Equipment, Rás, Träning

Har ridit bettlöst nu i ca 3 veckor. Tog bilder på tölten idag och det var mindre roligt att se resultatet.. vad svårt det ska vara att få till det. Väldigt framtung, mycket svårare att få aktivierat bakkärran när man rider bettlöst. Någon mer som jobbat med tölt bettlöst och har fått till det bra? Tänkte tävla till våren, men när jag ser bilder och video känns det långt bort.

Nya islandströjan är iallafall fin :D

Likes

Comments

Equipment

Jag är svag för detaljer som är hästinspirerade. Fick tag på ett fint halsband på Göteborg Horse show (som jag vann biljetter till via Carl Hedin!) ^^ med två stigbyglar. Har länge spanat in Gina Tricots hästkollektioner, men smyckena säljer alltid slut på nolltid. Så även denna gång, men på Eurohorse var jag och kompisen snabba med att köpa :)

Likes

Comments

Rás

25 februari och det är någon minusgrad och strålande sol idag! Lite nya bilder på lurvbollen.

Likes

Comments

Horses

Red en tur själv i mörker, blåst, regn och på isiga vägar. Vill ha sol, vår och värme nu!! Annat väder vad det i fredags, långtur på 3 timmar i snö och sol ☺️

Likes

Comments

Rás

Här om veckan var det så här vackert vid stallet. Saknar!

Likes

Comments

Rás

Rás har behandlats med akupressur i veckan. Hoppas nu att de hårda musklerna ska bli bättre efter några behandlingar. Nån annan som behandlat hästen med akupressur?

Likes

Comments