View tracker

Då börjar höstlovet lida mot sitt slut. Det har varit så skönt då man äntligen bara fått koppla av och umgås ordentligt med familj och vänner! Har varit till seinäjoki, haft sleepover med Demi, myst och kollat filmer, gått i skogen, käkat massa god mat!!!, haft myskväll med Madde, suttit barnvakt åt två härliga små killar, Arnold och Pablo Diego, och mycket mer.

Hoppas nu bara att man orkar ta itu med skolan igen på måndag, fy!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen är det höstlooov! Jag har börjat lovet lugnt med mys, tända ljus, vampire diaries, musik, te och min lilla doggie. Hade dock en riktigt obehaglig upplevelse igår. Jag och min lillasyster var ensamma hemma och mot kvällen när det blivit mörkt fick jag en konstig känsla av annan närvaro i huset än bara jag och hon. Vågade knappt gå och lägga mig men somnade till sist. På morgonen när jag vaknade och kollade mobilen var det flera okända nummer som ringt mig 2 halv tre på natten! Och ingen har någonsin ringt mig på natten tidigare. Fy vad jag ryste till av obehag. Kan ju vara ett sammanträffande allt det hela, är väl bara lite för paranoid. Som tur har både mamma och pappa kommit hem nu så behöver inte vara rädd!

Hoppas ni alla får ett fint höstlov! 

Likes

Comments

View tracker

Åh dessa grejer är några av de jag allra mest skulle vilja ha just nu! Får i värsta fall vänta på julen och se vad tomten kommer med som min lillasyster sa åt mig! Hahaa. 

Likes

Comments

Söndag och första dagen jag känner att jag orkar vara på benen. Har varit riktigt förkyld i över en vecka men det kanske börjar släppa nu äntligen. Planer inför inkommande vecka är att vara i skolan förstås. Sen ska jag träffa Demi finally! Vi har försökt träffas i över en vecka men har varit i så dåligt skick så det inte gått. Sen ska jag till Jeppis körande på onsdag för samtal vid polikliniken och för att träffa Victoria förstås! Lillasyster har även ett uppträdande där så ska fara och lyssna på henne! Hoppas bara alla förkylningar håller sig bort från mig i fortsättningen! 

Ha en superfin söndag <3 

Likes

Comments

Detta kommer bli ett mycket meningsfullt och gripande inlägg, så håll i er.... Jag... Jag skojade bara!

Hola! Andra perioden drog igång idag och jag hade full dag (enligt mig, hahaa) alltså från klockan 8 till 14. Var extra jobbigt att orka ta sig genom dagen eftersom jag är och har varit ordentligt förkyld i fem dagar nu. Och att fara till skolan idag var ett stort misstag eftersom jag nu börjat må sämre igen. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Bra jobbat Ida, bra jobbat!

Som tur så har jag ingen skola imorgon så får bara ta det lugnt och vila. Så det om det. Inte så mycket intressant just nu men återkommer när det hänt nåt i mitt liv (vilket skulle bli aldrig) såå återkommer nog innan det!

Likes

Comments

Här kommer en höstlista med några frågor jag hittade på nätet. Alltid mysigt att fundera på sånahär saker på hösten. So here we go!

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa är de underbara färgerna! att det blir mörkare, man får börja tända ljus och elda i spisen, man kan se stjärnhimmlen på kvällen och så får man bara mysa under filten med myskläder och dricka varmt och glöm inte HALLOWEEN!

Det sämsta är nog att det blir så kallt, att skolan börjat och att jag ofta blir så förkyld till hösten.

Vilka är dina favorit låtar som du kommer att spela nu i höst?

Mina absoluta favoriter för denna höst är bland annat;

Blow Your Mind Mwah, Take Your Time, Peter Pan, Little Toy Guns och Cold water.

Hur ser din höstoutfit ut?

Jeans, College tröja, ett par Nike Airs och min varma vita väst.Vad kommer du äta i höst?

Allt som heter mat ! Speciellt pajer av alla de slag nu när man fått ett lager av bär och äpplen i frysen.


Vad kommer du dricka i höst?

Te, finrexin antagligen och chai lattee! Mest varma drycker.


Vad kommer vara din största förändring i höst?

Jag tror det är att jag fyllt 18 och har körkort och bil. Jag kan köra till skolan och till Jakobstad och behöver inte längre ta bussen överallt.

Vad kommer vara din största utmaning i höst?

Att gå i skola och samtidigt kämpa mot ätstörningen. Det är nog det tuffaste just nu.


Har du någon resa inplanerad till närmsta framtiden?

Inte längre bort än till sverige.

Likes

Comments

Throwback till hösten 2014 då jag precis blivit inlagd på avdelningen. Jag med mina underbara fighters

Likes

Comments

Ledsen för dålig uppdatering på senaste. Har helt enkelt inte haft något att skriva om. Meen jag har mest lyssnat på musik, kört, 🚓 lyssnat på musik, kört och lyssnat på musik. Här är mina favoriter för tillfället ❤️

Likes

Comments

Då har även jag blivit myndig! Äntligen!  Tog körkortet samma dag jag fyllde och hela helgen har vi bara firat! Är allra gladast över mitt körkort. Så skönt att bara kunna ta bilen då jag ska till skolan, kompisar eller Jeppis! Och har ju den lyckan att jag även fått egen bil! Inte alla som har den möjligheten. Är så tacksam. Har dock dragit på mig en förkylning nu och har egentligen varit halvsjuk ända sen torsdag men har kämpat mig igenom uppkörning, festordnase och själva festen. Idag sa det dock stopp och har måsta inhibera alla planer och arbeten för dagen och bara trycka in kopplingen och stanna upp ett tag och vila. Har haft en superfin födelsedagshelg och så glad för alla som kom och hade möjlighet att fira den med mig. 

Likes

Comments

Idag var det min sista dag som ett barn. Imorgon fyller jag 18. Är otroligt taggad. Har inte så mycket annat att säga, hahaa. Min helg kommer bestå av kalas, mat, och mat och lite mera mat! Hahaa. Och förstås körase om jag lyckats få körkortet! Tagga Tagga Tagga!!!!

Likes

Comments