ett försök till att vara lite mer nyttig, och få i mig mat lite tidigare än vanligt , får änna sluta upp med det här osunda, inte alls nyttiga livet jag har levt i det senaste .
men hur, herrejäklar va det lixom bara växer i halsen,  hur gott jag än tycker det är , så smakar det bara bajs ..

well well, är väl bara att testa sig fram 😎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ja men kul liv, vaknade alldeles för sent, trodde min lilla mamma skulle komma hit idag och väcka mig kl 07,  men ack va jag bedrog mig . jag skulle just nu vid detta klockslag vara framme i thn men det sket sig idag med, och jag få skjuta fram det ännu lite längre.  STACKARN ..

var föresten hos BM igår, och skulle skriva in mig fick tid igen på måndag och fick med mig ett häfte att fylla i ..

eftersom att dagens planer sprsck så ska jag ta och hänga upp lite ramar och annat skoj här i lägenheten och få bort allt annat i blivande barnrummet så jag kan måla om där inne :) sen är det dax för ett extra pass 14-21..

Likes

Comments

denna sommaren har varit total kaos, den har varit helt upp och ner verkligen.
den började med att jag träffade en kille, en kille som jag såg förra sommaren hos en vän . inget mer med detta .. träffade honom nu tidigt i somras/sen vår hos samma vän, när jag var där och lämnade lite grejer. dagen efter detta så kom denne kille och en annan när jag satt ute och drack kaffe och tjata med 2 andra vänner.
dagen efter så får jag ett SMS av denne kille och jag kunde inte förstå hur han fått tag i mitt nummer då det inte kommer upp när man söker på det. det visade sig att det var en gemensam vän som gett det .
vi möttes därefter hos våra gemensamma vänner, vi drack och hade jätte trevligt och mysigt. och allt var super bra verkligen. hur go som helst.

jag fick en lägenhet i bäckefors , och flyttade in direkt, han var hos mig där och då började kaoset, min hyresvärd skulle slänga ut mig osv, jag fick tag i ett hus att hyra, men kände att jag inte kunde bo där själv, och jag beslöt att denne kille kunde få flytta in med mig. så bara 6 dagar efter att jag fick lägenheten så fick vi flytta in i huset, ett super mysigt hus, vid vattnet, hundarna kunde gå lösa och vi trivdes sjukt bra. vi hade det bra, trots allt och han tog mitt hjärta med storm, han fick mig verkligen att känna mig omtyckt . jag är väl medveten om att det gick fort, alldeles för fort.

vi lät en av hanses vänner att få vara där, han skulle bara vars där 1-2 nätter vilket slutade med en vecka , sen fick jag nog, jag städade, tvättade, lagade mat, passa hundar, körde runt, handlade och försökte komma i ordning , men så en dag , så slängde T ut honom, och vilken lättnad det var . men den lättnaden var inte långvarig, killens dåvarande ex som han väntade barn med, ringde mig, hon sa att han försökte komma tillbaka till henne, att hon skulle flytta till huset osv .. jag satt på trappen ute , när han å en kille till kommer, han frågar om jag var sur, jag svarade tillbaka - har jag någon anledning ? jag fick ett nej till svar, jag sa då att han skulle ringa sitt ex och där började väsnet ..

vi skulle lämna varandra, vem skulle bo kvar å vem skulle flytta, vi bägge 2 stod på kontraktet, jag hittade huset så jag sa att jag skulle bo kvar , han kom på kvällen tillsammans med sitt ex, och 2 andra och hämtade grejerna, jag kände mig så liten , så jävla liten. 

dagen efter så fick jag en sån ångestattack att jag bara ville försvinna, hur skulle jag klara av att bo kvar i det stora huset , hur skulle jag klara det själv på vintern
. jag pratade med pappa, och jag tog beslutet om att T kunde få bo kvar, fick en lägenhet på dagen och där började flyttlasset igen.

det var kaos, kaos med mitt ex som jag lämnade för över 2 år sedsn, kaos överallt

en månad senare , så tar jag ett test, ett test som visar sig vara positivt , jag tog 2 till de dygnet som var lika positiva ..
och där började helvetet igen, jag har aldrig blivit kallad så olika mycket grejer i hela mitt liv, jag har aldrig känt mig så kränkt och värdelös, bebisen kallades för horunge å pundarunge , och jag vet inte allt från olika håll .
där satt jag själv, och funderade på att ta bort det, ett oskyldigt litet liv skulle inte få behöva vara med om det här .

min syster pratade med mig, mina kollegor med . detta är ju något som jag längtat efter så länge, och jag var ju så jävla ledsen då för flera år sen när jag fick missfall ..

jag behåller det, och jag klarar det själv, det vet jag .. och kärleken till detta lilla mirakel är enorm.

farmorn till bebis vet om det och bor i samma trappuppgång, hon var inte alls negativ till det, pappan har sagt att jag gör som jag vill, han kommer att ta sitt ansvar.

det kommer att bli bra oavsett, jag kan inte tvinga honom, och jag kan heller inte neka honom .. det är upp till honom ..
jag är inte arg på honom , och han är en fruktansvärt snäll person, en person som på väldigt kort tid tog en väldigt stor plats i mitt hjärta .

Likes

Comments

Ja och så var det dax och prova på dethär med att blogga igen.

Vad jag kommer skriva om kommer att vara allt mellan himmel och jord. Förmodligen inget intressant .


Idag gjorde jag min första på lchf för 3711 gången , så nu får vi se hur jag lyckas med det denna gången :)


Tjing tjing

Likes

Comments