En dag full av överraskningar kan man säga.... mötet med chefen gick helt Oki... mycke bra info... hoppas att allt kommer i lås nu bara. Då blir jag sjukt glad , men asså d e 95% säkert redan... 😍😍
Så lyckan efter ett möte och ett svar från ett annat möte får mig å känna en glädje som knappt kan beskrivas. Som en lättnad att det äntligen börjat lösa sig omkring mig. En sak mindre att oroa sig för .

Föräldramötet va informerande och fick pratat med dom skall pratas med och det känns super bra att få höra att man har en son som har ett super stort hjärta. Att det går bra för han och att han sköter sig suveränt i skolan. 😍😍😍

Lyckan är stor idag.

Så då tig ja min energi och börja bygga ett stall till Svea av lite kartonger mm. Sitta på golvet och klippa klistra skära limma mm... suveränt avslappnande.

Så ska man sammanfatta denna dagen så har det vart en super tisdag. Sedan skall ja förbereda för nästa helgs firande för min äldsta son. Och samtidigt suga i mig lite havsluft. Bara att njuta av stunden , titta på folk , ta en kaffe med en hjärta vän.
Suga in massa glädje, fridfullhet och bara må gott.

Så man ska njuta av varje stund som livet ger, passa på så fort man får positiv respons, svar, eller bara suga åt sig av komplimanger för det är man värd ..
Jag är den jag är, och jag är bra som jag är, här, nu, då, sen för allltid...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då har man lämnat kidsen idag, dax för pappa vecka. Känns tomt utan dom, men måste vila upp mig med så ja orkar när det är mamma vecka. Håller på att planera hur vi ska fira Thor som bli 8 nu på lördag. Fast till nästa helg då. Liseberg är ett måste så klart 😉, sedan blir d tårta och lite presenter med kan ja tänka mig.
Min present till Thor skall stå inslagen å klar till måndag . Hoppas han kommer gilla det.

Imorgon är det mycke på agendan , kolla bilen, möte på jobbet(håll tummarna) .... föräldramöte på kvällen elektriker kommer hit under dagen och ska greja .

Får kanske dra på lite avslappnande musik så kan man kanske somna. Svårt att komma till ro när det snurrar i bollen av massor av tankar.

Snart är det dax att åka ut till graven med (ångerst)... sätta ett ljus, är väll på tiden ja drar mig ut till lilla My....
Nästan så man skäms ,men e sjukt jobbigt.
Kan stå och titta på stenen och tårarna rinner och tankarna springer iväg till ett annat land.... tänk om.... tänk om... hur hade det vart idag då? Hade ja haft de tre underbara små knottarna som jag ht idag. Dom är mitt allt ,därför jag har sådan ångerst för att jag försöker förtränga på nått vis, men det går inte . Tiden går och man har inte tid att tänka på det som kunde vart, utan är här och nu. För dom som hjärtat slår för....

Men älskar min My med, men vet inte hur ja ska uttrycka mig eller låta mig känna

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Det är precis som ni ser på bilden.söndag och vi tar oss en tur me bilen till Uddevalla. Blir så himla avis på kidsen att dom kan få sova i bilen. Gud, det saknar man verkligen med att vara vuxen. Fanns juh nästan inge bättre än att somna i bilen. För det än idag, då jag inte kör då 😉

Vi tog oss en tur till Ikea för lite käk och barnen ville leka lite där. Sedan vart d mer lek utanför vid den lilla lekparken. Och sedan som utlovat vart vi in på biltema och köpte MER pärlor och pärlplattor till dom. Det är det nya pysslet bland barnen, dom pärlar så det slutar ur öronen på dom. Med kompisar eller själv eller med syskon. Kreativa små barn.

Tror dom va väldigt nöjda efter tv-spels kvällen i lördags. Det va verkligen super kul, att få umgås lite med barnen och själv få va lite barn med... det borde man göra oftare .

Ska jobba imorgon , första dagen på två veckor nästan. Ska bli så skönt att få jobba igen. Dock har jag börjat hosta lite igen men hoppas det går över .

Likes

Comments

Då kör vi spel kväll med kidsen. Var väldigt uppskattat och kul hade dom det . Hoppa studsa dansa köra gokart mm. Och lite godis på det. Suveränt ..... jajamän

Dagen börja dock mindre bra, vaknar trött som ett as, d är då man bara vill vända på sig och sova vidare. Försöka duger juh, satte på tvn t kidsen men det räckte inte denna gången.

Fixa frukost , och som alla andra dagar börjar vi dagen med att bråka och så klart lyckas alla bli väldigt irriterade.

