Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ka va ska man börja ... Hahahha
Vi försov oss imorse, vakna nere vid fötterna på sängen och hade tre kids som knödde på mig.
Stressa som vanligt för att hitta kläder mm, ber pojkarna gå ut med sopporna en grabben trilla andra blev sur å slängde soppåsen på han.
När vi sitter i bilen kommer sotaren, faaaaan hat glömt av att dom skulle komma idag. Thor va nära på att komma försent så han fick gå till skolan. Slänger mig i bilen å får iväg dom andra till dagis och fritids. Kom på att jag glömt frukosten så får bli en sväng in till Ica. Kom t jobbet 30 min försent . Jo glömde skriva att då jag skulle slänga soppåsarna halkar jag med å slår k svanskotan hör hur nått går sönder i väskan som tur va d bara ett hårspänne🙈😂

Vilken dag ja tror ja dör asså

Likes

Comments

Helt otroligt vackert . Vilken start på dagen. Vart helt Oki fram tills nu då d slog mig att fan va trist d e å va ensam. Önska så enormt mycket ja kunde får dela mitt liv med någon. Får älska, sakna och rå om.
Mer än barnen då. Men känslan försvinner det gör den alltid. Iallafall så man inte tänker för ofta på det.
Gror k bakhuvudet för det men så är set väll .
Känner sig sjukt tom inombords, det är som ett skal bara går omkring ibland.
Hösten är otroligt vacker å mysig men det kan bli så förbaskat ensamt i själen .

Likes

Comments

Vilken EM. En extremt trött mamma , och en väldigt trött son med skulle ja tro.
Vart väldiga reaktioner på saker och ting. Men man måste ändå visa respekt för varandra. Vilket kan vara svårt då man e trött och så.
Båda överreagera kanske .
Slutande lite glass efter maten då allt lugnat sig.

Likes

Comments

Så sjukt trött helt otroligt. Men orkar inte studsa upp å ner för e för trött Hahaha... men nu e d 100% säkert med jobbet helt underbart.
Nu är det bara resten som ska lösa sig 😂😂
Besöka morfar å hulia på agendan i helgen. Ska bli kul ungarna ser fram emot det. Jag med, brukar alltid va så mycke bättre stämning och gladare miner 🙈 kan va att dom orkar mer än mamma ...

Föräldramötet för största grabben gick väldigt bra i vilket fall. Sedan är set utvecklingssamtal och så som komma skall. Men d kommer nog gå jätte bra. Är väldigt stolt över mina barn.

Likes

Comments

Måste säga va underbart , äntligen har ja mina tre små älsklingar hemma. Helt underbart å få kramas å mysa med dom.
Blev tårta till fila idag då Thor har fyllt år under helgen. Och han blev super glad för sin present, dom har spelat hel EM här. 😍
Sedan prata vi om helgen som skall komma, skall ju fira Thor med morfar å Hulia med.
Tur att denna helgen som va gick fort över. Det vart världens flopp , men va gör det om hundra år 😂😂.
Fick avsluta helgen med en mycke trevlig fika iallafall.
Fast fick ju faktiskt umgås en hel EM kväll me Magnus som man saknat massor sedan man flytta från backa . Tur man har världens västa vänner asså. Han e verkligen guld värld den mannen.

Ja åsså va de det här med bilen, den ska snart va besiktigad, har inte ens bokat tid🙈
Massa som skall höras med.
Skulle vilja vara mekaniker ibland ja. Så hade man kunnat fixa t d själv men men.
Hoppas denna vecka blir frisk , så man slipper vabba igen. Babben tar aldrig slut på hösten typ.

Finns inte ens ord för hur mycket ja älskar mina små hjärtan ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Pigg och glad....
va tungt att gå upp idag, sov lite för lite under natten. Och tankarna är lite över allt , känns som jag går och dag drömmer. 😉
Läääääängtar så till fredag, efter helg ska bli underbart 😍😍

Fick klippt mig oxå och är så sååååååå nöjd ...
såååå duktig hon är 😍

Likes

Comments

En dag full av överraskningar kan man säga.... mötet med chefen gick helt Oki... mycke bra info... hoppas att allt kommer i lås nu bara. Då blir jag sjukt glad , men asså d e 95% säkert redan... 😍😍
Så lyckan efter ett möte och ett svar från ett annat möte får mig å känna en glädje som knappt kan beskrivas. Som en lättnad att det äntligen börjat lösa sig omkring mig. En sak mindre att oroa sig för .

Föräldramötet va informerande och fick pratat med dom skall pratas med och det känns super bra att få höra att man har en son som har ett super stort hjärta. Att det går bra för han och att han sköter sig suveränt i skolan. 😍😍😍

Lyckan är stor idag.

Så då tig ja min energi och börja bygga ett stall till Svea av lite kartonger mm. Sitta på golvet och klippa klistra skära limma mm... suveränt avslappnande.

Så ska man sammanfatta denna dagen så har det vart en super tisdag. Sedan skall ja förbereda för nästa helgs firande för min äldsta son. Och samtidigt suga i mig lite havsluft. Bara att njuta av stunden , titta på folk , ta en kaffe med en hjärta vän.
Suga in massa glädje, fridfullhet och bara må gott.

Så man ska njuta av varje stund som livet ger, passa på så fort man får positiv respons, svar, eller bara suga åt sig av komplimanger för det är man värd ..
Jag är den jag är, och jag är bra som jag är, här, nu, då, sen för allltid...

Likes

Comments

Då har man lämnat kidsen idag, dax för pappa vecka. Känns tomt utan dom, men måste vila upp mig med så ja orkar när det är mamma vecka. Håller på att planera hur vi ska fira Thor som bli 8 nu på lördag. Fast till nästa helg då. Liseberg är ett måste så klart 😉, sedan blir d tårta och lite presenter med kan ja tänka mig.
Min present till Thor skall stå inslagen å klar till måndag . Hoppas han kommer gilla det.

Imorgon är det mycke på agendan , kolla bilen, möte på jobbet(håll tummarna) .... föräldramöte på kvällen elektriker kommer hit under dagen och ska greja .

Får kanske dra på lite avslappnande musik så kan man kanske somna. Svårt att komma till ro när det snurrar i bollen av massor av tankar.

Snart är det dax att åka ut till graven med (ångerst)... sätta ett ljus, är väll på tiden ja drar mig ut till lilla My....
Nästan så man skäms ,men e sjukt jobbigt.
Kan stå och titta på stenen och tårarna rinner och tankarna springer iväg till ett annat land.... tänk om.... tänk om... hur hade det vart idag då? Hade ja haft de tre underbara små knottarna som jag ht idag. Dom är mitt allt ,därför jag har sådan ångerst för att jag försöker förtränga på nått vis, men det går inte . Tiden går och man har inte tid att tänka på det som kunde vart, utan är här och nu. För dom som hjärtat slår för....

Men älskar min My med, men vet inte hur ja ska uttrycka mig eller låta mig känna

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments