• Blogkeen
  • Nouw

Mote

Har lenge sett etter en jeans som har print og som er litt mer leken enn en ordinær jeans. Denne er fra H&M og jeg synes den er perfekt! Ser for meg at denne kan bli kul å kombinere utover høsten selvom jeg gjerne skulle hatt den på våren da jeg virkelig ønsket meg en slik jeans. Litt enklere å kombinere med en enkel hvit t-shirt og sneakers.

My closet need theese... 
  • Skrevet i: Mote

Likes

Comments

Mat og oppskrifter
Grove rundstykker 

Hvor fantastiske ser ikke disse rundstykkene ut? Altså jeg er i ekstase!! Jeg prøver å kjøre en litt hard og sunn linje hvor jeg kutter ned på hvitt mel og sukker spesielt. Dette er trist da fersk gjærbakst er noe av det beste jeg vet. I dag kom jeg over en oppskrift på nettet med sunne rundstykker basert på cottage cheese. ​De trengte ingen hevetid og tok maks 20 minutter noe som passer meg ypperlig da jeg har tålmodighet som en peanøtt. Like etter treningen dro jeg innom butikken og hamstret for å bake disse til lunsj - og jeg er F R E L S T! Vil bare si først at jeg er verdens dårligste person til å følge oppskrift. Jeg følger gjerne ingrediensene men måleforholdene er det værre med. Jeg slumper meg frem til det resultatet jeg vil ha... Men skal prøve å gi en ca. oppskrift.

Start med å sette på ovnen på 210 grader, varmluft.

Deretter tar du en bakebolle og tilsetter:

2 dl havregryn

1 dl kruskakli

1 ts salt

1 ts bakepulver

3 ss linfrø

1 egg

1/3 av stor mager cottage cheese boks


Deretter bruker du en stavmikser og mikser til du får en jevn og smidig deig. Så lekkert dette så ut hehe!

Deretter tar du en spiseskje med kaldt vann som du former rundstykkene med og legger på bakebrett. De hever litt men ikke all verdens så ikke nødvendig å lage bitte små. Stek deretter rundstykkene midt i ovnen i ca 10 - 12 minutter til de er gyldne.

Nyt de varme rundstykkene med valgfritt pålegg - kan anbefale kombinasjonen av brunost og hjemmelaget syltetøy.

Bon apetit! 

Likes

Comments

Instagram@heleneibsen