God eftermiddag på er!
hur mår ni? hoppas ni mår bra. Själv mår jag sådär faktiskt, smått ont i magen och sjuk trött vilket jag inte borde vara eftersom jag fick sovmorgon till klockan 10.

Har iallafall precis kommit in från en mellan lång promenad med hundarna. Så just nu sitter jag och kollar på tv med min lilla syrra, medans jag väntar på att kaffet ska bli klart.


Mina planer idag var egentligen att åka och handla skor på stan och sen träffa min kille men tyvärr blev de inte så, får vara hemma och vara barnvakt istället då mamsen gjort illa sig och behöver vila. Men får se om det blir av imorgon istället annars får det bli någon annan dag. Har inte jätte brådis med det men kan va skönt ändå att fixa det.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg, de här är som min rubrik lyder mitt första inlägg.
Vet inte riktig vad jag ska skriva då jag inte riktigt haft en blogg innan och det här är nytt för mig. Men kan väl börja med att presentera mig själv lite kort.

Mitt namn är Linnea kallas för Nea och jag är en 18-årig tjej från Örebro. Bor tillsammans med min familj som består av min mamma, pappa och mina 4 små syskon plus våra djur. Började på barn och fritidsprogrammet men hoppade av efter några månader på grund av min mage som jag haft problem med från och till, och jag kände att jag inte klarade av de just då. Men har planer att börja plugga igen, dock inte samma program.
Mina intressen är att umgås med min kille,shoppa,baka,fota.

Min blogg kommer handla om mig och mitt liv med sjukdomen ibs och allt vad som händer i mitt liv, hoppas ni kommer gilla den :)Likes

Comments