Hej! Förlåt att jag inte lägger ut så mycket längre! Jag tänker varje gång det händer ngt kul "idag ska jag lägga upp det här" och sen blir det inte av! Ja, ja, ja, nu är det iallafall dags att berätta ngt väldigt kul! Min lilla katt Cleo har fött ungar! De föddes egentligen förra torsdagen så de är precis en vecka idag men som sagt, jag är sjukt dålig på att komma ut i tid! Så i torsdags kl 9 på morgonen kom det 6 st små, små söta råttliknande varelser! En av dem, den som kom ut sist var redan död så den kanske man inte ska räkna med men jag gör det, så det var alltså bara 5 st kvar men det är ju väldigt bra de med! Sen så var det säkert ngt fel på en av ungarna för den kunde inte dricka, den fattade inte eller så hade den en sjukdom som katter brukar kunna föddas med som kallas för gomspalt. Det innebär då att katten har ett hål emellan nosen och munnen som då gör att ungen inte kan dricka så den dog tyvärr oxå... så nu har vi 4 kvar och alla kommer nog att överleva! Som det ser ut nu är det 3 killar och en tjej men vi är inte helt säkra så om ni har några söta kattunge namn så tipsa gärna! 

Så det var en litten uppdatering om vad som händer, om ni vill det så kan jag blogga lite om deras uppväxt och så men bara om ni vill det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag vet att detta inlägg är väldigt sent med tanke på att jag fick sommarlov i torsdags och idag är det lördag... men jag kände ändå för att göra ett inlägg om min skolavslutning för att även ifall jag har längtat till sommarlovet så kommer jag verkligen att sakna min klass under sommarlovet! Det började med att jag kom till klassen som stod och väntade på alla i en klänning från nelly som jag själv tycker är riktigt fin! sedan gick alla klasser en efter en upp till stadsparken och lyssnade på 5:orna som sjöng och andra som spelade olika instrument. Vi på skolan har en speciell tävling, dikttävlingen. Ja, man skriver helt enkelt en dikt och sedan röstar några lärare ut en vinnare i mellanstadiet och en i högstadiet och gissa vad? Jag vann över alla 4, 5 och 6:or! Det var super kul och jag blev så glad! Efter skolavslutningen gick jag, pappa, min kompis karin och hennes pappa ut och fikade. Det var helt enkelt en helt underbar skolavslutning och jag ska njuta av mitt sommarlov men jag längtar ändå till att få börja 7:an! så som sagt, det blev ett lite försenat inlägg men jag kände att jag ville lägga ut det. Hejdå!

Likes

Comments

​äntligen har jag skaffat en klänning till skolavslutningen från ellos! Den kommer om några dagar och jag är super spänd, jag hoppas den passar för annars blir det surt! Det är supersnygg(om du frågar mig) och jag är såååååå nöjd! Hoppas bara att den passar...

Likes

Comments

jag tog ett gott mellanmål med mandlar, björnbär och två chokladbitar för att jag var sjukt sötsugen!


efter det satte jag mig uppe i sängen och kollade på pretty little liars! Perfekt slut på dagen!

Likes

Comments

​idag var det konsert! Det var såå kul, alla sjöng superbra och jag filmade min kusin när hon sjöng (jag ska ladda upp den oxå). Det gick faktiskt bra på mitt solo fast jag var SJUKT nervös! Alla var super bra och jag är så stolt över alla! 

Likes

Comments

äntligen är de här! Mina underbara kusiner! Släktträff här hemma och det blev mycket sång, mycket skrik och mycket allt! Imorrn blir det konsert där vi ska sjunga! Jag ska sjunga solo och jag är lite nervös men inte överdrivet! Vi får se hur det går imorrn men för resten av familjen kommer det gå super! De sjunger så sjukt bra allihop!

Likes

Comments

Ja, jag har köpt helt nya skor! Jag tycker att dem är hyfsat snygga och bra med tanke på att de bara kostade 200kr! De har lite rött bak vid hälarna så till vissa outfits blir det lite fel men oftast funkar det eftersom att jag oftast har färger som man kan ha ungefär alla färger till, t.ex: svart, vit eller grått. Som sagt är det bra och jag behövde nya skor så jag köpte dem på lager 157.

Likes

Comments

Det är sällan man får glass efter maten, men det som är ännu mer ovanligt är när man får 2 glassar!

Likes

Comments

Äntligen har jag skaffat min nya blogg. Det var såååå jobbigt för ingenting ville typ stå på min sida! Allting bara krånglade men nu är det dags att börja blogga!

Likes

Comments