Header
airotsiH

Julgranen uppe och pepparkakshuset är klart. Inte det snyggaste pepparkakshuset men vi gjorde det iaf själva jag och min 5 åring.
Nu börjar snart stressen med allt som ska handlas till julmat och städa hemma så det är fint och rent.

Men först är det stressigt med förhandling i vårdnadstvisten på tisdag. Är nervös som sjutton och nervös för att säga fel eller glömma säga viktiga saker. Men som tur är så blir det via video konferens så då slipper man alla människor som ska titta på en runt om med dömande blick. Dom är ju fortfarande där men jag ser dom inte så då är det lättare.
Förra gången så var jag i salen och det var så himla jobbigt.
Men håller tummarna på att allt ska gå bra och att jag en gång för alla vinner vårdnaden om dottern. Och att umgänget blir bra.

​Hannah Tjärnström 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag passade jag på att jul handla lite så det blir mysigt hemma till första advent och jul. 🙂
Längtar tills granen ska kläs. Men det gör vi andra advent.
Köpte även en julklapp till sambon. Han vill ha en morgonrock😃
Var även tvungen att köpa Lucia kläder så att dottern kan vara med i luciatåget på förskolan.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Avfärgar håret ikväll. Blev skillnad men syns inte så jätte mycket på bilden. Men håret blev med brun orange guld istället för rött. Så är nöjd för stunden. Får se om jag gör en nu avfärgning om nån vecka om jag inte är nöjd fortfarande då. 🙂

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Diskat flaskor och kokat dom innan sovdags. Nu är jag trött så ska gå till sängs. Ska upp ganska tidigt imorgon för att åka på kalas hos min farmor som snart fyller år.
Blir smörgåstårta. Mums.
Fick bild av min pappa på tårtan och den ser väldigt god ut.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Klickat hem lite saker från Aliexpress igen 😃 kan inte låta bli.

Måste ha en ny skötväska då min gått sönder och sen vill jag att nagellacket ska sitta längre än bara en halv dag.

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Snart bär det av till en kompis för house of Lola. Ska bli jätte skoj 🙂

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Idag när jag klev upp så tittade jag ut genom fönstret för jag tyckte att det verkade blåsa så mycket. Vad ser jag, jo massor med snö. Snö överallt och det är storm.
Fixar dottern och tar oss ut till bilen. Vi lyckas åka till dagis men plogar oss igenom snön med bilen. Tänker på vägen dit, skulle jag kanske vända och ha henne hemma idag. Men vi tar oss till dagis. Jag åker hem och det bara fortsätter snöa. Sambon går upp och försöker köra bort lite snö med snöslungan men snön bara blåser tillbaka.

Ingen har plogat på våran väg och inte heller på stora vägen utanför och på hela vägen till dagis. Jag känner bara att vi kommer bli insnöade så jag tar mig ut igen och tar sats ut igen med bilen. Måste åka och få hem dottern. Ingen har plogat än så jag plogar mig igenom hela vägen till dagis. Det är bara att hålla farten och hoppas på det bästa. Vägen syns inte utan jag får följa pinnarna på kanterna. Hämtar dottern och vi plogar oss hem. Hoppas på att vi ska kunna hinna hem innan vägen försvinner helt.

Kör upp på uppfarten och svänger om där jag ska stå med bilen men fastnar. Kör fast i snön och det är bara is under så kommer ingen vart.
Där fick vi stå.
Sambon skulle sen åka till jobbet så vi gick ut båda två och lyckades flytta min bil lite grann efter många försök. Dottern passar sonen och står och tittar ut.
Min bil fastnar igen men vi har en väg förbi så att sambon ska kunna köra där. Han sätter sig i bilen och vi inser snabbt att han kommer ingen vart. Det är snö och is så han sitter också fast.

Så nu är sambon hemma och bilarna är fast och vi är insnöade. Så drygt.

Det fortsätter snöa och storma och jag hoppas att det slutar snart. Ska ju till bvc imorgon vid 13 så måste ju få loss bilen.

Har ni massa snö?

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments

Min nya hobby att se det roliga/snygga coola I lite spilld mjölk.
Eller rättare sagt se det positiva i det jobbiga situationerna😃

​Hannah Tjärnström 

Likes

Comments