Header
View tracker

Paris 2017

Bilresan till Umeå var seriöst den värsta nånsin. För det första så fick vi inte in väskorna i bilen, så vi stod i typ 30min och försökte pussla men tillslut gav vi upp och hade väskor i knät. När vi väl tog oss från Vilhelmina typ en halvtimme försent så höll vi på dö ett antal gånger. Billysena gick sönder, det sprang älgar över vägen så vi gatt tvärbromsa och tillslut när vi även mötte en renflock åkte vi ner i diket. Vi försökte putta upp bilen men det var typ omöjligt, tillslut fick vi packa ur alla resväskor och efter ett tag fick vi äntligen upp bilen! Det blev lite stressigt men vi tog oss till Umeå och hann med flyget så nu sitter vi på Arlanda och väntar på nästa flyg.

Likes

Comments

Paris 2017

Sitter just nu och väntar på att bea ska hämta upp mig i lillbilen, blir spännande att se om vi klarar bilresan haha.

Likes

Comments

Paris 2017

Paris närmar sig och hur lägligt att the chainsmokers släppte denna låt? Vår lilla parisresa blir ju dock inte riktigt som vi tänkt oss. Fick ett sms om att Bon Iver ställt in hela Europaturnén men vi kunde typ inte tro på det, men när det även stod i iprincip alla tidningar så var det nog så ändå. Så det blev ett antal tårar kan man ju säga haha. Men eftersom vi redan bokat flyg och hotell så far vi ändå, först kändes det mest jobbigt men nu tror jag det blir rätt så jävla bra ändå. Vi får strosa runt, äta god mat, klubba och bara komma bort från lilla Vilhelmina ett tag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Party

Juldagen blev ändå väldigt rolig med tanke på att livet överlag annars är lite upp och ner. Men nu blire till att fara till mormor och morfar för ännu mer julmat.

Likes

Comments

God Jul då!

Likes

Comments

Mat

Helgen spenderades ännu en gång i Umeå. Men denna gång för att hälsa på Mona. Hon hade flyttat in i sin nya lägenhet där så vi sov där och det var myys. På dagen så gick vi en sväng på stan, åt på Vezzo och sedan for vi hem till Mona. Senare på kvällen tog vi bussen in till stan för att äta på Pinchos. Det var första gången jag åt där och det var verkligen ett toppenställe. Jag köpte tre rätter men den godaste var en haloumirätt. Vi köpte även in vin och drinkar, det var en lyckad kväll helt enkelt!

Likes

Comments

Livet

Typ en månad sen jag bloggade sist så nu kommer blanda bilder från vad som hänt. Det var Mikaeli och vi drack drinkar, gjorde pizza och for på hottan.

Jag följde med familjen till stugan och vi tog en prommis upp till grundsjön. Dock var det svinkallt och jag hade hål i mina stövlar så gick omkring med plastpåsar på fötterna.

På kvällen hjälptes vi åt att laga tapas till middag, mysipys.

Vi åt trerätters på malgomaj och sedan på Emelies födelsedag drog vi till Umeå. Shoppade, åt gott och jag och Emelie tatuerade oss även på ett jättemysigt ställe.

Vi körde hem samma kväll och väl hemma var vi hemma hos Alex och drack vin och had det mys.

Har även hunnit till Lycksele en sväng för att vittna på rättegången. Vi åt pizza till lunch och sen gick vi även på dollar.

Mona kom hem och det resulterade i ännu mer vin.

En kväll fikade vi på pralineriet med Carolina vilket var myys och helgen som var så var det ju halloween. Emil assergård spelade på hottan så vi var där, måste dock säga att det inte var superkul direkt.

Men ja det är väl det som hänt senaste månaden, förutom att jag jobbat och även fått skriva på nya papper så jag har 100% vilket känns otroligt skönt!

Likes

Comments