur min linje är och vad vi gör. Då får ni även se hur linjen är och min åsikt om saker och ting om linjen och det vi gör. För hitills i skolan har vi bara haft hantverk intro och makeup intro så det har varit mestadels grunderna och det har varit introduktion för hår och smink. Sedan kommer ni få läsa om min vardag och lite blandat som jag verkigen har bestämt mig för att göra. Jag hoppas ni kommer tycka om det i alla fall.

Just nu är jag nyvaken och sitter i köket och försöker planera kommande inlägg och dricker kaffe. Men vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt för jag har inget planerat förutom att jag ska börja planera morgondagens inlägg och om jag ska lägga upp något lite senare idag kanske. Idag kanske det bara blir en mysdag hemma.

Puss och kram på er sålänge! :)

Likes

Comments

Vardag, Foto

Hej på er!!

Igår åkte jag hem till Göteborg för i tisdags blev tåget inställt men när jag kom fram så hade jag nageltid för att göra nya naglar, det blev spetsiga naglar som är nude, svarta och silver glitter. Här nedanför ser ni bild på naglarna.

Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och skriver en inköpslista inför veckan för vad jag ska äta och så. Så jag väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi ska kunna åka och handla sen ska jag fixa lite andra grejer som att städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag verkligen. Förhoppningsvis ska jag färga min utväxt också och det får min mamma hjälpa mig med men det får ni se senare i så fall.
Men tänkte bara berätta lite kort om dagen idag så hörs vi senare.

Kram på er så länge :)

Likes

Comments