Hästarna

Beställde ett nytt täcke åt Hugo. Han har bara ett fleecetäcke som dessutom är för stort. Ifall man behöver värma/torka någon dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hästarna, Allmänt

Idag är både en bra och en ledsam dag.

Idag var dagen då Ùni flyttade. Skär så otroligt i hjärtat men jag vet att han får det bra. Fick t.o.m bilder skickade direkt då han mötte sin nya flickvän. Är tillika så glad att kunna hjälpa till då nya ägarens ena häst plötsligt dog på julafton, så andra hästen blev ensam. Ùni gick så fint in i trailern och hade inte sagt ett knyst på hela resan.

Kommer ha många sömnlösa nätter med gråten i halsen, för den hästen var verkligen något speciellt.

Som tröst åkte jag till mamma för att kolla hennes nya valp. En liten tax valp, som var så liten att jag aldrig tror jag sett något så litet <3 Å somnade i min famn.


Likes

Comments

Stall

Som jag tidigare nämnde håller sadelkammaren på få sig en makeover. Beklagar att vissa bilder blev suddiga. Har ännu en del att fixa men det börjar sakta bli färdigt :) Jag mår så bra av att ändra om.

Nästa månad kommer bli en fattig en. Har köpt så mycket denna månad att nästa får man leva på makaroner ;)

Likes

Comments

Allmänt

Blev ''LITE'' shopping idag. Ehe. Voilock, strumpor, longeringslina, saltsten, vetekli, handdukar, sängkläder osv. + ett paket hästsaker som väntar på posten.

Likes

Comments

Allmänt

Hej.

Det nya året inleds som vanligt dåligt. Alla år har det varit något och denna gg var det jag som låg i feber med huvudet djupt i dynan.

Djuren verkade i alla fall lugna, Katterna reagerade inget och hästarna var inne med radio på hela natten. De verkade inte heller särskilt berörda i morse. Åt sitt morgonmål och nu leker de i hagen.

Själv är jag ledig idag men måste orka jobba ännu imorgon innan jag får semester. Sambon jobbar idag vilket betyder att jag måste orka ta hand om djuren. Tur så behöver de inget annat än matas 4 ggr/dag.

Hoppas alla andra mått bra och haft ett bra nyår.

Likes

Comments

Stall

Hallo där. Har jobbat 10 dagar på sträck så har inte haft tid att blogga. Men nu tyckte ja det var så dags. Vi håller på med ''projekt varm sadelkammare'' Bara älskar att bygga. Sen måste det organiseras om i sadelkammaren för ungefär 799 ggn. Snart är det jul och hästarna måste börja motioneras efter detta långa trista väder. Nu är det imorgon ännu + grader men sen borde det börja svänga.

Likes

Comments

Hästarna

Hellou!

Sitter som på spik, hästarna ska bli på lösdrift inatt. Orsaken att jag oroar mig är att vi bor på vargrevir. Men som en berömd hästmänniska sa, man måste tänka på hästens välmående å det är precis vad jag gör när ja lämnar dem ute. Öste på med halm så de har att peta i och lamporna är omställda att vara på hela natten på gården. Å så har vi ju faktiskt ordentligt staket.

Har tillbringat en vecka nu att planera om sadelkammaren. Den kommer göras om igen. Denna gg p.g.a att det är för fuktigt där, så nu kommer vi slå upp en vägg så vi får halva sadelkammaren varm. Lättare att torka täcken också. På onsdag åker vi och shoppar virke. Åååååå älskar att bygga. :)

Inga bilder idag heller men eftersom det nu lovat kallare där ute så kanske man snart kan börja fota.

Likes

Comments