Header

Veckans påstående

Fredag igen och ni vet att det är dags för veckans påstående! 1 påstående är rätt och 2 är falska. Men vilket av dem är sant? 

 Dem som gissar rätt bli länkade i ett inlägg på söndag!

Lycka till! 😍1. Jag har varit förlovad 2 gånger.
2. Jag har varit otrogen.
3. Mitt första husdjur var en hund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är ett lite oplanerat inlägg, jag bara fick känslan av att jag måste skriva det, fråga mig inte varför.. Men alltså sen jag flyttade med sambon, så har jag börjat inse att man verkligen inte kan ta någon för givet. Eller jag tror inte jag gjort det innan, iaf inte fullt ut.


Varje kväll när jag ska lägga mig och sambon redan somnat, så kan jag titta honom en stund och bara studera honom genom hans snarkningar 😂tankarna som kommer få är, han är min, han är så fin, han är min bästa vän och min älskade, ingen kan ta hans plats. Jag känner sådan kärlek, så det händer att jag rör vid hans kinder ibland och vill bara att han ska kunna känna känslan jag har för honom. Den är kraftfull. Den är äkta.

Utan min käre sambo hade jag inte vågat flytta och jag tror det var helt rätt val. För vissa saker i livet går åt rätt håll, tillsammans klarar vi allt!

Som jag älskar dig min älskade sambo/fästman! om 3 dagar har vi varit tillsammans i 10 år och 7 månader. Ren och äkta kärlek! 😍❤

#kärlek #sambo #sambolivet #fästman

Likes

Comments

Äntligen kväll!


Denna dagen har verkligen känts sååå lång!

Vaknade 4 i morse med sådan hemsk halsbränna och illamående. Tänkte INTE nu, det passar sig verkligen inte nu, för idag stod tandläkaren på kalendern och det var sista dagen innan min högkostnad där går ut. Och inte nog med det, jag har inte tid att vara sjuk, jag ska ju se på Johan Glans imorgon! 😍

Efter 1 timme och en samarin senare, så kunde jag somna om, jag mådde inte bra när jag vaknade igen, men iaf lite bättre, jag tror det är min förkylning som satt sig kring magen, sen all min inre stress och det psykiska överlag.. Det har varit för mycket helt enkelt..

Så det blev tandläkaren och det var 2 mindre hål, skönt nog! Och fick min visdomstand lite putsad med en kant! Så nu är jag ganska slutkörd!

Det enda som står på schemat för resten av kvällen är youtube, städa toaletter, iaf en liten del av det iaf, sen sova! Imorgon kommer pappa och hans tjej hit, första gången dem ser lägenheten, ska bli kul att visa upp, inte för att vi kommit i ordning ännu, men det får duga haha!

Hoppas ni har en härlig torsdags kväll! ❤Likes

Comments

Listor

Hittade denna hos @blogglistor


1. Hur länge har du bloggat? - Från och till med olika bloggar, men några år. Men med denna bloggen, lite mer än 6 månader.

2. Varför började du blogga? För att jag kände att jag själv mådde bättre av att blogga och för att nå ut till fler kring psykisk ohälsa!

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? Annie, @ssandras @FrökenRödlök @Readthis är bara några utav alla <3

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Personliga, storytimes och vissa typer av samarbeten.

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Det är så olika, men något jag brinner för och inlägg andra önskar av mig faktiskt.

6. Vem/vilka får du inspiration av? @ssandras <3

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Jag kan inget sådant typ haha, så det händer inte så ofta och när det händer, då hjälper någon annan snäll mig :)

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Så länge glöden finns där!

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Endast mobilkameran faktiskt :)

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Har inget speciellt ställe för det :)

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Det var min stora syrra som kom på det för några år sen, om ni tänker på ika i rutan, fast icaibloggen haha

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Finns inte någon, då jag har min älskling <3

13. Hur många bilder tar du per dag? Vissa dagar flera vissa dagar inga alls, så olika :)

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Ja oftast :)

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen? @ssandras @FrökenRödlök @Readthis @gifta6570 @jozzanistheshit Annie och alla som vill :D


Likes

Comments

Hej alla fina! 😍

Jag är verkligen dålig på att uppdatera bloggen, men ibland är det så och det är ju bara för mig att acceptera att det går upp och ner ibland.

Men hur mår ni?

Jag är förkyld, nervös inför tandläkaren imorgon men peppad inför fredag, äntligen dags för Johan Glans!! Jag tror inte ni kan ana min lycka för detta, då det var många månader sen jag bokade biljetterna! Min pappa och hans tjej fick tag på biljetter dem med, så vi ska äta med dem innan eller efter, sen ska dem sova i övernattnings lägenheten  där jag bor och stanna hela helgen.

