Equipment, Horses

Nu börjar man bli trött på allt regn och grått väder. Tur då att man har lite foton med fint ljus att titta tillbaka på från förra veckan. Det är så otroligt vackert med alla gula löv nu, vill ha fler fina fotokvällar!

Något roligt på shoppingfronten är att jag köpt ett Hrimnir Vulcano bett och idag kom Horse dream Iberica fårskinnssadeln!! SÅ mjuk och fin 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Rás

​Så vackert ljus ute dessa oktoberkvällar. Älskar när solen glöder orange, finns inget finare fotoljus.

Likes

Comments

Rás, Träning/kurs

​Har någon annan ridit för Suss Landin? Hon har SÅ bra tips och övningar! Ledsen hund, glad hund, långa nacken, gå på catwalk osv. Har fått till ett helt annat sittande på Rás i skritten och får henne nu att jobba i uppförsbacke.

Likes

Comments

Equipment, Rás

​Vad tycks om mina nya underbara tyglar?! Lååånga, smala, mjuka handsydda... och bäst av allt: Med matchande knutar såklart ;)

Likes

Comments

Rás

Idag var det fotodags i paddocken! Vi var på kliniken förra helgen och både sparkskadan på hasen och gaffelbandet är bättre :D Men fortsatt försiktighet för mjuka tunga underlag. Säljer mina Ice vibes nu, de är i jättefint skick. Jag hoppas dem hjälpt till med att läka gaffelbandet. 2179 kr är nypris på Hööks. Priset är diskuterbart.

Söta brunbjörnen :P

I hörnen kämpar vi för att behålla traven och ställningen.

får nog börja rida utan stigbyglar för att inte skänklarna ska åka upp :P Det finns värre bilder ;)

Likes

Comments

​I 10 månader har Rás rehabiliterats för sparkskadan bak (saknar benbit i hasen) samt gaffelbandsskadan på ena frambenet. I september ska vi tillbaka till kliniken för att röntga och ev. göra nytt ultraljud.

Följande har vi gjort för att påskynda läkningen:

-Ice vibes. Skydd med vibrationer innan promenader. Även kylpack att använda efter motion. Ev till salu, fråga vid intresse. 

-Back on track arbetsdamaskerna. Ökar blodcirkulationen, vilket snabbar på läkning.

-Kostillskott Joint. Viktiga byggstenar för leder och skelett.

-Krossade nypon. Sägs vara bra för leder.

-Shockwavebehandling 3 olika ggr på kliniken. Även behandling av hasen.

Har haft 3 månaders igångsättningsschema för framför allt senskadan. Vid förra ultraljudet för 6 mån sen var senskadan mer Ihopläkt än innan, hoppas på att den är helt läkt nu! 

Likes

Comments