View tracker

Idag var det en stor dag för min lilla Daisy dog. Jag tog ledigt från skolan och direkt efter frukosten åkte jag, mamma och lilla Daisy till den lokala veterinären. Ca. 10 minuter efter att vi anlänt hade hon somnat i min famn. Det var en hemsk känsla när veterinären hade gett sövnings sprutan och hon sakta men säkert blev lugnare och till slut somnade. I den stunden kändes det som om hon var borta. Hennes lilla kropp var alldeles livlös och jag måste stöda hennes huvud för att det inte skulle hänga ner. Då var det dags för hennes operation. Jag lämnade över henne till veterinären som sedan gick iväg med henne till operationssalen. Sweet dreams baby 😢

Operationen tog väldigt länge och jag hade hunnit bli så orolig att jag nästan börjat gråta. Men efter flera timmars vätande fick vi äntligen hämta vår lilla kämpe. Jag bärde ut henne från veterinären och in i bilen. Hon var ännu helt borta men åh den känslan då jag fick henne i min famn. Jag skulle ha kunnat gråta. Älskar Daisy sååå mycket och redan tanken av att något skulle ha gått fel idag får mitt hjärta att brista.

Daisy blev då alltså steriliserad. d.v.s livmodern och äggstockarna opererades bort. No big deal kan många tänka men min Daisy har ett över 10 cm långt värkande sår med stygn som går över hela magen! så enligt mig var dethär en stor grej och jag har varit så himla nervös och orolig för det hela men nu är det äntligen över och läkningen kan påbörja. Och jag kommer sova med henne och ta ännu mer ledigt från skolan om det behövs. Den som aldrig haft hund eller nåt annat husdjur kommer inte förstå mina känslor i detta men alla ni som har djur eller haft vet hur otroligt kära dom små kreaturerna blir.

Daisy är som min lilla bäbis och jag skulle göra nästan vad som helst för henne. Hon har funnits med i mitt liv i bara lite över fyra år, men dessa fyra åren har faktist varit dom tyngsta, mörkaste och jobbigaste åren i mitt liv kan jag lugnt säga. Och i alla dessa jobbiga stunder har hon funnits där. Hon har funnits där när mamma insjuknade andra gången i cancer. Hon fanns där när jag insjuknade i anorexi. Och det är så mycket annat som hänt som jag inte ännu kan prata om, och alltid har Daisy funnits där som tröst. Daisy är min lilla ljusglimt i mörkret och hon slickar bort mina tårar när jag gråter, hon gör mig alltid glad och får mig att skratta när jag minst vill. Och när jag kommer hem från skolan viftar hon lyckligt på svansen, rusar fram till mig och hoppar upp i min famn! Utan henne skulle inte mitt hjärta vara helt!

Åh vilken roman dethär blev men är bara så lättad att hon är lyckligt hemma och att operationen gick bra så nu bara flödar alla tankar och känslor ut 😂 Hahaa, Just nu sitter jag framför vår eldstad och njuter av värmen och lilla Daisy ligger precis bredvid mig i sin säng och tittar på mig. Mamma älskar dig. ❤️

Likes

Comments

Här är några av mina framtida drömmar/planer. Vissa kanske mera realistiska än andra.

1.

För det första lovar jag att jag kommer skaffa en shäfer! ( German sheperd ). De är nog en av de finaste hundarna på jorden. Så otroligt ståtliga, vackra, pålitliga och trofasta! Vill ha min egen lilla vakthund. Vill lära den att bli riktit duktig och lydig. Och skulle älska att springa med en shäfer ute i skogar och busa och härja med den. En dröm för framtiden som jag absolut kommer förverkliga!

2.

Jag skulle verkligen vilja flytta till USA när jag blir äldre. Har varit dit en gång och älskar redan stället så sjukt mycket. Skulle gärna flytta till väst kusten, till kalifornien. Skulle ju vara rena drömmen. Det tror jag alla kan hålla med om. Men vi får ju se hur det blir med framtida studier, jobb, livssituation och min ekonomi förstås. Hahaa.

3.