Tänkte visa er 2 av detaljerna i mitt hem. skulle dock sätt i stearinljus i den ena, men så lat är jag haha! Den lampan med hjärtat, den fick jag av farmor och farfar, då dem har en och dem visste hur mycket jag gilla den. Så den står på tv hyllan eller vad det kallas. När jag är nöjd med hyr allt ser ut kring tv och Så, så kommer det komma upp helhets bilder också. Ni kommer se mycket mer, det tar sin tid.

Ni ska bara ana hur mycket jag trivs här! Jag har aldrig varit sådan att släcka ner typ överallt förutom där jag varit innan läggdags men nu har jag det tänk på kvällen tills jag går och lägger mig, så det känns som att det går åt rätt håll ❤ här kommer bilderna iaf

Va rädda om varandra! Glöm inte att just DU är unik på alla sätt och vis och tack för att du läser min blogg, kommentera gärna 😍

Likes

Comments

Läsarnas åsikter om min blogg!

Detta är något som @ssandras började med och jag fortsätter använda mig av.


Detta tycker @Missjennifer om min blogg:


1. Hur hittade du min blogg?
Hmm.. Jag minns faktiskt inte, men tror det var via Maricas bloggmiddag och gästlistan där via 🙂

2. Vad gillar du mest med min blogg?
Jag gillar att du är ärlig i dina inlägg och att du inte döljer de negativa och/eller jobbiga sakerna i ditt liv

3. Skulle du rekommendera min blogg till någon annan?
Åh ja självklart!

4. Har du något inlägg i min blogg som du fastnat speciellt för?
Nej inget specifikt så, men dina personliga inlägg fastnar jag lätt för!

5. Finns det något jag skulle kunna göra för att förbättra bloggen, kanske har du ett inlägg du önskar fanns på min blogg?
Nej jag tror inte det, den är bra som den är!

6. Tror du att någon blir hjälpt av att läsa min blogg kring psykisk ohälsa? (Om du ej upplevt psykisk ohälsa, tänk om du har en anhörig som läser den)
Ja det tror jag, jag tror en del kan känna igen sig i det du skriver, jag vet att jag känner igen mig lite i det du skriver och kan relatera en del.Keep up the good work gumman! Jag älskar din blogg och följer den slaviskt även fast jag är väldigt dålig på att kommentera.


Likes

Comments

Veckans fråga!
Denna veckan undrar jag, hur ser en perfekt dejt ut, hur många gånger ungefär tycker ni man ska dejta innan man inleder ett förhållande? Vem ska betala? Berätta helt enkelt vad ni anser kring dejting!! 

Skulle vara kul att läsa lite kring era erfarenheter!! 😍

Likes

Comments

Veckans blogg!

Nominera den blogg du tycker är värd att bli veckans blogg!


Reglerna är enkla!

Denna veckan tänkte jag köra lite annorlunda, nominera dig själv eller någon du tycker är värd att vinna (du får endast nominera 1 person), skriv en motivering varför du tycker att just denna bloggen borde vinna! Jag kommer sen välja ut just den bloggen jag själv tycker är en värdig vinnare! 😍


Alla får delta, oavsett om du redan har vunnit någon vecka!


Vinnaren dras på söndag kväll!

#veckansblogg

Likes

Comments

3 positiva och 3 negativa! , Depression, Ångest
Vecka 37

Positiva:


1. Träffade fina @Philalden och hennes ena dotter med son.

2. Överraskade 2 av syskonbarnen (+ 1 bonus) i fredags och var där ganska många timmar, mys!!

3. Var ute och åt med svärföräldrarna och sambon!


Negativa:


1. Varit mycket ledsen

2. Känt mig som att jag står och stampar på samma ställe, och varit frustrerad av att jag vill må bra helt och hållet NU!

3. Fick en panikattack bara någon minut innan svärföräldrarna kom, så dem fick se mig ledsen.


Vilka är dina 3 positiva och 3 negativa för förra veckan? Skriv i kommentera eller gör ett eget inlägg. Glöm dock inte tagga mig eller skriva till mig så jag får lösa era svar! :)
#veckans #positiv #positiva #negativ

Likes

Comments

Veckans påstående

Söndag och dags att berätta svaret på veckans påstående! Denna veckan hade alla rätt som gissade hihi!


2. Jag har tidigare varit beroende av kina puffar, jag åt det varje dag.

Inte nyttigt någonstans, men jag fick som ett tvång att äta dessa, ibland en påse, ibland mer. Idag kan jag inte köpa det, för jag vet att jag fastnar igen och jag äter redan massa som jag inte borde.. Men goda, det är dem! :)


Glöm inte kika in dessa härliga bloggare som svarade rätt denna veckan:

@Nemos

@Madelad83

@ssandras

Annie


#veckanspåstående

Likes

Comments