Fick ut dom efter mycke om och men ... sedan kom en kompis till dom och då va det full lek. Helt underbart . Men man kan ändå inte vila som man skulle vilja, snart måndag igen och då börjar pappa vecka och jag att jobba👌 läkaren ville att ja skulle stanna hemma en vecka till men d kommer aldrig gå. Är för rastlös av mig, även om jag kallsvettas som en gris skall jag försöka jobba.

Och sedan har man tid att vila när man kommit hem från jobbet. Dock har ja massa renoverings projekt igång som inte blivit klart pga jag blev sjuk. Så känner ett måste att försöka bli klar med det med.

Mycket vilja och lite ork ska man nog klara av det mesta 😘

Likes

Comments

Ja slog på stort denna gången verkar det som . Snacka om att ligga helt utslagen. Med död än levande ... en tur till näl med. Massa skumma mediciner och inahalationer.

En vecka då rutinen va sova i sängen få t soffan sova i soffan osv. Tur det värsta va över när kidsen kom. Men är ändå sjukt svårt att hitta energi till d tre små hjältarna. Dom borde fått mer men har inte mer å ge just nu.

Inte nog med detta så varför ja inte skrivit på ett tag e att d vart sjukt rörigt d sista. Inte bara i mitt liv utan även i barnens liv mm. Och det kan ja tyvärr inte skriva om här.

Men det ja kan skriva är att det har vart sjukt jobbigt och situationen är inte lätt. Och detta har gjort min bergodalbana extrem d sista. 💔

Men får bita ihop å kämpa på. Som nu till veckan hoppas ja att jag skall orka jobba ... sjukt tråkigt att vara hemma sjuk. 🤧🤒😷

Och singel lär ja väll alltid vara, förstår det på sätt och vis . Har sjukt mycke i bagaget och så är det kaos på hemma fronten med kidsen .
Sedan har man ett hus som behöver renoveras och set tar tid och ork... så när ska man få tis för att dejta? 🙈🙈

Nu mer mys med kidsen innan dom ska sova. 😘😘😘😘😘😘

Likes

Comments

Ja va ska man säga....
Så jädra go känsla .... Pirr i magen och en känsla av att flyga på moln.... Helt underbart💋❤️💋
Inte singel längre.....!
Och det känns underbart att ja har hittat den kille som jag hittat...
Så underbar med barnen och världens största hjärta 😍😍😍

Detta kan bli sååååå galet bra

Likes

Comments

Det känns som mig just nu... Ena stunden grinar man andra stunden är man helt inne k det man gör och verkligen älskar det. Haft en helt okej dag på jobbet mått helt ok. Inga större problem och så kommer man hem till mina små älsklingar som är trötta och griniga efter en lång dag. Inte nog med det så går man på varandra typ inget utrymme för lite eget space.... Och då skår man till och skall testa mamma på alla håll och kanter. Har en fyra åring som uttrycker så väl och ofta att han verkligen hatar mig. Att jag är sämst och va elak jag är. Och är man då redan nere och trött efter en lång dag på jobbet gör detta inte saken bättre. Tårarna är då inte långt borta asså.
En dag jag hade hoppats blivit bättre än dagen innan och så men det verkar vara en trots vecka lr nått

Likes

Comments

Jädra piss dag asså....
Vakna sååååå trött lätt irriterad och grinig.
Och dagen blev inte bättre, ville inte gå upp hade gärna stannat i sängen under täcket hela dagen.
Har fryst i två-tre dagar varje kväll, så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, och sedan har jag mina underbara barn som tyvärr får lida lite av mitt dåliga tålamod.
Det är sådana här dagar man vill vara två.
Fast frågan är om det hade vart bättre...
Det som får upp mitt humör lite är förhoppningar på förändringar....
Det tar iofs inte bort mina sämre dagar men underlättar levnads situationen väldigt mycket.
Tvivlet om man duger eller inte har kommit tillbaka med storm steg. Hatar min vecka och alla Gävla hormoner.
Det är nu man vill vara ett litet barn igen och bara krypa upp i pappas knä och känna sig helt trygg och säker från allt i hela världen.
Jag får försöka hitta den styrkan i mig själv, någonstans.....

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, allt börja så bra.. Pirr i magen som man inte känns på typ 7-8 år. Till massa tvivel och en obehags känsla... Vet inte riktigt va man ska skriva. Frågan är om jag verkligen orkar med mer drama.... Efter två år av problem och det äntligen lagt sig så träffar man en helt underbar kille. Snäll rolig trevlig omtänksam, men alldeles för mycke drama. Magkänslan säger spring, men han har redan gjort märke i mitt hjärta...
Vet inte vad lr hur jag skall göra lr bete mig.

Likes

Comments