Header

Rhodos 2016

Idag har jag varit i Sverige i två veckor. Hur sjukt??? Känns på ett vis som att jag varit i Sverige hur länge som helst, men på ett vis känns det som det var nyss jag lämnade. När jag var där i Rhodos så tyckte jag att det skulle bli skönt att komma hem, få bo rent, få mat varje dag, inte behöva dricka varje dag, sova mer än 2 timmar per natt osv. Men nu längtar jag tillbaka såååå mycket.

Jag saknar att sitta vid fittmuren klockan ett på natten och dricka 7.0:or och spänningen på bytesdagar när 15-20 moppar jagar varje buss och man springer och knuffar sig fram för att vara först med att hälsa på turisterna. För den som skakar hand med turisten först får den = matpengar.

Jag saknar att gå runt och prata med snälla turister på stranden som man sedan träffar på kvällen och har världens bästa kväll med, jag saknar att tjuvbada under arbetsdagarna för att det typ är omänskligt att gå runt på stranden i värmen utan att få bada.

Jag saknar att ta lustgas för 2 euro, att bli alldeles för full på eventdagar och hångla med lite för många tumblr-killar. Jag saknar att ställa mig upp på borden med hela crewet så fort "Välkommen till Rhodos stad" börjar spelas och skrika med till texten. Jag saknar att se Julyan lysa upp när jag kommer in på klubben, hans vanliga puss på kinden och sedan att hänga med honom i DJ:båset halva kvällen.

Jag saknar att sitta utanför Manousos med hälften av alla som jobbar på bargatan och sedan springa när vi ser att Rickard kommer för att "MAN FÅR ENDAST VARA TVÅ PAR VID MANOUSOS, ÄR NI EFTERBLIVNA ELLER", jag saknar Jack Sparrows stora kramar, pussar i pannan och "nämen där är min prinessaaaa" så fort han fick syn på mig om dagarna.

Jag saknar att stå och diskutera vilken pizzaslize vi ska köpa och dela på till middag för att vi inte har råd med varsin och jag saknar att halsa 7.0:or innan vi springer till klubben. Jag saknar spänningen när en polisbil kommer, att springa som aldrig förr när de jagar oss och sedan att spänt vänta och se om någon i crewet blivit tagna till polisstationen.

Jag saknar att dela på helrör och veta att kvällen kommer spåra, jag saknar alla ständiga diskussioner om pinnar och jag saknar Arres: "Sunny Apartment, 204". Jag saknar till och med Robbans vanliga replik vid morgonmötet: "och vår lilla norrlänning tog sig upp idag."

Jag saknar att sitta på balkongen, dricka ivan blandat med tranbärjuice och sprite och lysna på vår spellista och diskutera allt mellan himel och jord. Jag saknar att tagga upp inför event med att lyssna på "Din tid kommer" och "Bumbibjörnarna" på klubben med crewet och jag saknar att stå på stolar utanför klubben och skrika för full hals för att tagga upp turisterna innan eventen.

Jag saknar att träffa Amanda och Mathilda varje morgon och diskutera det som hände kvällen innnan. Jag saknar att gråta tills tårarna tar slut och skratta tills vi legat ner på backen. Jag saknar kärleksön och alla människor där såååå mycket.

Tre låtar som lyssnades på hela tiden där borta. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Rhodos 2016

Imorse var det dags att bege sig från Rhodos, som varit mitt hem de senaste veckorna. Kändes så hemskt att säga hejdå till alla och veta att vi inte kommer ses igen, eller iaf inte på länge. Var jobbigast att säga hejdå till Amanda och Mathilda. Jag gick förbi kringlan och köpte två baguetter haha och sedan mötte jag upp Mona. Vi tog taxi till flyget och väl på flygplatsen gick allt bra.

Vi landade i Skavsta för 45 minuter sedan och har suttit på flygbussen in till centrum i ca 40 min. Gick snabbt att ta sig från flygplatsen och min väska rullade ut först på bandet så jag hann precis med samma buss som Mona!

