Header

Veckans fråga!

Jag tänkte börja med en ny grej för mig på bloggen. Varje Tisdag kommer jag skriva en fråga som jag väldigt gärna vill att ni svarar på i en kommentar! Detta för att få lära känna er lite mer! Vill ni, så får ni såklart svara på frågan i ett inlägg, men tagga gärna mig eller skriv en kommentar att ni gjort ett inlägg, så jag kan se era svar! :D


Så detta blir den första! Hoppas ni vill hänga på!


Veckans fråga: Vad är viktigast i en relation enligt just dig? Välj själv om du vill skriva om vänskap eller kärlek.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blogg Queens

Tisdag, äntligen tisdag!! För när det är tisdag så innebär det akupunktur! Ska bli sååå skönt!! :)


Kom på att jag nog glömt uppdatera er hur det gick på psyk, hos läkaren. Alltså det gick så himla bra! Hen såg hur jag utvecklas trots att jag många dagar mår riktigt dåligt, men jag kan lättare ta mig upp igen från en krasch med mera. Att denna läkaren säger detta till mig gör väldigt mycket för mig. Tror inte jag haft samma läkare så pass länge och aldrig har hen visat mig att jag är omöjlig att få att må bra. Det är väldigt viktigt och bemötande är a och o. Hen visar alltid respekt till mig. Enligt min världens bästa läkare!


Berättade såklart om bloggen och hur mycket ni gör för mig med all kärlek ni ger mig! Alltså det är så sjukt, mitt självförtroende har stärkts en hel del och jag vågar mig på mer situationer. Samma gäller gruppen Blogg queens på fb, den ger mig sååå mycket!!!


Nej, dags att fixa sig så man kan åka och få sova en stund på akupunkturen, har kramp i magen bak i ryggen återigen så vill ta det lite lugnt. Men min vårdcentrals läkare ska ringa imorgon, så får se vad hen säger angående detta..

Ha en underbar tisdag!! <3

Likes

Comments

Lär känna mig, Utmaning

Jag vet att jag är en dag sen, men här kommer söndags listan som jag hittat hos @SSANDRAS och @THEJACORNELIA ! :)


Denna gången skulle man svara på dessa frågor om klädsel!


1. Vad är din favoritfärg på kläder?

Hmm.. Måste nog vara svart eller rosa, eller blandat av det tror jag.


2. Ditt sämsta klädesköp?

Tror nog det är ett par jeans som satt först jätte snyggt, sen efter någon gång blev dem på tok för stora vid magen så jag höll på att tappa byxorna..


3. Några plagg du absolut kommer bära i sommar?

Linnen! Kanske någon tunn tunika med :)


4. Plagg du tycker är fint, men inte passar i själv?

Vissa klänningar och skinnjackor typ (såklart dem kan vara oäkta)


5. Använder du mycket märkeskläder?

Nej, det är inget jag tänker på! :)


6. Ditt bästa klädesköp för i år?

Min bomber jacka så jag hittade i min storlek :D


7. En färg du absolut inte har på kläder?

Hmm en väldigt gul eller orange färg tror jag


Jag utmanar: @FrökenRödlök och @ullizbulliz

Glöm inte tagga @ssandras och @ThejaCornelia ;D


Likes

Comments

Veckans blogg!

Återigen dags för att nominera veckans blogg!! :)


Reglerna är enkla!

Skriv att du är med, eller länka till den blogg du vill nominera! Får man fler nomineringar innebär det fler röster. Jag skriver sedan ner alla namnen alltså om man blivit nominerad 2 gånger skriver jag med namnet 2 gånger sen drar jag det slumpmässigt, med hjälp av min it expert ;)


Alla får delta, oavsett om du redan har vunnit någon vecka!


Vinnaren dras på Fredag kväll!


#veckansblogg

Likes

Comments

Frågestund

Nu var det ett tag sen, så tycker det är på tiden för en FRÅGESTUND igen!Ingen fråga är dum, ställa vilka frågor som helst så svarar jag på dem! Skriv också med om ni vill bli länkade i er fråga, eller om ni vill vara anonyma (då raderar jag frågan sen så ingen ser att ni ställt den)


Kör på!!

#frågestund

Likes

Comments

Lär känna mig, Utmaning

Jag blev utmanad utav @lottashullerombuller i en utmaning som @klantfia och @mittlivsomsofia gjort. Lite sent men bättre sent än aldrig ;)


Utmaningen är att skriva något man saknar.

Det finns mycket, så svårt att välja. För på ett vis saknar jag ju min lillebror, trots att jag inte minns honom pga hur liten jag var. Men utöver det så är det nog vänskaper jag haft, där det känns som att man glidit helt ifrån varandra.

Men om man inte får välja en person... Så saknar jag att arbeta, jag vet att jag just nu inte klarar av att arbeta, men jag saknar det ändå något så fruktansvärt.. Detta sociala tex med arbetskompisar med mera.


Jag utmanar: http://lifebyannie.bloggplatsen.se/ och @Tjarnberg


Likes

Comments

Lär känna mig

Denna April utmaningen hittade jag hos @TheQueenieSe och @Jasmineivanoff


22. Beskriv vad orden bekant - kompis - vänskap har för betydelse för dig?

Bekant - Någon som jag känner till namn och lite lättare fakta kring. Men inte känner mer in på djupet och personlighet.

Kompis - En person som jag känner är trevlig att umgås med och som jag känner att jag känner lite mer än vad jag gör som bekant. Dem lättare sakerna går lite mer på djupet.

Vänskap - En person som känner mig väl och tvärtom. En person som jag litar på till 100% och kan vara mig helt själv med!


Likes

Comments

Länkbyte

Hej alla Angelicas fina läsare!

Jag heter Therese, är 19 år och bor lite utanför Varberg.
Här på Nouw har jag ganska precis startat en blogg som ni hittar under namnet: http://nouw.com/thereseandreasson


På min blogg kan ni läsa lite om min vardag men även lite om mode och skönhet. Än så länge har jag inte hunnit göra så många inlägg men jag har många planer på vad jag vill lägga ut. Jag tycker att det är super kul att hålla på med min blogg och jag tycker också att det är kul att Angelica ville göra ett länkbyte med mig, hon verkar som en skit go tjej.
Hoppas att ni kickar in på min blogg, kram!

Likes

Comments