Rás

Och nu är det barmark igen! Men vad gör det, jag och några andra hann ju tolka efter hästarna! Mer om det sedan. En oredigerad bild på Rás som jag tyckte blev så fin på henne i förrgår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Rás

I lite mer än en timme fick hästarna jobba i snön idag 😄❄️

Snöstylta på mulen ;)

Bästa snösulorna, funkar SÅ bra. Någon mer som använder sådana?

Hur underbart ör det inte att tölta fram på snöstigar?!

Likes

Comments

Rás

3 timmars tur med 7 hästar som mest! 😄 Sååå roligt tyckte hästarna som var superpigga! Våfflor väntade vid torpet innan det var dags att rida hem, hur mysigt som helst, älskar långturer! Varning för mobilbilder med sämre kvalité 😉

Likes

Comments

Rás

Idag red vi så hästisen blev riktigt svettig. Tölt och galoppträning. Och mycket sidförande övningar och ryggningar. Imorgon planerar vi rida långtur till våffelstugan om vädret inte hindrar oss.

Likes

Comments

Equipment, Rás

Micklem Multibridle bettlöst förstärkt sidepull. Det bästa bettlösa vi testat! Sitter jättebra på huvudet och åker inte åt sidan vid tygeltag. Såg nu att ena katten som vanligt kom med på ett hörn ;)

Likes

Comments

Equipment, Rás, Träning

Har ridit bettlöst nu i ca 3 veckor. Tog bilder på tölten idag och det var mindre roligt att se resultatet.. vad svårt det ska vara att få till det. Väldigt framtung, mycket svårare att få aktivierat bakkärran när man rider bettlöst. Någon mer som jobbat med tölt bettlöst och har fått till det bra? Tänkte tävla till våren, men när jag ser bilder och video känns det långt bort.

Nya islandströjan är iallafall fin :D

Likes

Comments

Equipment

Jag är svag för detaljer som är hästinspirerade. Fick tag på ett fint halsband på Göteborg Horse show (som jag vann biljetter till via Carl Hedin!) ^^ med två stigbyglar. Har länge spanat in Gina Tricots hästkollektioner, men smyckena säljer alltid slut på nolltid. Så även denna gång, men på Eurohorse var jag och kompisen snabba med att köpa :)

Likes

Comments

Rás

25 februari och det är någon minusgrad och strålande sol idag! Lite nya bilder på lurvbollen.

Likes

Comments