Fredagskänslan är på topp. Jag är ensamma hemma idag då Isak är iväg med jobbet. Så hur spenderar jag då min fredagskväll? Jo, jag kollar på massa ”töntiga/onödiga” program som jag annars väljer bort då kanske inte Isak gillar dem.. eller för att det går bättre program på teve. Jag grejar lite i lägenheten då det finns massa småfix att göra hela tiden.

Och senare blir det ju såklart även packning och förberedelser inför matchen imorgon. Klockan 06.00 rullar bussen mot ”Telge” där match mot dem väntar klockan 14.00!

Häng på, som alltid blir det kul!!

/ Ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som alltid på tisdagar.. gym på fantastiska west coast elite!

Likes

Comments

Tisdag

Nu har jag bott i min nya lägenhet i snart två veckor. Allt man vill är ju att komma i ordning direkt men det är inte riktgt möjligt, dels för att tiden inte riktigt finns men även för att man vill bo in sig lite och känna efter vart man vill ha allt.. man vill inte bara spika upp tavlor och sedan ändra sig då det medför fula märken på väggarna..

Det är även nya rutiner gällande det mesta... Ny affär att handla på (vilket låter töntigt men älskade ”min gamla Ica” efter lite mer än fyra års handlande där), ny skjuts från träningen (har åkt tillsammans med Alicia i fyra säsonger). Jag har inte lärt mig att jag bor närmre jobbet nu än innan och detta resulterar i att jag är på plats på mellan 07-15-07.30 varje dag, inget jag förlorar på såklart.. Men är ju skönt att sova en stund till på morgonen.

Här under ser ni två bilder, lite snea lampo.. kaos i hyllor osv. Men två bilder i mitt nya hem i alla fall.


/ Ida


Likes

Comments

Tänkte ge er alla ett lite tips för att höja fokus under övningarna på träning. Jag är en person som tycker det roligaste är när vi spelar mycket, jag älskar helt enkelt spelträningar. Men det är såklart också viktigt att göra passningsövningar, skottövningar och liknande då man inte alltid kan spela 5 mot 5!

Tävlingsmänniska som man är blir allt lite roligare om man gör en tävling av det. Så senaste två veckorna har jag och Malin Pettersson börjat räkna målen vi gör under varje övning, i slutet av veckan sammanställer vi detta (såklart kollar man av med varandra under varje träningen och efter för att se hur man ligger till) och veckans vinnare får sedan välja ut någon dricka, glass eller liknande när vi är på bortamatch och stannar till vid någon affär.

Detta är något som hjälper mig att fokusera det där lilla extra.. för vinna är ju något man alltid vill göra!

/ Ida

Likes

Comments

Hur lätt kändes det inte med måndag idag? Jo jättelätt då vi i helgen tog 6 av 6 möjliga poäng. Vinst i fredags mot malmö med 6-0 och igår vann vi mot Mora med 5-4!!

Enligt mig var vi det bättre laget de två första perioderna och sedan tog Mora över lite i tredje. Men vi höll ihop det och ännu en gång gjorde vi en riktigt bra match som LAG!!

/ Ida


Foto: David Asserfors
#sportfotografen

Likes

Comments

Först och främst.. vilken dålig uppdatering det varit av oss i veckan!! Detta ber vi om ursäkt för och hoppas ni orkar stanna kvar.

I fredags var vi i malmö och hämtade hem 3poäng genomen en 6-0 vinst! Inte världens mest finspelade match, men otroligt skönt att vinna och framförallt hålla 0an!!

Idag möter vi Mora hemma klockan 16.00! Som alltid tror vi det kommer bli en väldigt tuff men rolig match!! Är ni sugna på att titta men inte befinner er i Göteborg.. då vill vi tipsa om att den webbsänds! Och länk till detta hittar ni nog lättast på www.pixbo.seLikes

Comments

Är det tråkigt att aldrig kunna träffa kompisar och göra annat än att träna på kvällar?

Vi tränar i stort sätt varje dag vilket gör att det inte finns tid över till mycket annat. Efter jobb och träning ska man ju duscha, ta sig hem och laga mat.. så klockan hinner bli en del vilket gör att man oftast bara vill lägga sig i soffan när man väl är klar med allt.

Så först när jag får denna fråga tänker jag: Jo, det är ganska tråkigt att inte hinna träffa kompisar ”spontant” och när man vill. För de som inte håller på med sport kan ju hitta på saker lite mer spontant och bara gå ut och äta, hänga eller ta en fika.

Sen tänker jag på frågan igen: Och då ser jag det såhär -> Jag har ju lyxen att träffa mina kompisar i stort sätt varje dag!!! Vilket nog skulle vara svårt att få ihop utan träningar. Även om vi ses på träningar, så ses vi ju ändå och pratat om allt mellan himmel och jord innan och efter tärningarna. Så ja, på ett vis är det tråkigt att inte kunna vara spontan.. medans det på ett annat är en lyx att få träffa sina kompisar varje dag!!

Likes

Comments

Idag stod en kortare innebandyträning på schemat och efter det genomförde vi ett gympass för att hålla igång kropparna lite extra. Snabb dusch och sedan tillbaks in i hallen för att heja på vårt herrlag.. det bjöds på en spännande och fartfylld match som de tillslut tyvärr förlorade med 7-5.

Likes

Comments

Måndag:
Ledigt! Och detta eftersom vi hade sen match uppe i Stockholm och kom hem mitt i natten. En lugn promenad för att benen skulle fräscha till sig lite.

Tisdag:
Videoanalys från helgens match.. vad gjorde vi bra? Kan göra bättre? Osv osv.
Prehab tillsammans med våra sjukgymnaster och sedan innebandy. Mycket 5 mot 5 spel med högt tempo!

Onsdag:
Kortare träning då herrarna har match klockan 19.00. Men mycket 5 mot 5 spel står på schemat och därefter ett kortare gympass.

Torsdag:
Detaljträning med fokus på passningar och skott. Även lite finslipning på power play och boxplay.

Fredag:
Gameday -> Malmö på bortaplan!!

Lördag:
Vilodag och en kortare promenad.

Söndag:
Gameday -> Mora på hemmaplan!!

Likes

Comments

Efter ännu mer problem med nyckeln igår kväll så sitter man nu på Peugeot och får nyckeln fixad. Sen att man blir stoppad redan när man rullar in på parkeringen utav deras personal som vill kolla bilen och hittar 7 fel det är en annan sak...

Men men nu blir bilen fixad och man kanske slipper åka hit igen på ett tag och det bjuds ju ändå på kaffe och väldigt bra glass när man väntar så det är ju dumt att klaga...

// Alicia

Likes

Comments