Likes

Comments

Rhodos 2016

​Amanda blev ju jättesjuk i Rhodos och igårkväll ringde hon och fråga om jag inte kunde följa med henne till sjukhuset. Hon var ju på det allmänna på morgonen men det är som ett mentalsjukhus så efter massa tjorv med försäkringskassan så fick hon komma till det privata! Så jag och mathilda halvt bar Amanda till en taxi och sedan for vi dit. Kom dit vid 8 men det blev mer tjorv med försäkringen men tillslut fick hon hjälp av en doktor. Sjukhuset där var iaf jättebra, typ som Sverige och rent och fräscht. Dessutom kunde alla engelska. Var rätt mysigt där faktiskt. Vi var helt ensamma på alla våningar haha så vi satte oss först i fiket så Amanda fick i sig lite mat och sedan satte vi oss och tittade på tv medan vi väntade. Dessutom fanns det wifi där vilket är dröm. Vid halv ett var alla prover tagna och dom ville helst operera men Amandas mamma håller på leta flyg så förhoppningsvis får hon istället flyga hem och operera här! Men hon fick iaf ut massa medicin så hon slipper ha så ont.

Likes

Comments

Rhodos 2016

Imorse for jag och Mona till Lindos. Var hur mysigt och fint som helst där (men jag var fortfarande full när jag satte mig på bussen så det var väl mindre kul men hehe).

Vi strövade runt bland de vita husen och sedan gick vi uppför ca 1000 trappsteg för att se på en borgsgrej. Men när vi väl kom upp så var det inträde och vi hade inte råd så det var bara att vända... Inte det roligaste att gå uppför ett fucking berg i 35 graders värme bakis kan jag ju säga.

Mona var ju inte heller helt frisk så hon tyckte också det var svinjobbigt. Helst hade jag typ velat rida på åsnorna men tyckte för synd om dom för att göra det.

Vi tog en sväng till stranden och drack jordgubbssmoothie och sedan sov vi i en väldigt trafikerad rondell en stund. Haha fattar​ inte hur vi lyckades somna där?? Vid halv fyra gick iaf bussen hem igen och då var vi lagomt trötta kan jag ju lova!

Likes

Comments

Rhodos 2016

Idag så hängde vi först på stranden några timmar. Blev windy beach för Mona orkade inte gå så långt.

Lite senare på eftermiddag tog vi taxi till gamla stan. Strosade runt där, åt middag och hade det allmänt trevligt innan vi slutligen promenerade hem igen. Nu ligger vi på Monas hotell och ska titta på Hitta Nemo Mona blir inne hela kvällen men får se om jag ska ut en sväng!​

Likes

Comments

Rhodos 2016

Vi bestämde oss för att fara till sjukstugan idag, så vi tog taxi dit.

Dock for vi på allmänna sjukhuset för om man ska på ett privat måste man fixa med försäkringar och så. Men jag tänker aldrig fara på ett allmänt sjukhus igen haha. Det var som i en skräckfilm. Såg ut exakt som ett gammalt mentalsjukhus och ingen kunde engelska där heller. Men det gick iaf bra, efter en tids väntan fick vi hjälp av en gullig gammal doktor och Mona fick medicin sås det var ju tur! Nu tänker vi ta det lugnt resten av kvällen och titta på barnfilm, blivit lite av en rutin för oss att itta på en barnfilm varje kväll haha. ​

Likes

Comments

Rhodos 2016

Blir rädd för mig själv. Hatar ivan. Ska aldrig dricka ivan igen. Vem är ens detta haha? Men tydligen verkar jag ju pratat med han nån gång?

Likes

Comments

Rhodos 2016

Var ju på klubben en sväng igår. Amanda blev dock jättedålig och gatt hem tidigt så hängde mest med Julyan i dj:båset men det var kuuul. Nu har jag nyss varit och köpt frukost och är på väg till Mona, hon är dock sjuk så vi kanske ska fara en sväng på sjukan. ​

Likes

Comments

Rhodos 2016

Livet med smutsig spegel, att sminka sig i kanten på en diskbänk, att inte ha en ren säng och att måste ha på sig skor inomhus börjar bli tärande. Tur Mona är här så jag kan chilla på henne hotell ibland. Hade egentligen tänkt va hemma ikväll men Siri kommer tillbaka så hon ville jag skulle va med henne ute och Matilda och Amanda har tjatat på mig hela dagen att jag måste komma till klubben så vi hinner va med varandra. Så hade tänkt gå dit vid halv ett men inte dricka för orkar verkligen inteee. Just nu ligger jag och Mona och kollar serie, the 100, den är väldigt bra hittills faktiskt! Vi har även hunnit med att äta sushi på sand som är supermysigt och sedan gick vi till kringlans och åt bröd med tsatsiki. Håller förresten på att dö av pengabrist. 

Likes

Comments