Header

Tjenare

Idag har det inte hänt jätte mycket. Var på paro på Ica mellan 09.00-12.00 och det var faktiskt väldigt kul. Det är många som rynkar på näsan och bara "men ni har ju gått ut" och ja vi har gått ut men jag vet inte hur jag ska göra med gymnasiet. Så min syo tyckte jag skulle passa på att praoa och se om de "hjälper" mig med valen och så. Kan berätta mer om de sen när jag själv vet mer ;) När jag kom hem från Ica så fick jag världens huvudvärk. En sån huvudvärk när varken Alvedon eller sova hjälper. Så låg i min säng nästan hela eftermiddagen och såg på Wilmasbeauty. Alltså börja se på henne igen igår (efter min Youtube paus) och jag älskar hennes videos. Nu på kvälls kvisten så har min huvudvärk släppt så passar på att fixa lite med bloggen.

Har insätt en sak alltså jag är verkligen en kvälls människa. På dagarna ligger jag helst i min säng och ser på Youtube. Ligger och tänker "efter detta klipp så ska jag städa/blogga/gå ut. Men ligger bara kvar och ser på fler videor men nu när klockan är strax efter 21 så blir jag jätte taggad på att blogga och greja. Å jag blir inte trött förens typ 1, 2 haha. På mornarna så är jag typ som en zombie när jag blir väckt sedan så när jag väll vaknat så är jag inte speciellt trevlig.

Är du morgon eller kvälls människa??

Hoppas ni har ett super bra sommarlov!

Xoxo


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min nya jacka som jag köpte igår. Den köpte jag på New yorker.

Xoxo

Likes

Comments

Hejsan

Idag har jag köpt en ny dator, så nu kommer jag kunna blogga mycket mer. :) Har precis gjort mig i ordning alltså sminkat och fixat mig. Nu sitter jag och lyssnar på musik å ska snart äta frulle sedan ska jag dra på marknad. Det regnar inte nu så vi hoppas på att det håller sig regn fritt. Mer har jag inte att säga just nu.

Xoxo


Likes

Comments

Hejsan!

Idag så har jag vart till tandläkaren och lagar min tandställning som jag råkade ha sönder. Vi hade tid klockan 10.00 så jag gick upp klockan 08.00.. usch de är inte kul speciellt inte när man vänt på dygnet.. ;) När tandställningen var fixad så åkte vi och shoppade. Jag köpte lite små krafs från Rusta och dollarstore ;) Sedan drog vi och käka vid donken. När vi kom hem så drog jag och en kompis till Blg för att jag skulle köpa en jacka. Den var faktiskt på rea så de var ju trevligt. Är jätte nöjd med jackan och bilder kommer. När vi var klara i blg så åkte vi hem till min kompis och umgicks en stund sedan drog jag hem. På kvällen har jag bara sätt på serier och chillat. Imorgon så ska jag på marknad. inte jätte taggad då det ska regna.. Men men det blir säker kul en då. Mer änså har jag inte att skriva om. Hoppas ni har ett bra lov så hörs vi.

Xoxo

Likes

Comments

Hejsan!

Idag så mådde jag inte så bra på förmiddagen så jag missade en sak som vi skulle gjort med klassen.. På eftermiddagen så mådde jag bättre så jag följde med mamma och handlade, sedan baka jag när jag kom hem och dem blev grymt goda. Ida hjälpte mig att fota lite bilder på mina skolavslutnings kläder och de blev några bra bilder som kommer ut imorgon på kvällen. Sedan såg jag en video på youtube som sasha hade lagt ut. Tycker alla ska kolla på den då hon säger mycket bra i den video. Den videon fick i alla fall mig att tänka lite så tycker ni ska se den. Jag länkar den videon längst ner i inlägget.

Jag såg för ett bra tag sedan på en serie som heter American horror story. Men jag såg aldrig klart på den.. Så jag tänker se om den serien och se hela då det är en sjukt bra serie. Tycker även ni ska se den ;)

Hoppas ni har de bäst!

Xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej

Jag har en bestämt mig att jag vill ta bloggen mer seriöst och satsa på den. Så jag tänker mig 1-3 inlägg per dag är väll lagomt eller?
Fast inte 3 på släng utan då ska dem va utsprida över dagen.
Va tycker ni?
Xoxo

Likes

Comments

linnea_00karlsson@linnea_00karlsson