Header
airotsiH

Ja vad ska man säga om gårdagen.

Vi gick upp och åt frukost och tänkte att vi skulle åka till mormor I bastuträsk men när vi hade åkt en liten bit så var det stopp på vägen. En lastbil hade glidit ner halvt I diket och det stod 3 andra lastbilar och väntade. Så efter ha pratat med en polis så vände vi och tänkte att vi åker en Annan väg men då var vi tvungna att åka nästan hela vägen hem först. När vi väl hade gjort det så nästan hemma stod det 4 lastbilar I väntan på bättre tider. Vi åkte förbi dom och kom bara ungefär 1 km sen var det bara blankis överallt så vi bestämde oss för att åka hem istället och bara ta en vända till affären.❄️🌨️

Väl hemma så började jag sätta upp lite julbelysning, ja det är lite tidigt men jag kunde inte hålla mig. Under tiden jag gjorde det så tappade dottern mjölkpaketet från kylskåpet så ser var mjölk överallt. Det rann till och med in under kylskåpet. Så det var bara att städa massor.
Sen fortsatte jag med belysningen.

Kom in i köket och tänkte att jag skulle sätta upp en fönsterlampor så det skulle bli lite mys belysning. Hämtar en krok och börjar klättra upp på en stol. Når inte så bra som jag skulle vilja så sätter mig på bordet. Väl uppe på bordet så känner jag att det helt plötsligt gör ont överallt. Bordets ben gav vika och jag faller ner på golvet och tar med mig allt som låg där, även lampan som jag skulle sätta upp. Har sönder fönsterbrädan och lampan och sitter på golvet chockad. Dottern kommer in och undrar vad jag gör och blir också chockad. Skit också tänker jag och känner hur det värker överallt.
Jag fick ett stort blåmärke på armen och ett litet på benet.🤕 Men jag struntade i det, det var ju glas och saker på golvet som måste städas upp. Så det var bara att börja.
Sedan hämtade jag skruvdragaren för att kunna skruva upp och laga fönsterbrädan.🛠️

Jag är en sån person som inte klarar av att se saker trasiga så måste alltid fixa på en gång.🔨🛠️🔧

Sen på kvällen kom syrran och hennes familj och vi åt våfflor med grädde, sylt och glass. Super gott  😋.Sen efter maten spelade dom gitarr hero medans jag tittade på. Jag tycker inte om det för jag är så dålig på det så jag blir bara arg. Är mycket bättre på att spela riktig gitarr. Det är inge svårt.🎸
Sen blev det idol 😃

Efter idol så gick vi och la oss och när barnen hade somnat så gick jag och duscha och det var så skönt efter en sån jobbig dag.
Den började dåligt men slutade bra 🙂

Vad ska ni göra idag?

Jag ska åka pulka och ha skoj för syrran och hennes familj kommer idag också. Sen ska vi äta rostbiff med potatisgratäng. Ska bli supergott. Längtar verkligen 🎿🍷🍽️🍇

Beställde också nyss 2 stycken color b4 extra. Så ska av färga håret i veckan. Och sen blir det att beställa en klipptid till mig och dottern så vi ska få ha våran mor och dotter dag.
Får se hur avfärgningen blir. Det blir intressant då jag aldrig gjort en förut. 🙂

​Hannah Tjärnström 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Detta har jag köpt på Aliexpress. Super snygga och super sköna 😃

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

@Lifeandkids gjorde ett bra inlägg där hon vill att vi ska boosta oss själva.
Jag tänkte göra ett inlägg jag också och boosta mig själv.

Jag är stolt över mig själv att jag alltid gör mitt bästa för att vara en bra mamma.
Barnen har det alltid bra och dom får den kärlek dom behöver.

Jag är glad över att jag äntligen lyckats börja måla igen.

Jag är stark I mig själv och klarar av att göra många saker samtidigt.

Jag tar inte skitsnack längre och kan stå på mig när det blir jobbiga situationer.

Jag kan hålla mitt hem städat och trevligt även fast jag är så trött då jag sover så lite på nätterna.

Är stolt över att jag alltid ser framåt och ser det positiva i allt som händer. Om det händer något dåligt så gräver jag inte ner mig I det utan ser till det positiva så att jag kan gå vidare i livet.

Jag är stolt över mig själv att jag lyckades lämna ett tidigare förhållande där jag blev psykiskt och fysiskt misshandlad och att jag lyckats ta mig så långt till den jag är idag.
En stark och självständig kvinna.

Det känns bra att boosta sig själv.
Man gör det alldeles för sällan då jag tycker att dagarna bara rullar på alldeles för snabbt så måste man stanna upp och tänka på allt man faktiskt klarar av här i livet.

Du är duktig och du är helt underbar som person.
Glöm aldrig att du är unik som du är och försök aldrig vara någon annan än dig själv 😃😃😃😃😃😃😃😃😃
😍😍😍😍

Ta vara på dagen och gör det som du blir lycklig av.
Glöm aldrig bort vem DU är.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Är så trött. Är vaken för sonen måste ha mat 🙂 ibland önskar man att man bara kunde få sova.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Påväg och ska hämta på dagis

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Kört dottern till dagis. På vägen hem började solen komma upp och lyckades fånga den med kameran. Det är så snyggt när den lyser mellan träden och träden blir gula i topparna och lyser upp bara vissa saker. Älskar att fota. Lyckades fota trädet hemma och trädets grenar bildar ett hjärta.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Spelkväll med dottern😃 sambon och sonen sover. Trötta tydligen. Det är väldigt tyst i huset.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Natten avklarad och barnen sov gott. Vi har idag stannat hemma från dagis för att kunna leka med kusinen. Så vi har lekt och åkt pulka i backen på åkern. Super kul. Jag åkte flera gånger men blev lite små blöt när snön åkte upp på pulkan.
Drog med sonen också I vagnen, var lite tungt men det gick ändå. Är man envis så går det. Sen efter vi hade åkte pulka så gick jag och plockade fram sparkarna så vi kunde åka på en promenad. Sonen fick åka spark för första gången i sitt liv. Han var så nöjd så.

Sen skjutsade jag hem dom.
Men på vägen hem så höll jag och dottern på att krocka med en stor älg som sprang över vägen. Jag såg den i vägkanten så tvärbromsade men bilen bara gled. Som tur var så hann älgen precis springa över vägen så jag missade den. Vart lite små rädd att jag inte skulle hinna missa den eller att den skulle stanna helt plötsligt. För då hade jag åkt in i honom.
Men den var väldigt fin.
Hann tyvärr inte ta kort på den. Men lägger ut en fin bild på en annan älg. 🙂

Sen blev det mannagrynsgröt med jordgubbar till kvällsfika 🙂

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments