Header

Livet

Så var även denna helg över. Hade öppning i fredags så började jobba 6 men det gick väl helt ok och var skönt att sluta tidigare. For på lite festligheter på kvällen och sen va den dagen slut.

Resten av helgen spenderades för det mesta med tjejerna. Blev en promenad idag i det fina vädret och lite fika.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Party

I lördags åt jag middag hos Emelie och sedan satt vi länge och funderade på vad vi skulle hitta på. Ingen annan av tjejerna befann sig i Vilhelmina så vi ville också hitta på något kul. Så efter en förfrågan om att komma till ö-vik och festa så bestämde vi oss lite spontant för att dra dit. Så runt halv åtta körde vi dit och hann förfesta lite innan vi drog på allstar. Har aldrig varit där förut men det var väldigt kul! Så vi drack drinkar och dansade och när dom stängde åkte vi tillbaka till lägenheten. Runt sex gick vi och la oss och följande morgon beställde vi mat från en pizzeria, satt nån timme på altanen och sedan började jag och Emelie rulla hemåt igen.

Likes

Comments

Livet

Gårdagen spenderades i Umeå med tjejerna. Jag, Bea och Emelie skulle köpa glasögon och man fick dem gratis om man var under 20 så det var ju mycket trevligt va. Det tog några timmar men tillslut hade vi valt så då körde vi ut till avion för shopping. Jag hade egentligen inte tänkt shoppa någonting alls men slutade ändå med att jag köpte två par jeans och några tröjor hehe.

Likes

Comments

Paris 2017

Sista lilla inlägget om Paris nu, men när vi skulle flyga hem så hände det sjukaste. Vi tänkte att allt gått så bra, vi tog taxi till flygplatsen satt och tog det lugnt på Starbucks men sedan när vi ska gå till vår gate så ser vi att det står massa militärer och spärrar av flygplatsen in till gaterna. De har även satt upp röda avspärrningsband och vi fattar ingenting. Så vi går och frågar en som jobbar på flygplatsen och då får vi höra att de hittat en väska och att det eventuellt kan vara en terroristattack. Så vi kan inte gå till vår gate utan får bara sätta oss ner och vänta och "Hope that everyone will be safe" som hon som jobbade på flygplatsen sa haha. På grund av att de har vääldigt dålig engelska där är det svårt att ens fatta vad dom säger så vi sitter och väntar någon timme och hoppas på få veta mer om vad som egentligen händer. Men så plötsligt blåser de i en visselpipa varpå det blir helt knäpptyst på flygplatsen (har inte varit med om en tystare flygplats sen Emelie sprängde flaskan på flygplatsen i Rhodos haha). Alla människor håller för sina öron (förutom vi för vi fattar ingenting) och sen BOOOM, smäller det. Det blir tyst något ögonblick efter smällen men sen börjar folk jubla och applådera och vi bara sitter där på golvet och gapar och undrar vad fan som precis hänt. Haha alltså så mysko alltihop?? Men ja sen efter ett tag börjar de öppna upp flygplatsen igen och vi får gå genom säkerhetskontrollen och tillslut med en liten försening sitter vi på planet till Sverige.

Likes

Comments

Paris 2017

Efter vårt besök i Montmartre så åkte vi till Louvren. Egentligen hade vi inte tänkt gå in där men när vi väl var utanför så var det ingen kö och inträdet kostade endast 140kr så då köpte vi biljetter ändå.

Det tog dock ett bra tag innan vi ens tog oss in för när vi väl tagit oss genom säkerhetskontrollen och kön till en entré så säger dom att biljetten vi har endast är ett kvitto och man måste hämta ut den riktiga i en grön liten kiosk utanför haha. Så det var bara att gå ut, leta rätt på kiosken och gå genom säkerhetskontrollen igen, men tillslut tog vi oss in och först gick vi på nåt ställe med massa skulpturer.

Efter ett tag bestämde vi oss för att försöka hitta Mona-Lisa. Om det tog tid? Svar jaaa. Vi fattade inte kartan och irrade runt tills vi hittade en vi kunde fråga, då fick vi klart för oss att vi gatt gå ut och gå in genom en annan entré så då hittade vi tillslut. Måste dock säga att det inte var särskilt speciellt att se den där tavlan haha. Men efter det kände vi oss nöjda med museibesöket så då tog vi tunnelbanan hem för att sen gå ut och äta och fira Bea som skulle fylla 20 följande dag.

Likes

Comments

Paris 2017

Söndagsmorgonen vaknade vi upp pigga och utvilade. Vi hade bestämt oss för att fara till sacre coeur men vi lyckades ta fel tunnelbana så hamnade i en annan del av staden. Då satte vi oss på starbucks, åt frukost, tittade upp rätt tunnelbana och tillslut tog vi oss dit.

Det var väl fint där men vi blev mest irriterade på alla hakuna matata människor, seriöst finns dom i hela världen eller????

Vi gick iaf in i kyrkan en sväng men det blev ett väldigt kort besök där, vi försökte även ta någon fin gruppbild på oss alla så bad först en norsk om hjälp, resultatet blev denna suddiga bild.... Sedan bad vi en annan om hjälp med den tog inte med Emelie på bilden så det blev inte så lyckat haha.

Efter besöket vid kyrkan så vandrade vi runt i Montmart, satte oss på Amelie-caféet eftersom Nelly väldigt gärna ville se det stället. Det var helt ok mysigt där och deras varm choklad var supergod, toaletterna där var dock lite rhodosbargatantoaletter så det var inte så nice.

Likes

Comments

Paris 2017, Mat

Efter vår brunch begav vi oss mot tunnelbanan för att ta en obligatoriskt titt på Eiffeltornet. Vi åkte till utsiktsplatsen trocadero istället för att åka till Eiffeltornet då vi inte ville åka upp i tornet.

Vi hade tur med vädret och det var lagom molnigt för lite foton. Stod och fotade en stund och när vi sedan skulle börja gå tillbaka var det fullt med människor. Det var ju då demonstranterna som skulle demonstrera mot Donald Trump som hade trocadero som startpunkt. Var fint att se alla människor som bryr sig och gör det dom kan för att visa sitt missnöje.

Efter eiffeltornsbesöket så åkte vi till Lafayette, en galleria med fancyp affärer. Vi åkte mest dit för at åka upp till takvåningen där utsikten över staden var så himla fin. Gick dock inge bra att fota den haha. Vi stannade dock inte länge där på grund av mycke folk, vi mådde allmänt inte toppen hehe och hissen där var värsta jag varit med om. Så vi gick och fikade på ett café istället (som inte var särskilt bra, då Emelie fick ett tjockt hårstrå i det hon skulle äta) men efter det åkte vi hem.

Väl hemma velade vi ett tag mellan vad vi skulle äta men det slutade med att vi runt halv 10 gick och köpte take-away. Blev sushi som vi åt på golvet i hotellet och det var faktiskt skönt att bara ta det lugnt och vara hemma den kvällen.

Likes

Comments

Paris 2017, Mat

Dagen efter tog vi oss upp i hyfsad tid ändå och vi var ute ur vårt mysiga "lilla" hotellrum vid halv 11. Nelly hade tittar upp ett ställe att äta frukost på men när vi kom dit var det fullt så då satte vi oss på Le pain quotidien istället.

Ångrar inte en sekund att vi åt där istället. Det var bästa brunch-stället verkligen. Vi valde en hel meny var så fick massor med mat och det var det värt.

Likes

Comments

Paris 2017, Party

Kvällen vi kom fram till paris hade vi bestämt att vi skulle fara och klubba. Så trots att vi kände oss helt döda pga inte sovit på ca 1,5 dygn så snyggade vi till oss och gjorde oss redo.

Vid 12 begav vi oss in till Champs elysée där vi skulle möta Nabil. Han hade fixat så vi stod på gästlistan så vi slapp stå i kö osv. Nabil kom dock inte förrän runt ett så först va vi självs på klubben men därefter fixa han bord och gratis alko hela kvällen. Om det var en rolig kväll? Jag hade LIVETS KVÄLL. Dansade med tjejerna, träffade en översnygg kille från new york och det var bara väldigt kul helt enkelt.

Likes

Comments

Paris 2017

Nu är vi hemkomna från Paris, var en mysig liten weekend trots att det inte blev Bon iver. Hade väl tänkt berätta om helgen och så men det får bli några inlägg lite nu och då.

Likes

Comments