Kod för att importera min blogg till Nouw: 7601742173

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag övar och övar och idag såg det ut såhär. Jag har aldrig kommit så djupt när jag stått fristående. Jag gör nya saker varje dag :) De senaste två veckorna har jag haft en fantastisk utveckling. Jag har gjort box jumps från en ny höjd, jag har klarat av min allra först "höft touch" i både fristående och mot vägg (alltså att ena handen nuddar höften så att man enbart står på en hand. Lägger upp bildbevis) , jag har lyckats stå stilla i standing splits (dock kan jag inte gå ner hela vägen i split än) och sen detta som ni ser i videon under. Jag har gjort en otrolig utveckling i mina handstående. Nu står jag i minst 30 sekunder varje gång. Jag har verkligen fått till min balans!!

Likes

Comments

Just nu arbetar jag på två saker: En långsam Front Walkover (Jag kan reda göra vanlig handvolt+spagathandvolt) och Press Handstand. Detta ska jag klara av innan året är slut. Jag har tidigare haft alla delar i en front walkover, men har förlorat att till exempel kunna gå upp från bryggan. Sedan handlar ju allt om att få det att gå smidigt och enkelt. 

Likes

Comments

Såhär ser mitt hår ut utan någon styling alls. Bara borstat! Det är lite småvågigt, fram för allt underhåret. Min lugg har alltid varit lite tjockare och rakare. Även överhåret.

Likes

Comments

Idag åkte min pappa och lillebror till Halmstad där vår (pappas) Ford Mustang Convertible 2015 stod! Alltså detta är så roligt och jag kan inte vänta på att få köra den... iiih!!

Letar upp all information det går att få om bilen, så intressant. Bilar är så kul!!

Video om bilen
https://www.youtube.com/watch?v=2paeZm_bs_E

Kan inte fatta att den är vår!! Bilden nedan tog min lillebror, Filip, i Vetlanda under dagen där min andra lillebror, Lukas, pluggar och spelar bandy. Den andra är på pappa!Likes

Comments

Jag övar på handstående varje dag. Vilket jag gjort ca 2 år tillbaka. Egentligen så började jag med det när jag

var liten och gick på gymnastik men sen hade jag ett uppehåll på ja, 10 år? Jag gjorde väll det då och då men inte som träningsform.
Jag är duktig på både fristående samt mot vägg och jag förbättrar mig hela tiden! Mitt rekord mot vägg är 2.02min. Då vek sig armarna rejält, haha!
Fristående ligger väll mitt rekord på 25-30sek. Har aldrig klockat det men skulle gissa på något sånt.

Jag har provat att köra 2 min ett antal gånger efter jag klarade det men kroppen orkar inte. Jag kanske var väldigt, väldigt pigg då eller något men hur som helst så vill jag nå dit igen och känna att det är enkelt. Så sedan en vecka tillbaka ska jag, varje dag, köra minst 1-2 ggr minst 1min mot väggen.
(Fritt handstående kör jag hela tiden så behöver inte ens utmana mig att göra det). Dock mot väggen behöver jag klocka och har en utmaning nu så att jag inte glömmer bort det! Jag kommer förmodligen avancera till 3-4ggr om dagen snart!
Som jag skrev så är det minst 1 minut men det brukar bli ca 1.10-1.20 min varje gång.

Utmaningen har inget utgångsdatum utan kommer att fortsätta tillsvidare! När det gäller handstående har jag delmål men inga slutgiltiga mål! Jag vill kunna hur mycket som helst :)
Jag ska även börja att köra handstående på bar tänkte jag!

Jag filmar nästa gång jag kör och ytan är bra för att filma.

Tog den här bilden på en promenad den typ allra första våriga dagen i år!! :)

Likes

Comments

Köpte ett par nya skor i veckan! Var egentligen inne för att köpa ett par Adidasskor (Superstar eller likn) men de fanns inte inne så blev dessa istället. Helvitt är så snyggt!

Idag bär jag dessa tillsammans med svarta jeans och Busneljacka. Ikväll blir det 45in Prformance hi-intensity samt 75min ashtanga yoga!Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att köpa en ny kamera nu! Jag har en bra systemkamera men det går inte att filma med den :( Sen jag fick min iPhone 6 plus så har jag varit nöjd men har nu insett att jag verkligen vill ha en smidig och grym kamera för både bild och film som är Ännu bättre än min iPhone. Så jag har kommit fram till att jag ska köpa en Canon G7 X. Den verkar så bra och efter att ha sett en del videobloggar på youtube är jag övertygad.

Erfarenhet, någon?

Likes

Comments