Och ett ord: DANS! Åh drömmen skulle ju vara att få ett arbete inom dans men såpass bra är jag inte men njuter verkligen av att dansa och det ger mig väldigt mycket! Och skulle vilja dansa mer i framtiden än vad jag gör nu. Kanske gå med i någon dansgrupp eller nåt liknande! Och låt oss ta en minut för att kolla på en av mina idoler inom dans; Monica Gold. Damn Gurl you got it! Hennes koreografier och attityd är bäst! Enjoy!

4.

Att hålla på med nånting inom bilsportsvärlden är oxå en av mina drömmar. Och speciellt nu när jag fått körkort och fått börja köra bil påriktit! Pappa har ju flera tävlingsbilar och tävlar själv så det skulle verkligen inte vara omöjligt! Min idol inom detta område är Leona Chin. The queen of drifting! En av dom tuffaste tjejerna jag vet! Åh ser upp till tjejer som håller på med bilsport! You go girls!

5.

Att bli kriminalpolis eller hemlig agent är ju den största drömmen jag har. Seriöst. Åh älskar alla filmer och serier med kvinnor som är agenter och poliser! Intelligence and a gun is so freakin sexy! Vet att riktiga livet inte är som i filmer men som sagt låt mig få drömma 😂

Här är nu dom drömmar, mål och planer jag har.

Som ni ser så kommer jag flytta till Kalifornien, skaffa en trofast shäfer, bo med den i mitt hus, dansa mig till jobbet som the new drifting queen och på fritiden kommer jag jobba som hemlig agent! Ser ni! Allt kommer ordna sig! End of story

Likes

Comments

View tracker

Följ med oss Dahlar på beach volleyboll till IKSU sport center i Umeå. Vilka tuffa matcher det var!! Beach volley är något vi alla älskar och vår släkt har spelat det sedan urminnes tider. Ingen skulle vinna oss i en match. Vi Dahlar har ett otroligt bollsinne i vårt blod! Så tacksam för dagarna vi fick spendera med våra nära och kära i sverige.

Likes

Comments

Hej på er!

Ojojoj vad jag lovat och lovat att börja blogga aktivare men aldrig blir det av. Men nu kommer jag inte lova nåt jag inte kan hålla. :D Men kommer nog börja blogga aktivare nu eftersom det faktist är ganska mycket som kommer ske i mitt liv de närmsta månaderna. Mer än så kommer jag inte säga nu ;) men ni får väl se och hänga på vetja! :D

Och måste ju bara tipsa om min och Demis youtube kanal med himla roliga vloggar och en massa busigheter ;)

Likes

Comments

Äntligen är det höstlooov! Jag har börjat lovet lugnt med mys, tända ljus, vampire diaries, musik, te och min lilla doggie. Hade dock en riktigt obehaglig upplevelse igår. Jag och min lillasyster var ensamma hemma och mot kvällen när det blivit mörkt fick jag en konstig känsla av annan närvaro i huset än bara jag och hon. Vågade knappt gå och lägga mig men somnade till sist. På morgonen när jag vaknade och kollade mobilen var det flera okända nummer som ringt mig 2 halv tre på natten! Och ingen har någonsin ringt mig på natten tidigare. Fy vad jag ryste till av obehag. Kan ju vara ett sammanträffande allt det hela, är väl bara lite för paranoid. Som tur har både mamma och pappa kommit hem nu så behöver inte vara rädd!

Hoppas ni alla får ett fint höstlov! 

Likes

Comments

Åh dessa grejer är några av de jag allra mest skulle vilja ha just nu! Får i värsta fall vänta på julen och se vad tomten kommer med som min lillasyster sa åt mig! Hahaa. 

Likes

Comments

Söndag och första dagen jag känner att jag orkar vara på benen. Har varit riktigt förkyld i över en vecka men det kanske börjar släppa nu äntligen. Planer inför inkommande vecka är att vara i skolan förstås. Sen ska jag träffa Demi finally! Vi har försökt träffas i över en vecka men har varit i så dåligt skick så det inte gått. Sen ska jag till Jeppis körande på onsdag för samtal vid polikliniken och för att träffa Victoria förstås! Lillasyster har även ett uppträdande där så ska fara och lyssna på henne! Hoppas bara alla förkylningar håller sig bort från mig i fortsättningen! 

Ha en superfin söndag <3 

Likes

Comments